Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
bubutzica spune:
Buna burticutzelor !
Ce faceti? Muream de curiozitate sa va ce parere aveti de intalnirea noastra .... oricum a fost super reusita din punctul meu de vedere, am vorbit toate de toate de parca ne stiam de cand lumea....!
M-am simtit foarte bine si eram o masa super haioasa si galacioasa si mancacioasa ...De-abia astept urmatoarea intalnire...AAA !MI-A VENIT O IDEE ! CE-AR FI DACA NE-AM INTALNI O DATA PE LUNA DE ACUM INCOLO ??? 
Ia dati-va o parere cu toatele !
Asa poate reusim sa ne cunoastem mai cu toate pentru inca 3-4 intalniri.Nu? Salutari si aveti grija de voi si BB.
P.S: Sotul meu e dispus sa va invite pe toate la noi acasa si sa facem o intalnire , nu alceva... la ce va gandeati????
V-am pupat
bubutzica spune:
Buna burticutzelor !
Ce faceti? Muream de curiozitate sa va ce parere aveti de intalnirea noastra .... oricum a fost super reusita din punctul meu de vedere, am vorbit toate de toate de parca ne stiam de cand lumea....!
M-am simtit foarte bine si eram o masa super haioasa si galacioasa si mancacioasa ...De-abia astept urmatoarea intalnire...AAA !MI-A VENIT O IDEE ! CE-AR FI DACA NE-AM INTALNI O DATA PE LUNA DE ACUM INCOLO ??? 
Ia dati-va o parere cu toatele !
Asa poate reusim sa ne cunoastem mai cu toate pentru inca 3-4 intalniri.Nu? Salutari si aveti grija de voi si BB.
P.S: Sotul meu e dispus sa va invite pe toate la noi acasa si sa facem o intalnire , nu alceva... la ce va gandeati????
V-am pupat
Flori
+BB 25 sapt.
Babee spune:
quote:
Originally posted by 25miky
Buna fetelor! am fost la cumparaturi si ce credeti ca am luat? hainute de iarna lui bebe,nici vara nu a venit dar...,caci mi-am facut stocul pana la 6-9 luni ,acum am inceput cu gecute ca le-am gasit la mareeeee reducere,am luat una cu 4$ ,super nu ?in rest am o senzatie urata pe gat ,ma incomodeaza cand mananc -heart burn-un fel de arsuri ... se sppune ca e normal ,voi aveti asa ceva?
miky
Miky asta este hiperactiditate, fii putin atenta la alimentatie si ai sa gasesti cauza

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
bubutzica spune:
Ce faceti fetelor?
Nu v-ati intors inca de la plimbare? Eu nu pot sa ratez ocazia sa nu va scriu ca merge super net-ul pe dial-up...
Hai Miky cu pozele!!!! Pana atunci va pun cateva care le-am facut eu si cateva cu mine ....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kryselen/my_photos
A.Cicel am vrut sa-ti zic demult dar am uitat.... ne serbam impreuna pe 8 aprilie? Ce zici? 
Va pup
Flori
+BB 25+
Cristina_Ioana spune:
Cornelia, foarte frumu pozele si burticile! 
Pika-Pika, io sunt incantata de Mustela momentan, sa vedem pe termen lung cum vor arata sanii mei. Eu am dat vreo 700.000 lei parca si am inteles ca toata gama asta e foarte buna, si produsele pt bebelushi.
Mamanati, si secretia asta e destul de limpede, dar nu e mereu, uneori nu e deloc, alteori zici ca am facut pp pe mine
....nu mai inteleg nimik...![]()
Sabana, si bebicu'meu este foarte activ si ma topesc toata cand il simt
...si la noi tine treaba cu gadilatul buricului, reactioneaza imediat...in plus, daca simte alta mana pe burtica decat a lu'mami, se opreste 
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Noi ne-am intors de la munte de vreo ora si imi place de mor ca afara miroase a primavara, e si mai cald, iar tati ne-a umplut livingul de narcise, zambile si frezii...miroase deci si in casa a primavara...sunt tare hepi azi...
Cristina 24+
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Noi ne-am intors de la munte de vreo ora si imi place de mor ca afara miroase a primavara, e si mai cald, iar tati ne-a umplut livingul de narcise, zambile si frezii...miroase deci si in casa a primavara...sunt tare hepi azi...
Cristina 24+
Molipseste-ma si pe mine, ca m-au apucat depresiile. Mi-a adus mama un cocos si fierb la el de cateva ceasuri... Si un parfum de flori de primavara nu m-ar deranja nici pe mine... Norocoaso!!!
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Cristina_Ioana spune:
Hahahahahhaaaa, esti mortala Lyly !!!!

Ufffffff, ma uit la semnatura ta si ma gandesc oare eu cand o sa am 28 de saptamani?
Azi mi-am impus sa nu ma mai gandesc la contractii, dureri si posibile probleme, m-am plimbat la soare prin Sinaia, am papat bunatati si am ras mult cu toata familia...iar acum a livingul plin de flori....poate ma ajuta si pe mine Doamne-Doamne si o sa fie bine!
Puuuuuuuup 
Cristina 24+
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Hahahahahhaaaa, esti mortala Lyly !!!!
Ufffffff, ma uit la semnatura ta si ma gandesc oare eu cand o sa am 28 de saptamani?
Azi mi-am impus sa nu ma mai gandesc la contractii, dureri si posibile probleme, m-am plimbat la soare prin Sinaia, am papat bunatati si am ras mult cu toata familia...iar acum a livingul plin de flori....poate ma ajuta si pe mine Doamne-Doamne si o sa fie bine!
Puuuuuuuup
Cristina 24+
Raspuns la intrebarea ta: peste aproximativ o luna
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
mamanati spune:
Cristina_Ioana, la sigur ca o sa fie totul bine. Colega mea de la servici imi zice ca asemenea tragedii nu se intimpla de 2 ori, si o spune atit de ferm si incurajator ca eu o cred. O sa aiba Doamne Doamne grija de noi toate. Vezi ca aerul de munte ti-a fost de folos. Si bebe, a savurat si el.
Bubutzica mersi si tie pentru pozele postate, dar ma lamuriti si pe mine cine sunt fetele din poza. Nu de alta, dar n-o sa pot dormi la noapte.
Nati 19+