Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Salut burtikute,voi cum sunteti ca eu acum ma simt mai bine aseara am avut program de plans aproape 2 ore .La mine este dimineata ma pregatesc sa plec la job.Fetelor aveti dreptate cu hormonii batai vina.trebuie sa plec fetelor,bun venit celorlalte burtikute .
acicel DPN-22 august 2006 si data nasterii 29-nov-1978
Feletor stiti care-i culmea ca am ramas gravida de ziua mea 29 nov si s-ar putea sa-l nasc cu 3 zile inainte de ziua sotului.
si noapte buna.
17+

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Iulenca, sincer nu stiu daca au haine pt gravide,nu m-am uitat k ma interesau numai chestii pt bebei
Au haine si pt copilashi mai mari, asta am vazut...si o firma care org botezuri si au lucruri tare dragute...am venit cu o plasa plina de pliante si oferte...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Cristina_ioana, pai e bine 3 mil. Si intreb de streilizator Avent in care se fac si legume la abur?
map, si la mine tot un lichid transparent curge din sani, dar foarte putin. Din pacate la Eduard eu nu am avut lapte decat 2 luni si alea chinuite, alimentatie mixta.
Sabana, sa porti sanatoasa pantalonii. Sa sti ca eu la Eduard asa am fost, nu aveam stare deloc, am tinut-o intr-o plimbare continua. Dar si el e la fel de plimbaret. Nu-i stau picioarele nici o clipa.
Dandana, zic si eu la fel ca fetele, sa stai linistita. Stresul prin care treci ii face mai rau lui bebe. Eu una sunt convinsa ca bebe e sanatos.
Babee, si noi avem inca ritual de lapte seara la culcare si dimineata(si din pacate mai avem cateodata si noaptea) asa ca si eu inca spal la biberoane. Inca facem in pampers, cu olita doar ne jucam si noaptea folosim suzeta. Asa ca te inteleg perfect, Eduard are 1 an si 8 luni si a inceput sa-mi fie teama de marea schimbare din vara. Puiul tau face la olita?
iulenuca, si eu abia astept sa ne intalnim maine.

Cornelia, de Eduard(1 an si 8 luni) si 21+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Pupici pe burtici!

Va pup intai, apoi incep sa citesc ce ati mai scris in cele cam 2 saptamani de cand nu am mai intrat.

Sunt binisor, am avut si zile mai bune... Am tot 52 kg, mi se vede burtica bine, nu ma mai incape nimic din hainele normale, ma irita ca modelele de gravi sunt ca sacii de sexy si moderne. Am avut ceva probleme, col scurtat, bebe jos, ceva contractii mai violente si multa munca; acum e mai bine. Va pup pe toate si ma apuc de citit la ce ati mai scris!

Valentina 20+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Multumes Cristina pt info. Cred ca dau o fuga pe la Mother care ca zicea Sabana ca au reduceri si eu chiar vroiam o pereche de pantaloni de la ei.

Fetelor, m-am uita pe album si am vazut fetze noi.
[red]Ancutex[/red]mama ce burtica ai. Si nu aveai decat 16 sapt in poza, am ramas muta de uimire. Parca ti-a iesit si buricul nu? Acum chiar ca de-abia astept sa vad maine burticile. Pai mie mi se pare ca la mine burta creste doar undeva jos nu se rotunjeste asa cu totul de sub sani. Vreau si eu ca voi ca am 19 sapt. Cred ca am mai zis odata pe aici da eu sunt mai mult grasa decat gravida.

gata plec akasa ca e vineri nush de ce pierd eu vremea pe la munca.

Pupici.

Iulenca 19+ -

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dandana tin pumnii sa fie totul bine pana la urma.
Cristina_ioana uau cate ai luat de la Baby Expo... am fost si noi azi si am stat vreo doua ore pe acolo. Pe mine m-a luat ameteala la un moment dat si a trebuit sa stau jos (am o usoara agorafobie si acolo era o inghesuiala de numa numa). Am vazut si noi patutul visurilor dar va trebui sa facem un drum la Sf.Gheorghe sa il vedem pe indelete si sa il comandam impreuna cu o comoda si un dulap. De abia astept. A da si am vazut si carutul perfect dar din pacate pretul era sa ma lase lata langa el 21 milioane (cu tot cu landou). Mai cautam. Dar sa va zic o faza care mie mi se pare haioasa. Am luat si noi ceva lucruri pentru bebe ce credeti ca sunt??? Ei da un body pentru 6 luni si un pulover pentru 8 luni - ne-am dat si noi seama si ne-a luat rasul. Nu zic de mama cand m-a vazut cu ce am venit acasa era sa moara de ras zice e asigurat gata nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Nu mai stiu cine intreba: da au si lucruri de gravide dar nu foarte multe si e dificil cu probatul cand e multa lume.

Mitza 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

a.cicel -pls pls sa imi modifici si mie DPN-10 jul...sar'naaaa

Facut modificarea

18+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by VasiJoy

Buna la toata lumea. acum scriu prima data si vreau sa stiu cum pot sa fiu si eu adaugata la lista de mamicipe luna august 2006.
Acum am 17 saptamani si data la care trebuie sa nasc este 22 August (cu 2 zile inaite de ziua mea :) ). Saecina asta este asa de dorita de fapt vine in urma a 2 ani de tratament de staerilitate. Am mai fost o data insarcinata anul trecut dar din pacate la 14 saptamani sarcina s-a oprit in evolutie.

Bine ai venit in club. felicitari pentru sarcina si sa de DD sa o duci pana la capat Te-am trecut si pe listuta.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cornelia multumesc.
Dandana stai linistita. Iti tinem pumnii.
Mama ce ati mai scris, se duce omul la masa si cand se intoarce are de citit o pagina. Sa stiti ca si bebelina va iubeste, tocmai a dat din picioare.
Cristina sa o luam sistematic. Sa stapaniti sanatosi toate pentru bebe. Spre genul acela de pat m-am orientat si eu si cred ca este de la babycomfort. Cat a costat? Si noi implinim in septembrie 4 ani de casnicie si vrem sa facem si botezul atunci si pe 15 iunie implinim 7 ani de existenta. Cum ne potrivim noi la toate.
M-as duce si eu la baby expo dar nu prea am nervi. Daca zici ca e inghesuiala, ma oboseste ingrozitor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motzata

acicel DPN-22 august 2006 si data nasterii 29-nov-1978

Am facut modificarile si la tine.

18+
POZE

Mergi la inceput