Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana30 spune:
Simo mortala fetita ta,si-a inceput carierele devreme:manechin/gimnasta/pianista.Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Marlena,decurcaret cupil ai,il poti insura.
"La multi ani!" sarbatoritelor!
Fetele noastre se "diversifica" acum cu una cu alta,o berica,o fripturica,o prajiturica.Cate putin din fiecare sa vada cum reactioneaza
.Mi-ar place tare mult sa fiu cu ele la barfe si maine la fel,da ce sa-i faci daca nu-s duamna de capitala.Astep poze ca altceva n-am ce face.
godzila spune:
Mary ai un baietel foarte frumos
. imi place tare mult poza asta. E super haios.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
Cand ma gandesc ca fetele se distreaza si eu stau acasa asteptandu-l pe sot 

. Las ca vine el acasa 
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
mary ilie spune:
da Ioana pe unde o fi?
multumim Vera, da, acolo eram in plin proces de hranire, foarte obositor dupa cum se vede.....
Marlena, felicitari pentru descurcaretul tau, bravo!
fi-miu se vede ca e baiat de inginer, ca ii plac numai chestii tehnice, firele si cablurile din casa, telefoane, telecomenzi, calc., mouse-ul, mai nou si prizele
trebuie sa stau numai cu ochii pe el.
sa-l vedeti cum umbla prin sufra tarand un mouse dupa el, se opreste, il mai linge putin, iar il plimba si tot asa, e super haios. in fund inca nu stie sa se aseze singur, sta numai daca il pun eu.
imi pare asa de rau ca nu l-am inscris la concursul de umblat de-a busilea la Baby expo, ca pana m-am hotarat eu, deja nu se mai faceau inscrieri![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
christina-m spune:
Diana 30,
. Da las ca vine Baby Expo si la Cluj.
Daniela, cu diversificarea mergem spre bunutz. Fructele nu prea-i plac, si nu inteleg de ce. Am incercat toate combinatiile, ca la permutari, luate cate 2, cate 3... In schimb, legumele se pare ca-i p[lac, si le mananca tare cu pofta, chiar deschide singur gura si nu-mi face brrrrrr intre ochi cu ele
. Dar inca suge dupa fiecare masa.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina-m spune:
Mary, Andrei deja umbla de-a busilea prin casa? La nici 6 luni? Felicitari! 

. Matei inca nici de pe o parte pe alta nu se intoarce. O sa port o discutie cu el...
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Ioana75 spune:
Salut fetelor, si la multi ani sarbatoritelor: Maria, Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria!
Eu am iesit cu fata la aer azi, ca sa vada ca in afara de casa si magazine mai exista si spatii deschise
. Diseara vine alta bona la interviu (mi s-a acrit de interviuri, si sa dau si sa primesc
).
diana
, Si eu si mihaela_e am stat pe Foisorului
.
Carmi
senzational, Fabiano a adormit cu miinile in buzunare?![]()
meme, petrecere frumoasa azi
.
Tonnia, mifloricico, mersic, caut dozator Farlin
.
Ruxandra, felicitari!
mary
, pina v-am citit pe voi, s-a facut dupa-amiaza
.
O tai si eu spre BE, sa vad ce-au mai lasat fetele
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Abia am reusit sa citesc tot ce ati scris.
"La Multi Ani" bebelusilor aniversati azi.
Abia astept sa ajung maine la baby expo.
Carmen, merci frumos ptr pontul cu firma de mobila. Si noi vrem sa ne reorganizam apart, ca e mai ieftin decat sa ne mutam.
Dar mai la vara asha.
Sa o vedeti si pe Anca cum sta in fund singura ceva timp, dupa care care cade intr-o parte si se oftica rau.
Antoanela, si eu am fost ofticata cu hainutele de baieti ptr care oferta este mult mai mica decat ptr motate.
Dar acum am si motata, si mi-e mila de bugetul familiei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mary ilie spune:
vad ca pe Andrei il constipa rau banana, nici nu-i mai dau. i-am dat ieri iaurt cu banana si azi n-a facut deloc kk, numai niste bobite mici, ca la oi sau capre( ce comparatie sic![]()
![]()
)
mi-am adus aminte ca m-am enervat rau azi, ca nu mai ai loc sa mergi cu carutul pe trotuare, fara sa calci in vreun kk de caine. este inadmisibil asa ceva, sa-si cumpere frate maturica si sa stranga dupa caini, ca nu se mai poate![]()
![]()
![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze