Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
sanziana spune:
Dandana fruntea sus, suntem alaturi de tine.
Ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Tot chinul si grijile de acum, ca satisfactia la urma sa fie imensa. Ai sa vezi ce bb frumos si destept o sa faci.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
pumpkin spune:
Dandana, scumpa, tinem pumnii sa iasa bine rezultatul la analiza.

Miky
24+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
dandana spune:
din pacate, rezultatul de la amnio nu e bun sau prost, in cazul meu e neclar, trei cromozomi prezinta anomalii, cat de grav este pun pariu ca nu stie nimeni, oricum nu este ceva atat de grav cum este down
dandana
21+
map spune:
Dandana si eu sunt de acord cu fetele sa stai linistita ca-o sa vezi ce minunatie de bebe o sa ai. Mie nu-mi este clar de ce anume nu-ti dau rezultatul in caz ca aveam deja unul. Acum fie ce-o fi este dreptul tau sa stii. Mie mi se pare mai mult mai fain cum este aici, ti se spune verde in fata exact ce este, sa stii si tu la ce sa te astepti. Numai in cazul in care au indioeli atunci nu-ti spun si refac analiza.
Eu am fost un pic afara si parca-s o baba. Cat stau in casa este OK, ma pot invarti pe aici cat vreau ca-i cat de cat ok. Cand plec afara si merg ma doarte destul de tare burta dar numai in partea dreapta. Eu vreau sa fiu o graviduta activa nu sa stau mereu la pat
Azi chiar am lasat lenea la o parte si am facut gramada de treburi pana acum, gata cu leneveala
Poate burta ma doare tot din lipsa de activitate, trebuie sa iau masuri, la miscare cu mine. Sau poate-i de la ligamentele care cresc. Sper sa fie de la miom, dar atunci ar trebui sa ma doara constant cred.
Fetele cu scurgerea aceea si eu am mai abundenta de cateva zile dar prin cartile pe care le am am citit si spune ca-i normal. Am vorbit si cu dr. mea si si ea zice la fel. La mine a fost aiurea ca a inceput destul de brusc si s-a suprapus cu durerea de spate de saptamana trecuta. Am mers cu teama la baie sa nu cumva sa fie sange. Cand am vazut ca-i numai o scurgere limpede m-am linistit.
Monica
map spune:
dandana se pare ca am scris simultan si abia apoi am citit ca rezultatul este neclar, atunci inteleg de ce nu ti l-au dat. Dar poate daca ti-l dau poti merge cu el la altcineva care stie sa-l interpreteze sau ai mai putea cauta si pe net pentru ca si pe net gasesti destule. Altceva in afara de cei trei cromozomi cu anomalii nu ti-au mai spus?
Monica
dandana spune:
uf, nici nu mai stiu cum sa ma exprim!
e destul de clar ce a iesit dar nu si ce inseamna asta! rezultatul nu se interpreteaza pt ca nu are ce
daca erau 3 cromozomi 21 era sigur down dar nici asta nu ar fi stiut sa-mi spuna nimeni cat de grav este pt ca manifestarile sunt multe, unele usoare si altele fff grave
cel putin asta mi s-a spus, sigur nu este nici-unul din cele 3 chestii pt care se face triplutest, adica daca rezultatul la triplu era ok, nu faceam amnio si nu stiam niciodata de aceste anomalii
dandana
21+
25miky spune:
Buna ,si pe mine tot in partea dreapta ma doare,am mers vreo 3 ore pe jos-incet sa fac miscare,caci stau numai in casa ,si spre seara nici 2 pasi nu am putut sa fac ,acum m-a mai lasat durerea ,dar m-a luat in zona buricului ,pielea e atat de intinsa,m-am cantarit si sunt fericita posesoare a 64 de kg- nu am avut in viata mea atatea dar sunt bine venite sincer -le dau eu jos dupa ,sotul a invatat sa zica in romaneste ''balena''
,o zice din amuzament caci altfel lua bataitza!!!Nu stiu voi ,dar eu adorm ca o gaina de la 8-9 seara ,nu pot sa ma controlez,si la 6 dimineata bebe da suturi ca ii e foame ,inca verific sanii pentru lapte ,si nimic
,poate mai incolo,voi aveti ?
quote:
Originally posted by map
Dandana si eu sunt de acord cu fetele sa stai linistita ca-o sa vezi ce minunatie de bebe o sa ai. Mie nu-mi este clar de ce anume nu-ti dau rezultatul in caz ca aveam deja unul. Acum fie ce-o fi este dreptul tau sa stii. Mie mi se pare mai mult mai fain cum este aici, ti se spune verde in fata exact ce este, sa stii si tu la ce sa te astepti. Numai in cazul in care au indioeli atunci nu-ti spun si refac analiza.
Eu am fost un pic afara si parca-s o baba. Cat stau in casa este OK, ma pot invarti pe aici cat vreau ca-i cat de cat ok. Cand plec afara si merg ma doarte destul de tare burta dar numai in partea dreapta. Eu vreau sa fiu o graviduta activa nu sa stau mereu la patAzi chiar am lasat lenea la o parte si am facut gramada de treburi pana acum, gata cu leneveala
Poate burta ma doare tot din lipsa de activitate, trebuie sa iau masuri, la miscare cu mine. Sau poate-i de la ligamentele care cresc. Sper sa fie de la miom, dar atunci ar trebui sa ma doara constant cred.
Fetele cu scurgerea aceea si eu am mai abundenta de cateva zile dar prin cartile pe care le am am citit si spune ca-i normal. Am vorbit si cu dr. mea si si ea zice la fel. La mine a fost aiurea ca a inceput destul de brusc si s-a suprapus cu durerea de spate de saptamana trecuta. Am mers cu teama la baie sa nu cumva sa fie sange. Cand am vazut ca-i numai o scurgere limpede m-am linistit.
Monica
miky
Babee spune:
Ce bine e sa dormi in 3
.
Suzetele nu le-am folosit foarte mult, pe la 7 luni a inceput sa traga mai cu spor din ele, sa-si calmeze durerile de dinti8banuiec eu).Oricum la un an si 2 luni dispareau definitiv din viata copilului.Pur si simplu, fara urlete fara probleme.
Tetinele la inceput au fost: 0, apoi 1, 2 si pe 3 viteze.Am schimbat marimile in functie de nevoile copilului(nu curgeau suficient de repede, vroia mai mult etc) asa ca la 4 luni noi aveam tetinele cu viteze(sunt niste liniute, in functie de pozitia lor viteza de scurgere este mai mica sau mai mare;pe acestea le avem si acum, al meu copil are ritual cu laptele de dimineata si de seara).Nu am schimbat niciodata biberoanele si nici nu mi s-au uzat tetinele pentru a putea fi schimbate.Ma repet, toate sunt marca Avent.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Andreea multumesc frumos de adaugare pe lista.Vad ca toate ati trecut si unde veti naste.La mine va fi St Josef Spital,cu medicul si moasa de garda in caz de nastere naturala, in caz de cezariana va voi anunta la 35 de saptamani![]()
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
map spune:
25miky nici eu nu am lapte dar totusi din sani iese un lichid transparent. Nu stiu daca se poate numi macar colastru, cred ca si acela este un pic mai albicios...habar nu am. Oricum ceva iese de acolo asa ca sper sa am lapte. Eu am supt pana la 1 an si 2 luni, o terorizasem pe mama mea
....asa ca macar cateva luni sper sa am si eu lapte sa dau la bebbe.
Monica