Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

cristina multumesc mult! ceea ce simti tu e bebe, iti impleteste organele, face origami Stai sa vezi mai incolo cand ti-o crepona ficatul... Uneori chiar va durea, acum e doar amuzant, sa te tii suturi...

Valentina 20+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by huacin

a.cicel daca tot te roaga toata lumea, te rog si eu: trece si la mine baietel, acum pari sa ai mai mult timp...

Trecut si la tine baietel. Felicitari.

Sa imi tineti pumii, ca de la ora 2 am examen. Ultimul din sesiunea asta.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Huacin m-ai linistit ...eu ma temeam sa nu fie contractii...pe bb il iube mami si poa'sa faca ce vrea el acolo, ii e permis orice numai sa se nasca ok...
a.cicel -bafta la examen si sa vii cu nota mare, da?

Cristina 24+

Mergi la inceput

a.cicel multumesc mult. Bafta si stai linistita, iei nota mare, doar ati invatat doi pentru examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina da ma duc la Carrefour, dar mai intai la praktiker. Mai am de cumparat pentru casa diverse.
Eu nu sunt complexata de burtica. Culmea este ca mie nu mi se pare asa de mare. Nu inteleg de ce li se pare altora si cred ca sunt aproape de 9 luni. Ma intreb dansele ce sarcina or fi avut, subnutrita?? Si eu sunt mandra de burtica mea si mi-o afisez pe peste tot, am pretentia sa fiu respectata ca sunt gravida si am drepturi. Toata lumea imi spune ca de cand sunt insarcinata sunt super fitoasa si intepata. Poate ca au dreptate, mie nu imi pasa, eu o tin una si buna ca am drepturi de gravida. Mi-a intrat mie asa in cap .
Huacin multumim pentru sfaturi. Cred ca ai dreptate in multe privinte. Nici eu nu m-as arunca la hainute, ca nu stiu cum o sa-i vina sau nu bebelinei, cum o sa le tolereze, sunt convinsa ca voi si primi multe de la sora, mama, bunica, soacra, nasi, matusi, prieteni si ce or mai fi. Sotul meu are un fix cu patutul de voiaj, pe langa cel obisnuit. Eu nu prea sunt adepta acestui patut, am vb si cu o prietena de a mea si imi zice ca desi il are ea nu il foloseste si prefera sa ia camera la hotel pentru bebe, ca nu il cara pe avion. Iar aici in tara nu prea m-as duce asa la hotel cu bebe cat e mic. Mai negociem, mai vedem. In schimb eu am o tacaneala cu patuturile acelea mici, pana la 3 luni, gen cosulet de le tii langa pat. Dar le-am tot studiat si nu stiu cat sunt de stabile, pana la urma cred ca e mai mult un moft.

Noua deocamdata la carucior ne-au dat si un scaun de masina, car ecred ca se foloseste pana pe la 7-8 luni. Apoi mai vedem ce facem. Nu stiu nici eu cu biberoanele astea ce sa fac si cu pompa de muls. E chiar si un subiect deschis pe tema asta. Unele zic ca e buna cea manuala, altele ca e buna cea electrica sau ca altele nu o folosesc deloc. Oare pompa asta nu provoaca noduli la san??

Lasa Huacin o sa fii soacra mare de doua ori. Asta e. Sanatosi sa fie si sa existe intelegere intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina martipane ca martipane si la mine mc donaldsuri. stai sa vezi de maine. sora-mea cica mi-a facut ieri plinul cu diverse ciocolati. alaltaieri am ras singura o milka din aia mare. deja se ingroasa gluma.

Mergi la inceput

Mai vedem noi, cristinuca! Eu ii vorbeam, il descantaam, doar, doar imi ierta ficatul! Uneori functiona, alteori nu.

cel mai amuzant era in autobuz, am nascut pe 19 iulie, purtam o rochita de matase, se vedea bebe cum topaie, barbatii eraau socati, femeile doar se amuzau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Fetelor distractie placuta la intalneala! Imi pare rau ca nu sunt si eu cu voi, dar poate dupa ce nastem..
Dandana iti tinem pumnii; sunt sigura ca totul va fi o.k.
A.cicel bafta la examen!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Mersi,mersi .Sigur ca da sa ne traiasca copiii si bebelusi.Sunt atre fericita.Imi place mult burta mea acum,cred ca la 6 luni e cel mai frumos,se vede ca esti insarcinata,nu ne e rau si nici nu suntem foarte greoaie,nu?
huacin felicitari pentru baietel!
Cristina vroiam sa te intreb ceva,de cateva zile(stau prost de tot cu memoria in ultimul timp,uit de la mana pana la gura).Ai spus ca ti-ai cumparat crema pentru sani mustela.SI eu tot mustela folosesc si mi se pare foarte buna,dar mie mi-a trimis-o cineva din Belgia.Cu cat ai cumparat-o tu in Romania?As putea cere din Romania daca e mai ieftina,nu stiam ca e si la noi.Eu am dat pe ea 20 de euro.Cred ca mai am nevoie de una doua...ca sa stiu de unde imi convine sa cer

24+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

sabana nu te mai stresa de ce zic altii! ai tot dreptul sa fii pretentioasa acum!!!
Zi-mi si mie ce faci de ai atata pota de mancare!!! Eu mooooor, am 52 de kg la 1,68 m!!! Numai burta-i de mine, ca altfel ma darama vantul.

Mergi la inceput