Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
Babee spune:
Cristina contractiile nu sunt dureroase(ca stiu io cum is alea sigur!), daca ai dubii si nu stii exact intra in cada cu apa calda.Daca te ia mai rau e clar is de-alea serioase, daca te linistesti is B-H(sfat primit de la moasele din spital)
Sabana sa poarte gaza sanatoasa hainutele
si la cat mai multe si frumoase.
Mamanati si noi tot carut de-ala am avut si il mai avem, numai ca mi-e cam greu de manevrat.Oricum foarte bun are 10+ de la mine.
Am luat si eu cateva rochite pt bebelina
, dar am foarte multe haine de la Phillip.El a avut pana la 6 luni cam toate culorile, s-au pastrat foarte bine asa ca doar de moft voi mai lua una alta
.
Mada ce de achizitii ati facut si voi, se vede ca incepe febra.Noi am cumparat in timp, si ne-a fost bine.Nu am tinut cont de superstitii si posibil sa fi fost mai bine asa.
Seara frumoasa, noi ne retragem la nani.
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
cristina_ana spune:
Astazi am fost si eu Babyexpo si am adunat toate pliantele de pe acolo, ca sa le studiez acasa in liniste. Noi deocamdata nu am cumparat nimic pentru bebe, sunt superstitoasa si astept sa trec de 30 saptamani, si abia apoi incep cumparaturile. Dar am avut o surpriza foarte placuta astazi. La standul BambiKid, care avea hainute pentru copii, am primit cadou din partea firmei respective un body bleu. Este primul lucru pe care l-a primit baietzelul meu, si am fost asa fericita ca am inceput sa plang. Cind am ajuns acasa am pus body-ul in pat, linga perna mea, si am de gand sa dorm cu el pana nasc!
Astazi a fost o zi frumoasa, ca si ieri de altfel, cind m-am intilnit cu fetele!
Noapte buna!
Cristina, 25+
she_wolf spune:
Buna!
Nicole25, la multi ani! 
Mali, eu am patut din lemn si tot unul dintr-asta am si la Bucuresti, la parintii mei, pentru vacante. Eu stiu ca cele cu plasa sunt pentru voiaj si cand am luat unul am fost sfatuiti sa nu-l culcam in permanenta pe bb in el.
25miky, eu am inceput sa am arsuri, dar deocamdata nu zilnic. Sarcina trecuta am avut de prin luna a 5 a pana la nastere. 
Mamanati, am avut si eu de cateva ori contractii (usoare si nedureroase) Braxton Hicks si n-am luat nimic...aici nici macar prenatalele nu se recomnada in mod special, daca vrei iei, daca nu, nu, se merge pe ideea ca o alimentatie echilibrata este mult mai importanta. Eu incerc si una si alta, incerc sa pap cat mai sanatos si iau si prenatale. ![]()
Gabi, pupici lui Phillip.
Eu ma tot gandesc ca daca bb este fetita nu prea am ce hainute sa folosesc de la Cristi. Foarte, foarte putine. Mi-am tot propus sa scotocesc prin sifonier, sa vad ce si cum, dar mi-e cam lene si o tot aman. ![]()
Mada_mxm, vad ca la voi a venit deja primavara.
La Dublin este cam capricioasa vremea. Succes maine la eco. 
Sa poarte toti bblusii sanatosi ce le-ati cumparat! 
Eu inca nu m-am prea aruncat la cumparaturi, mai ales ca nici nu stiu ce este bb. I-am luat doar un set de 7 bodyuri pentru nou-nascuti, dar sunt neutre, albe si au niste animalute in piept si un costumas de Craciun
, tot unisex si asta. Dupa ce aflu ce este mai cumpar si eu mai multe. De-abia astept. ![]()
Claudia
(18+) si
Cristi (16.12.2002)
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Am vazut pozele,sunteti toate niste frumoase,imi pare foarte rau ca nu pot ajunge si eu la intalniri![]()
Pika^pika felicitari pentru fetitza,sufla si spre mine sa se ia
,toate care aveti fetitze in burtici suflati incoa` 
Huacin felcitari pentru baietel
sa fie sanatos si mancacios!
Eu ieri de dimineata am fost sa exersez pe traseul unde voi da joi testul de condus pentru permis;m-am stresat toata a fost foarte dificil
,la inceput eram tot cu roata stanga spate pe trotuar in curbe. La sfarsit a fost mai bine dar sigur joi nu o sa trec testul![]()
Dupa masa am fost la cumparaturi,initial pentru David dar am sfarsit prin a cumpara haine pentru bb
,nu m-am putut abtine si am cumparat ROZ. Si pantofiori,bineinteles. Eu am obsesie cu pantofii si palariile,nu ma pot abtine deloc
Sotul a spus ca daca de data asta e baiat o sa mai facem pana ne iese si o fetitza
,eu nu prea ii impartasesc entuziasmul 
Ieri toata ziua bb nu a miscat decat putin de tot asa ca seara m-am panicat,orice faceam nu misca deloc.
Am vorbit cu burtica,am mangaiat,nimic.Incearca si sotul,mangaie,pupa,vorbeste si bineinteles ca imediat mi-a tras bb un pumn de am sarit speriata.
Azi dimineatza a dansat prin burtica,asa m-am trezit
asa ca e OK,o fi fost ieri obosit/a si a dormit mai mult.
Despre patutz,nu mai stiu cine intreba.Noi avem si de lemn si din acela cu plasa,portabil. Desi sunt foarte multumita de cel portabil,il folosim doar cand mergem undeva. E mai mic decat cel de lemn si lui David ii place sa se plimbe prin somn. Salteaua de la cel portabil e mult mai subtire decat cea a patutului de lemn si David doarme vizibil mai bine in patutul de lemn desi cred ca tine mai mult de obisnuinta.
La bb nou o sa il folosim primele 6 luni pe cel portabil,pe mine sincer ma bate gandul sa mai cumpara unul,sotul zice ca nu are sens 
Al nostru are vibrator si muzica pentru primul nivel care e doar pana la 6 luni asa ca dupa 6 luni o sa doarma in patutul de lemn pe care il foloseste David acum,sper sa il invat pana atunci pe David sa doarma in patul mare.
Daca e adevarat sau nu ca se ridica mai bine in picioare din cel de lemn nu stiu sa spun,David nu a stat in patutz treaz.
Asa ca sincer mie amandoua imi plac,daca sunteti plimbareti asa cum suntem noi sigur o sa aveti nevoie de un patutz portabil.
Stefania 20 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
madacristina spune:
Neatza fetelor.....
Am tras chiulu prea mult timp...insa am reusit azi sa intru...
A fost super la intalnire,pentru fetele care nu au fost eu eram cea cu pulover alb,par lung,vrunet,in stanga lui pumpkin....
Toate fetele sunt niste dragute si le pup,si pe cele care nu au fost..
Si vreau sa ne mai vedem,sper sa se faca vremea frumoasa sa iesim la terasa...
In rest sunt k,azi ma duc la control,va zic maine cum a fost.
Voi ce mai faceti?
Multi pupici.
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 20 saptamani
pumpkin spune:
Va invit la un nou capitol
Miky
25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW
Album Intalnire 18 martie NEW