Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
map spune:
'neata fetelor, cat ati scris iar, am citit asa cate un pic. Dar important este ca am apucat sa vad pozele de la intalnirea de ieri.
cornelia_laura saru'mana pentru poziti, sunteti toate niste burtici frumusele si cochete. Si burtica va prinde pe toate super ![]()
Monica
Sabana spune:
Fetelor bebelina mea tocmai a dat o reprezentatie. Asa m-am distrat sa vad cum ii ies manutele, piciorusele prin burtica. E super. Si am mai descoperit un lucru. Daca imi ating buricul si il frecas un pic cu degetul ea misca. Deci atunci cand ma apuca panicaca nu misca copilul stiu ce am de facut.
mamanati spune:
Mikiion,dmia,motzata,babee bine ati venit! Va primim cu cea mai mare bucurie in Familia iulie-august2006. Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Miti,Letitzia,Dmia, felicitari pentru baietei!
Acicel, cum te mai simti? Imi dau seama ce sperietura ai tras tu si toti ai tai!
Map si eu doresc o fetita dar vorba ta sanatos sa fie!
Sabana, cred ca ai in burtic o fetita daca nu te poti dezlipi de dulciuri.![]()
Cristina, Sabana felicitari pentru linea negra!
Da, din sini daca nu picira nimic acum, o sa curga el cind vine bebe!
Motzata, linea negra nu apare la toate burticile. Daca ai pielea mai deschisa ai toate sansele sa nu-ti apara. Eu nu am avut-o in sarcina trecuta si acum n-o mai astept.
Referitor la scurgeri de lichid amniotic: ca sa nu-l confundati cu scurgerile abundente din sarcina sa stiti ca lichidul amniotic nu e dens ca albusul si nici alb la culoare. E transparent si daca doamne fereste s-a fisurat o sa curga sau picure in continuare. Nu poate sa curga putin lichid si sa se opreasca mai tirziu. Nu stiu daca am reusit sa expun gindurile. Parca sunt ametita azi.
Gata nu mai pot. Dar mai am de citit 7 pagini!!! Merg sa papa ceva ca mor de foame.
Revin diseara.
angelli spune:
Felicitari mamici superbe! Cornelia multumim pentru poze, cred ca a fost super! Si am vazut ca v-ati tratat la greu cu limonada hahahahaha!
[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]
Mali_ spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care mai au bebei acasa:Ce fel de patut folositi? Mie imi plac mult cele cu plasa, care pot fi transformate ulterior in tarc, dar am citit ca sunt mai bune cele din lemn, cu gratii, de care se va ajuta copilul mai tarziu cand vrea sa se ridice in picioare. Voi ce parere aveti?
Mali
23 saptamani
dariana spune:
Am fost la Babyexpo si mi-am luat haine de gravi, era o firma de la Oradea cu lucruri foarte dragute si destul de ieftine, mie mi s-au parut mult mai misto decat ce e prin Bucuresti.
Voi care ati mai fost, ce v-ati luat? Ati cumparat si pt bebeii vostri, ca eu n-am luat nimic pt bebe, doar m-am orientat asa si am primit niste tetine de la Nuk.
25miky spune:
Buna fetelor! am fost la cumparaturi si ce credeti ca am luat? hainute de iarna lui bebe
,nici vara nu a venit dar...,caci mi-am facut stocul pana la 6-9 luni ,acum am inceput cu gecute ca le-am gasit la mareeeee reducere,am luat una cu 4$ ,super nu ?in rest am o senzatie urata pe gat ,ma incomodeaza cand mananc -heart burn-un fel de arsuri ... se sppune ca e normal ,voi aveti asa ceva?
miky
Muuh spune:
La Multi Ani! Nicole.
miky 25 da eu am avut arsuri dar la inceputul sarcinii. eu fac un tratament homeopat si asa am scapat de ele. Pe mine ma ardea in capul pieptului mai tare decat pe gat dar oricum a fost groaznic. Trebuie sa incerci sa nu te intinzi 30 minute dupa ce mananci mai ajuta din cand in cand.
Mitza
21
25miky spune:
eu deabia am inceput ,nu stiam ce sunt,ii spuneam sotului ca trebuie sa mergem la spital ,nu am cum sa fac tratament homeopat ,nu stiu ei aici de asa ceva dar o sa imi intreb doctorul luni ,o sa il sun ,unde sunt pozicile fetelor ? caut de 10 minute si nimic ,tu le-ai vazut?
quote:
Originally posted by Muuh
La Multi Ani! Nicole.
miky 25 da eu am avut arsuri dar la inceputul sarcinii. eu fac un tratament homeopat si asa am scapat de ele. Pe mine ma ardea in capul pieptului mai tare decat pe gat dar oricum a fost groaznic. Trebuie sa incerci sa nu te intinzi 30 minute dupa ce mananci mai ajuta din cand in cand.
Mitza21
miky
Muuh spune:
Vezi in semnatura corneliei_laura ea a pus cateva poze. Restul cred ca le pune pumpkin cand intra ea.
Mitza
21