Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Buna burticutzelor !
Ce faceti? Muream de curiozitate sa va ce parere aveti de intalnirea noastra .... oricum a fost super reusita din punctul meu de vedere, am vorbit toate de toate de parca ne stiam de cand lumea....!
M-am simtit foarte bine si eram o masa super haioasa si galacioasa si mancacioasa ...De-abia astept urmatoarea intalnire...AAA !MI-A VENIT O IDEE ! CE-AR FI DACA NE-AM INTALNI O DATA PE LUNA DE ACUM INCOLO ???
Ia dati-va o parere cu toatele !
Asa poate reusim sa ne cunoastem mai cu toate pentru inca 3-4 intalniri.Nu? Salutari si aveti grija de voi si BB.

P.S: Sotul meu e dispus sa va invite pe toate la noi acasa si sa facem o intalnire , nu alceva... la ce va gandeati????

V-am pupat

Mergi la inceput

Buna burticutzelor !
Ce faceti? Muream de curiozitate sa va ce parere aveti de intalnirea noastra .... oricum a fost super reusita din punctul meu de vedere, am vorbit toate de toate de parca ne stiam de cand lumea....!
M-am simtit foarte bine si eram o masa super haioasa si galacioasa si mancacioasa ...De-abia astept urmatoarea intalnire...AAA !MI-A VENIT O IDEE ! CE-AR FI DACA NE-AM INTALNI O DATA PE LUNA DE ACUM INCOLO ???
Ia dati-va o parere cu toatele !
Asa poate reusim sa ne cunoastem mai cu toate pentru inca 3-4 intalniri.Nu? Salutari si aveti grija de voi si BB.

P.S: Sotul meu e dispus sa va invite pe toate la noi acasa si sa facem o intalnire , nu alceva... la ce va gandeati????

V-am pupat

Flori+BB 25 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by 25miky

Buna fetelor! am fost la cumparaturi si ce credeti ca am luat? hainute de iarna lui bebe,nici vara nu a venit dar...,caci mi-am facut stocul pana la 6-9 luni ,acum am inceput cu gecute ca le-am gasit la mareeeee reducere,am luat una cu 4$ ,super nu ?in rest am o senzatie urata pe gat ,ma incomodeaza cand mananc -heart burn-un fel de arsuri ... se sppune ca e normal ,voi aveti asa ceva?

miky

Miky asta este hiperactiditate, fii putin atenta la alimentatie si ai sa gasesti cauza

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor?
Nu v-ati intors inca de la plimbare? Eu nu pot sa ratez ocazia sa nu va scriu ca merge super net-ul pe dial-up...

Hai Miky cu pozele!!!! Pana atunci va pun cateva care le-am facut eu si cateva cu mine ....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kryselen/my_photos

A.Cicel am vrut sa-ti zic demult dar am uitat.... ne serbam impreuna pe 8 aprilie? Ce zici?

Va pup

Flori+BB 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia, foarte frumu pozele si burticile!
Pika-Pika, io sunt incantata de Mustela momentan, sa vedem pe termen lung cum vor arata sanii mei. Eu am dat vreo 700.000 lei parca si am inteles ca toata gama asta e foarte buna, si produsele pt bebelushi.
Mamanati, si secretia asta e destul de limpede, dar nu e mereu, uneori nu e deloc, alteori zici ca am facut pp pe mine ....nu mai inteleg nimik...
Sabana, si bebicu'meu este foarte activ si ma topesc toata cand il simt ...si la noi tine treaba cu gadilatul buricului, reactioneaza imediat...in plus, daca simte alta mana pe burtica decat a lu'mami, se opreste

Cristina 24+

Mergi la inceput

Noi ne-am intors de la munte de vreo ora si imi place de mor ca afara miroase a primavara, e si mai cald, iar tati ne-a umplut livingul de narcise, zambile si frezii...miroase deci si in casa a primavara...sunt tare hepi azi...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Noi ne-am intors de la munte de vreo ora si imi place de mor ca afara miroase a primavara, e si mai cald, iar tati ne-a umplut livingul de narcise, zambile si frezii...miroase deci si in casa a primavara...sunt tare hepi azi...

Cristina 24+

Molipseste-ma si pe mine, ca m-au apucat depresiile. Mi-a adus mama un cocos si fierb la el de cateva ceasuri... Si un parfum de flori de primavara nu m-ar deranja nici pe mine... Norocoaso!!!

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Hahahahahhaaaa, esti mortala Lyly !!!!

Ufffffff, ma uit la semnatura ta si ma gandesc oare eu cand o sa am 28 de saptamani?
Azi mi-am impus sa nu ma mai gandesc la contractii, dureri si posibile probleme, m-am plimbat la soare prin Sinaia, am papat bunatati si am ras mult cu toata familia...iar acum a livingul plin de flori....poate ma ajuta si pe mine Doamne-Doamne si o sa fie bine!
Puuuuuuuup

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Hahahahahhaaaa, esti mortala Lyly !!!!

Ufffffff, ma uit la semnatura ta si ma gandesc oare eu cand o sa am 28 de saptamani?
Azi mi-am impus sa nu ma mai gandesc la contractii, dureri si posibile probleme, m-am plimbat la soare prin Sinaia, am papat bunatati si am ras mult cu toata familia...iar acum a livingul plin de flori....poate ma ajuta si pe mine Doamne-Doamne si o sa fie bine!
Puuuuuuuup

Cristina 24+

Raspuns la intrebarea ta: peste aproximativ o luna

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cristina_Ioana, la sigur ca o sa fie totul bine. Colega mea de la servici imi zice ca asemenea tragedii nu se intimpla de 2 ori, si o spune atit de ferm si incurajator ca eu o cred. O sa aiba Doamne Doamne grija de noi toate. Vezi ca aerul de munte ti-a fost de folos. Si bebe, a savurat si el.

Bubutzica mersi si tie pentru pozele postate, dar ma lamuriti si pe mine cine sunt fetele din poza. Nu de alta, dar n-o sa pot dormi la noapte.
Nati 19+

Mergi la inceput