Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Am vazut ca ni s-au alaturat fete noi.Bine ati venit!
A.cicel bafta la examen!!!
Deci maine aveti intalnire...asteptam poze!!!Aaa si sa va ganditi si la noi cand mancati pizza

24+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

pika saru'mana si tie felicitari pentru bebelina! Te invidiez putin, dar ii pun la a ta pampoane, sa stii!

Valentina 20+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Am vazut ca ni s-au alaturat fete noi.Bine ati venit!
A.cicel bafta la examen!!!
Deci maine aveti intalnire...asteptam poze!!!Aaa si sa va ganditi si la noi cand mancati pizza

24+

poze cu noi

Mergi la inceput

huacin sa sti ca si eu te invidiez putin,ca vroiam sa fie primul baietel...deja ma gandesc la al doilea bebe,ce curajoasa sunt!

24+

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor! sunt foarte suparata ca nu pot ajunge la intalnire, mi-am facut si eu planuri sa scap mai repede de sedinta si n-am reusit;
a. cicel bafta la examen!
anasia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Huacin, pai nu fac nimic. Asa mananc eu. Iar la dulciuri e jale. Nu ma dau in laturi de la nimic.
Eu folosesc o crema de la L'oreal si sunt foarte multumita de ea. E un produs nou, care nici nu a aparut la noi pe piata. Si eu am mai dat comanda de un tub, ca nu cred ca o sa imi ajunga cele doua pe care le am.
Gata fug la cumparaturi. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara burtici.
Eu am ajuns mai devreme acasa dar abia acum am reusit sa intru pe DC.
Am fost azi la intalnire cu fetele si m-am simtit foarte bine. Eu una zic ca a fost o intalnire reusita iar fetele sunt toate niste dragute. Sper din tot sufletul ca data viitoare sa ne adunam mai multe. Am pus la semnatura cateva poze de la intalnire, la "mamici 2006".
Sunt sigura ca fetele va vor povesti mai multe, eu acum incerc sa citesc ce ati mai scris azi.

Cornelia, de Eduard(1 an si 8 luni) si 21+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cornelia Laura ce dragut dar nu ai identificat si tu fetele din poze!!! Vreau si eu sa stiu cine sunt!

Emilia 20+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

daa...super...Cornelia, daca ai putin timp scrie-ne si noua cine sunt fetele....
si acum scuzele de rigoare ca n-am mai ajuns...dar eram asa obosita dimineata ca am simtit ca nu pot iesi din casa

Eliza 18+, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

dragut, dragut, dar eu vreau sa facem cel putin o intalnire si cand se mai incalzeste pe afara... Eu pe vreme ca asta nu prea ies, mai ales ca azi nu am avut masina... sunt o baba puturoasa...

Valentina 20+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput