Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Babee spune:
Felicitari fetelor pentru intalnire si la cat mai multe
.Asa burtici frumoase..dar as vrea sa va stiu si dupa nume
.
Huacin nu orice copil accepta orice tip de biberon.Al meu a acceptat doar Avent, baietelul unei prietene nu a acceptat niciodata Avent.Unii copii au fixatii altii accepta orice oricum oricand.Noi nu am avut probleme cu Phillip in rest, parerea mea ca fetele ce nu au copii ar trebui sa stie si pareri pro si contra pentru anumite produse, este alegerea fiecareia ce face in final
De exemplu eu nu am folosit in veci marsupiu si premergator.Am avut opiniile mele, dar asta nu a insemnat ca am boicotat mamicile ce le-au folosit.Ma repet:alegerea fiecareia.
Seara frumoasa tuturor
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
huacin spune:
Sunteti niste scumpici cochete toate!!! Zau ca va invidiez, dar va prind eu cand vine caldura!!!
Valentina
20+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
she_wolf spune:
Inca n-am apucat sa va citesc, dar am vazut pozele cu fetele frumoase. 
cornelia_laura, multumim mult pentru poze
si ma alatur si eu rugamintii de a ne spune cine este in fiecare poza. Cand ai tu timp...
Pe tine te-am identificat din celelalte poze. ![]()
Claudia
(18+) si
Cristi (16.12.2002)
cristina_ana spune:
Buna seara burticutzelor!
La intilnire a fost super! Am povestit si am mancat pe saturate, iar fetele sunt toate niste dragutze.
Data viitoare sper sa fim mai multe. Eu una sunt gata sa ma intilnesc cu voi oricind.
Am facut si eu poze, dar i le-am trimit lui Pumpkin, care a promis ca va face un album cu intilnirea.
Cornelia, am vazut si eu pozele mai recente cu baietzelul tau, si m-am indragostit de el! Este un scump!!!! Cind ne mai intilnim data viitoare sa-l aduci si pe el, macar asa un pic, sa-l vedem si in realitate.
Nati, sa ne anunti din timp cind vii in Bucuresti, ca vreau sa te cunosc si pe tine, si sa avem timp sa organizam intilnirea!
Va pup pe toate!
Cristina
Muuh spune:
La intalnire a fost chiar foarte dragut. M-am simtit foarte bine dar am mancat nepermis de mult. Si seara am luat-o de la capat
. Fetele niste dragute toate. Eu una de abia astept urmatoarea intalnire si sper sa fim cat mai multe - poate sa incalzeste si ne vedem la o terasica ceva (vise, vise...).
Mitza
21
motzata spune:
Buna dimineata burtikute,grasute si frumoase

Felicitari ati fost tare frumoase sa stiti ca mie intotdeauna mi-a placut sa intorc capul dupa o fata insarcinata nu stiu de ce, aveam o placere deosebita sa le privesc.Ma bucur ca v-ati distrat
.
Si pe mine ma dus astazi sotul la o cabana
si am mai uitat de gandurile rele.Am tot facut planuri pentru o casa mai mare dar vom vedea.Voi cum mai sunteti?
Cami_24 si VasiJoy bine ati venit in clubul nostru sa aveti bebei frumos,sanatosi si mancaciosi.
NICOLE25 LA MULTI ANI!

sa ne spui cum ati sarbatorit.Fetelor ma duc la somnik va pup

si sa aveti o zi cat mai buna.
acicel multumesc pt adaugare.

motzata
letitzia spune:
Nicole25 la multi ani, sanatate multa si un bebel sanatos si frumos si destept si devreme acasa!![]()
Fetelor ati fost toate niste dragute. Dar vrem si noi sa stim cine este in fiecare poza
.

24+
Sabana spune:
Buna dimineata fetelor. In sfarsit avem soare. Nu imi vine sa cred, se pare ca o sa fie o zi frumoasa.
Foarte frumoase pozele. Toate sunteti frumoase foc. Data viitoare vin si eu. Poate o sa fiu mai libera cu santierul.
Nicole la multi ani si o sarcina cat mai usoara cu un bebe sanatos.
Va doresc o duminica cat mai frumoasa. Va pupacesc pe toate.
mamanati spune:
Neata burtici frumoase!
Inca n-am apucat sa citesc, am vazut doar pozele. Fetelor sunteti super dragute, sexy si pline de viata.
Asa vreau sa fim toate mereu. Cornelia,
pentru poze. Eh, de-as putea sa ma teleportez as fi venit si eu. Imi pare foarte rau ca nu eram acolo. Dar as vrea sa stiu cine sunt fetele. Am recunoscut-o pe Cornelia si cred ca era si Kehleyr.
Nicole, LA MULTI ANI! Sarcina usoara si bebe sanatos. Sa ne povestesti si noua cum a fost petrecerea.
,Cristina_Ana la sigur va anunt, daca nu-si schimba sefu' planurile sa ma trimita la Bucuresti. Si eu vreau sa va cunosc.
Mai cites si mai postez un mesaj sa le salut si pe fetele nou venite.
, Nati
19+
VasiJoy spune:
Buna la toate burticile,
nu imi vine sa cred ce mult se scrie pe aici. eu nu am mai intrat de vineri (in weekend nu prea intru pe net) si nu imi veneasa cred ca s-au mai scris in 5 pagini de atunci. Nu stiam ca sunteti atat de active. O sa incerc sa intru si eu mai des. Multumesc ca m-ati adaugat la lista si vreau sa intreb daca este cineva din Sibiu pe aici. as vrea sa vb despre doctorii din Sibiu.
noi suntem tot mai bine pe zi ce trece si ne-am facut programare pe 11 aprilie la un ecograf 3D care am auzit ca i super si la care ti se face un CD cu tot ce vezi cu bebele. tot atunci sper sa reusim sa vedem si ce avem.
ma bucur asa de mult sa fiu in randul vostru. multa sanatate
VasiJoy