Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
Consi spune:
Ce mai faceti actuale sau viitoare mamici?
a.cicel imi pare rau pentru situatia neplacuta. Bine ca acum esti bine, sanatoasa si voiasa ca de obicei.
cornelia_laura mi-ai adus aminte ca in 28 martie voi sarbatori si eu 10 ani de convietuire cu sotul meu. si noi facem anul asata 4 ani de casatorie.
cami_24 ma bucur ca mai este cineva din Timisoara. Sper sa mai intri pe forum. Eu voi naste la Spitalul Bega, iar din cate stiu eu partenerii nostrii nu prea au voie in sala de nasteri.
Si eu am scurgeri dar doctorul mi-a zis ca sunt normale.
Consi
Sabana spune:
Of azi nu am apucat deloc sa va citesc. Am fost destul de agitata la servici si plimbareata. Mi-am luat 2 perechi de pantaloni de la mother care, au reduceri. Mi-au placut mult, am inchis ochii si i-am luat.
Cristina esti tare draguta.
. Maine cred ca ajung si eu la carrefour sa vad care este treaba. Trebuie sa ma duc si la praktiker sa mai iau chestii pentru casa.
Map ma simt cam obosita azi. Dar parca tot nu am stare sa stau in pat. Cred ca bebelina mea o sa fie foarte cativa, sotul meu este o fire extraordinar de activa, iar eu sunt opusul. Insa de cand cu sarcina nu am stare sa stau intr-un loc.
Va pupacesc pe toate si mai vorbim.
Bun venit noilor mamici. Ce grup mare avem. 
Cristina_Ioana spune:
Anasia iubita, luni la eco mi-a zis ca e super ok colul, lung si inchis...acum sper sa nu se fi scurtat in 2 zile cat am avut io contractii... oricum miecuri ma duc iar sa ii arat IR-urile si imi face si eco, deci o sa il tin sub obs si o sa incerc sa stau intinsa mai mult
Pana acum mi-au cedat cu Nospa,de Gynipral mi-a zis in caz ca nu le potolesc cu Nospa, dar ca si tine, sper sa nu fie nevoie
Cornelia, multa fericire alaturi de sot si multi ani alaturi!
Noi implinim 8 ani de relatie si 4 de casnicie in sept si tot atunci am vrea sa facem si botezul,ca sa facem un party mai mare 
Miky, mortal sotul tau care invata sa te strige "balena"...lasa ma ca ne facem noi belea la corp dupa ce "livram" cu bine bebeii ![]()
Adelutza, esti mortala iubita cu tetinele, biberoanele si suzetele 

...da'invat si io din ce ne raspund fetele la intrebarile tale pertinente ![]()
Dandana iubita, imi pare rau pentru rezultatul la amnio, poate nu e dracu'atat de negru, fii optimista ![]()
a.cicel -pls pls sa imi modifici si mie DPN-10 jul...sar'naaaa
Sabanaaaaaa, unde esti?...ca incep sa povestesc despre Babyexpo
Am stat acolo 3 ore jumate, sunt franta...am fost cu nasica lui bb si am fost tare productive...in primul rand am gasit patutul viselor mele
...patutz de lemn care se poate legana usor, cu comoda langa, care are sertare si masa de infasat, jos sertare pt asternuturi, iar peste niste ani se poate da la o parte patutul si se pune saltea normala si devine pat de adolescent...mi s-a parut fff practic, eu chiar vorbisem cu cineva sa mi-l faca asa...7.500 mil a costat, super pret mi s-a parut, mai ales ca in banii astia ne-au dat si saltea pt pat...iar nasica ne-a luat asternut+ pilota+ aparatoare pat+saltea masa infasat+ pernite care erau set, ff misto colorate...astea erau la 1.200 mil...
Am mai luat sterilizatorul acela Avent in care se pot face si legume la aburi pt bebe, caditza cu suport, salopete f haioase si la preturi ok, body-uri, babetici, termometru, botosei, prosopel baita, paturici si un trusou frumos rau de la nashica..
Sunt f multe de cumparat pe acolo, oferte multe, nu neaparat mult mai ieftine, dar macar poti alege ca sunt toate acolo...
E foarte aglomerat si nebunie, dar gravidutele primesc apa, sunt si medici, desi va doresc sa nu aveti nevoie...una peste alta, merita sa aruncati un oki...
Cristina 23+
cornelia_laura spune:
Cristina_ioana, multumim de informatii. Abia astept sa dau si eu o tura duminica. Partea mai neplacuta e ca avem un buget limitat si multe o sa ramana la stadiul de proiect. Cat ai dat pe sterilizator? Ca din asta chiar as vrea sa iau si eu.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Pana la urma cate ne intalnim maine? A ramas la ora 13.00, da?
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Cornelia, sterilizatorul este 3 mil si e chiar bun
Noi mai avem de luat doar carutz, scaun de masina si un landou/cosuletz...am cheltuit niste banutzi azi, dar am luat o multime de lucruri....
Cristina 23+
iulenca spune:
Draga Cristina,
Dupa ce povestesti tu de ce e la baby-expo mie mi-e frica sa ma duc. Dau faliment daca intru acolo. :)) Da o sa ma duc totusi ca mor de curiozitate. Intrebare? Aveau si haine de gravidutze ca mie acum cam astea imi trebuie.
Fetele abia astept sa ne vedem maine.
o seara frumoasa!!
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
iulenca spune:
da Cornelia intalnirea a ramas la ora 13, cred ca ti-a trimis Miky PM cu nr. ei de mobil.
Pupici
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, imi pare tare rau ca nu pot fi maine cu voi la intalnire, mi-ar fi placut mult sa va cunosc...sa faceti poze multe sa va vad si eu burticile, da?

Cristina 23+

Bine ati venit, noile burtici ! Sarcina usoara si bebei sanatosi!