Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Babee spune:
Pe Bubutica si Cornelia le-am identificat, astept si urmatoarele poze ca sa aflu
.
Astazi a fost o zi frumoasa, dar parca imi e si frica sa ma bucur prea mult sa nu vina iarasi zapada
.Acum doua saptamani eram asa fericita ca ma pot incalta cu adidasi, si in 2 zile
.
Vi-l arat si eu pe Phillip
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
motzata spune:
Buna seara burtikute m-am tot uitat la pozele facute de fete asa party mai zic si eu
.
NICOLE25 incodata La multi ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate un baby frumos sanatos si sa nu planga.
CORNELIA SI BUBUTZICA multumim pentru poze dar mi se pare ca ati facut prea putine mai fetelor
oricum ma bucur ca v-ati distrat ma gandeam ca daca ar venit toate fetele la intalnire ar trebui sa inchiriem tot localul nu?
Acicel cum te mai simti eu as fi de parere sa fii foarte atenta cu tensiunea ca nu-i de gluma.Nu vreau sa te sperii poate nu este cazul la tine dar vecina mea a piedut 3 sarcinii din cauza tensiunii in Ro 

iti doresc sa fii sanatoasa cu bebik sanatos si mancacios.Aaaaaaaa si inca ceva f important sarea mareste tensiunea daca poti ar fi the best sa mai reduci sarea.(sa scrii e usor sa implinesti e mai greu)
25MIKY din ce stat esti draga nu am fost atenta ai luat permisul de conducere?
LYLY809 ai grija cu depresiile nu-i de gluma cu ele pe mine cand ma apuca cu greu imi trece.
Apropo felelor eu de cand sunt cu burtik am devenit f nervoasa voi ce ziceti credeti ca-i normal?ma cam sperie problema asta imi este frica ca baby sa nu iasa si el nervos ca mine?credeti ca-i posibil?
Va pupacesc pe toate 

si sa aveti o noapte cat mai buna.
17+
motzata
map spune:
salutic burtici, ne-am adunat si noi pe acasa, ieri si azi am fost destul de activi. Am fost si am vazut si pentru bebei pentru cev adra nu am luat nimic. De fapt eu ieri eram la cumparaturi pentru nepotel.
Imi place patutul acela cu plasa si cred ca din acela vom lua. Sora mea tot din acela are pentru cel mic si slava Domnului ca numai in picioare sta in el, acum are un an (de fapt azi a facut si ce matusica mandra sunt
) si de la 11 luni merge deja fara probleme. Ei au fost cu bebele plecat si la munte de la 6 luni si doar au impachetat fain patutul si au plecat cu el.
Cristina_Ioana si la mine este scurgerea tot ca la tine. Nu este in permanenta si cand este, este numai un lichid transparent si curge tot asa de am impresia ca am facut pipi pe mine
Dar eu una sper ca-i numai o scurgere inofensiva. Trebe sa fim optimiste nu.
Off fetelor eu cu starea asta de
nu stiu ce sama fac. Sunt deja in 18 + si tot mai am am zile cand
sau cand am toata ziua sensatia de asa ceva mai toata ziua
Maine merg si eu la munca, parca era mai bine acasa. Iar trezirea la 7 si pe la metrouri dar aste este.
Merg sa-mi pregatesc bagajelul pentru maine si sa merg repede azi la nani.
Va pupicesc pe toate. Noapte buna,
Monica
mamanati spune:
Cristina _Ioana, am uitat sa-ti spun, lichidul amniotic in cazul tau nu poate fi chiar daca era transparent. Dupa cum am mai spus, daca Doamne fereste se fisureaza membranele, lichidul fie curge tot odata, si n-ai cum sa nu-ti dai seama, sau picura cite putin. In sarcina trecuta cind mi s-a intimplat si mie pe la 8 luni sa cred ca mi sau fisurat membranele si de frica am mers imediat la doctor. Si mi-a dat un sfat foarte bun. cind simti ca ai scurgeri mai abundente, schimba imediat absorbantul. In caz ca e lichid amniotic, asta picurind mereu, va trebui sa schimbi citeva absorbante la citeva ore, cea ce nu cred ca se intimpla cu hidroreea, oricit de abundenta n-ar fi.
Babee, Phillip, e un dulce cu par cret. Pupicei de la noi.
Referitor la contractii. Fetelor, va rog mai intii de toate sa nu va suparati pe mine dar vad ca uneledintre voi iau no-spa ca pe bomboane. Din cite am citit, incepind cu aprox. luna 6, e normal sa ai contractii care se numesc Braxton Hicks, uterul exerseaza, se pregateste de nastere. Daca contractiile nu devin mai dese si mai intense sunt inofensive. In sarcina trecuta am avut contractii de acest gen de la 6 luni incolo (si nu am luat o data no-spa sau alceva) pina la 41 saptamini si tot mi-a fost indus travaliul cu oxitocina, ca bebe nici la 41 sapt. nu vroia sa iasa. Si vad ca si mamicilor din Japonia, SUA, sau Europa de Vest nu prea le prescriu medicamente. Ce e cu moda asta in Romania si R. Moldova?! Va rog sa nu aruncati cu ceva in mine mi-am expus si eu parerea si propria experienta.
Babee spune:
Mamanati
foarte frumos spus.
Acum 3 saptamani m-am asezat pe pat si s-a rupt
.Dupa cateva zile banuiam ca s-au fisurat membranele, am mers la spital, au facut eco, au cantarit cantitatea de lichid amniotic , au luat proba si fusese alarma falsa.La fel mi s-a spus si mie, daca in cateva ore este foarte mult atunci posibil.Deci fetele nu va speriati.
Contractiile B-H vor incepe sa apara deci nu va panicati.La 24 de saptamani cu Phillip am simtit o durere foarte mare si am mers fuga la spital(eu prefer sa ma duc de 100 de ori si sa fie bine).Se deschisese colul si am intrat in panica.Mi-au pus perfuzii imediat, magneziul fiind baza si spre norocul meu a fost bine, dupa 3 zile am putut merge acasa.Aici foarte rar se face cerclaj, posibil sa mi se fi facut, posibil sa nu.Nu se dau nici un fel de medicamente daca nu este cazul.Nu stiu ce e No Spa dar acum tot agitandu-ma cu cretulici am primit acordul sa iau un magneziu daca ma doare .Dar nu am voie sa abuzez.
Prima sarcina-am luat fier in ultimul trimestru si magneziu si atat.Acum vitamine pentru ca am cerut eu in mod expres si rar magneziu.
Daca vor fi contractii reale va spun eu ca va veti da seama la timp
-----------------------------
Gabriela, Burtica si Phillip(6.02.2004)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nicole25 La Multi Ani sa fii fericita si sa ai un bebe grasutz si sanatos! 
Fetele frumoase pozele. Da v-ati inarmat serios cu limonada. Arata super si voi si burticile sunteti toate niste scumpe.
Sa va intalniti mai des sa veniti cu poze cat mai multe. ![]()
Cristina_Ioana ma bucur ca te simti bine si imi imaginez ce fain miroase in casa de la atatea flori de primavara si sunt sigura ca si tie si lui bebe va prieste aerul curat de munte. 
Gabriela sa iti traisca baietzelul! Ce scumpel e si cretzulin! ![]()
Eu sunt f happy, ieri am fost in oras tocmai acolo in sudul Londrei la magazinul cu hainutze de gravidutza si mi-am gasit doua perechi de blugi dragutzi elastici, nu super moderni sau ceva, simplutzi dar f f comozi comparativ cu cei normali. Au pe interior un nasturel si o banda elastica sa ii reglez pe masura ce crestem in dimensiuni.
Am mai luat si monitor pt baby, digital cu temperatura si 5 canatecele parca. E scump 80 de lire dar cica e cel mai bun, este oricum fain si ce e si mai klumea ca si eu ii pot vorbi inapoi lui baby si pot schimba melodiile de la unitatea mea.
Si pentru ca ne-am dus destul de departe si am umblat mult prin magazine ne-am oprit la un moment dat la un restaurant italian si am papat niste mancare excelenta, nu zic ce ca va ia cu pofte.![]()
Apoi am fost si la librarie si mi-am mai cumparat niste carti una pentru incepatori despre impletit si una de citit ca ma cam plictisesc numai tv si calc.
In final am ajuns acasa la ora 5 seara si am ch o multimea de bani dar ne-am simtit f bine. 
Si azi de dim am facut un dush si surpriza afara e era soare, cald, frumos. Si atunci ne-am facut mumosi si am iesit la plimbare pe canal, aici avem un canal cu lebede si ratze si gaste care se varsa in tamisa si e asa frumos, e cu pista de biciclete si parcuri multe si barci din alea inguste. A fost super am mers agale am hranit pasarile cu paine apoi in al doilea parc ne-am oprit pe o banca si ce credeti ca am gasit in parc? Brandushe si ghiocei si un sg fir de viorele. 

Stiu ca nu este frumos sa rupi florile din parc dar am luat si eu doua branduse mov, una galbena, una alba, doua fire de ghiocei si un fir de viorele.
Deci am si eu primavara in casa nu miroase asa puternic ca la Cristina dar miros si ele a primavara macar oleaca. ![]()
Cam atata vesti de la mine. Marti mergem la eco morfologic dim la 10:50, sper sa vin si eu cu vesti despre culoarea carutzului nostru. ![]()
Va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai frumoasa si mai usoara! 

------------------------
18+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Sabana spune:
Eu acum am venit acasa. A venit sora mea. Sunt super happy. Mi-a aratat multe hainute ce i le-a luat lui bebe din randurile trecute de cand a fost plecata. Le-a tinut ascunse si acum nu a mai rezistat. Si acum a mai adus o tura. Toate sunt asa de frumoase. I-a luat si un asternut de pat. Bebelina mea are acum o groaza de lucrusoare. M-a umflat plansul cand mi le-a aratat. Am decis sa le tin la ea, sa le strangem acolo si sa mi le aduca cand se naste bebelina.
Cristina ce e cu toate gandurile astea? Vrei bataie? Totul o sa fie bine, ai sa vezi. Si o sa ai si 28 de saptamani, si 30 si 33 si 36 si 38 si 40. Da la spate toate gandurile negre. Citeste acatistul Sf. Ciprian seara si mergi acolo la biserica la moastele lui. Sa nu razi de mine. Eu sunt un pic mai bisericoasa. O sa te intorci cu alta stare de spirit. Si mie mi-a adus sora mea 35 de bulbi de frezii. Abia astept sa le plantam. Anul asta mi-a inflorit un rand pe care l-am adus din Grecia, sunt superbe. Referitor la acel lichid incolo, am avut si eu. De cand am luat duphaston s-a oprit, nu stiu daca are legatura sau nu. Nu cred ca e de panica, ptr linistea ta intreaba-l pe medic, poate ai nevoie de un surplus de progesteron.
Mamanati, da am o bebelina. Sunt tare mandra de ea. Chiar azi ma minunam de burta mea, ce a crescut. Si surioara mea care nu m-a mai vazut de o saptamana imi zicea ca am crescut in burtica. Abia astept sa se nasca bebelina, desi am unele temeri legate de nastere, dar intr-un fel sau altul trebuie sa nasc nu?
Noapte buna fetele. Va pupacesc.
Crsitina nu ai zis ca ramai la SInaia?
mamanati spune:
VasiJoy, abia acum am vazut mesajul tau! Sarcina usoara si bebe sanatos.
Eu inca mai recuperez cu cititul, din cite va dati seama. Dar cred ca merg la somn, ca miine iar tre sa merg la munca.
Si daca tot a fost vorba de carut, tati i-a adus fetitei noastre din SUA asta(doar ca e alta culoare): http://www.allkidsstuff.com/details.php?sku=889
mie imi place foarte mult, dar inca nu stiu daca il voi putea folosi pentru bebe 2. Patucul care l-am avut era foarte bun, cu leagan in el, dar l-am vindut.
Noapte buna,
Nati19+
mamanati spune:
Vezi, Sabana, am avut dreptate! Desi sincer nu stiam ca vei avea fetita, sorry, ca am fost cascata si nu am luat in seama daca ne-ai anuntat ca ai carut roz. Da pe mine tot la muraturi ma trage!

Azi am mincat la prinz vre-o 5 rosii marinate, maaaari! Credeti ca e baietel in burtic?! Dar ce o fi, si stiu cind va veni pe lume va fi cel mai scump puiut pentru mine.
Inca odata noapte buna.
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele scumpele si activele care ma inveselesc pe mine mereu, no matter what 
Sabana iubita nu m-am dus la sinaia sa raman, ca inca nu incepem santierul, sper sa se intample pe la inceput de aprilie, daca se elibereaza ekipa cu care lucram noi...am fost doar sa imi vad parintii si sa luam o gura de aer...si era tare frumos
Ma bucur ca ai primit de la sora ta atatea hainutze frumu pt bebelina, dar ce ma preocupa pe mine ff tare este :AU VENIT SAU NU MARTZIPANELE???? 
Mamanati, esti o scumpa, asa e, n-o sa avem noi ghinion de 2 ori, trebuie sa iasa bine de data asta...numai ca ma mai apuca teama si pe mine si ma vars la voi...
Stiu ca lichidul amniotic daca e se duce in cantitate mai mare, mie anul trecut mi s-au rupt brusc membranele si s-a dus tot...dar secretia asta a naibii e tare neplacuta, ca desi stii ca e normala (mi-a confirmat si dr) tot te pune pe ganduri
Nu-i asa, Map? 
M-am lamurit cu contractiile, imi notez tot ce povestiti voi stiutoarele
Babee si Mamanati, contractiile alea B-H sunt cele nedureroase, nu? Astea sunt normale dupa luna6, nu? Sau e posibil sa apara si dureroase cand si cand si nu sunt periculoase? Dese inseamna mai mult de 6/ora? ![]()
Mada_mxm, asteptam vesti bune de la eco 
Cristina 24+