Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Ruxandra, bravo voua! Noi iar am belit legumele de pe cheliuta. Si Matei a mancat cam 100 de pireu de legume, dar il vad ca ar cam suge. Mateiului tau ii ajunge?
Dani, cum merge diversificarea?
Cat despre poze, multumim. Punem si noi azi daca reusim.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Ruxandra, multzumim frumos de urari

Noi papam un pic mai mult decit jumatatea unui borcanel de ala mic de 125 gr (deci cam 70 grame). Avem o problema, nu stiu care o fi aia, dar papa binisor numai prima jumate din cit ii pregatesc eu dupa care incepe o frichineala, arcuire, scuipare... tot ce vreti numai papa nu. Indiferent de cum/unde mincam, tipul mincarii (legume, fructe), etc. doar in scaunul de masa nu am incercat-o ca e inca jos in pivnitza.
Am observat de ieri ca restul paparii il ia f bine daca o pun culcat orizontal, se potoleste subit din frichineala, urlete, arcuiri. . Nu stiu ce sa mai fac, nu cred ca e bine sa pape orizontal...
Azi am incercat si alta varianta. I-am dat intii laptele (care era desert ) si apoi supa. Asa a mers mai bine, i-o fi prea foame si nu are rabdare pina se umple cu linguritza.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Dani, Irina, Locca ,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!multe ,multe
foarte mult ati mai scris mai fetelor.....cu greu v-am ajuns din urma!
noi azi am iesit de dimineata, am fost sa luam laptele praf, ca in sfarsit au primit, dar am renuntat pana la urma ca era o coadaaaa.......cred ca as fi stat vreo 2 ore pe acolo. am vazut ca nu se mai da Bebelac, ci Vitalact, sau asa ceva( nu sunt sigura, ca am vazut la cineva in sacosa). am dat o tura si prin piata si apoi ne-am si plimbat vreo 2 ore, ca e destul de placut afara.
eu inca nu am primit alocatia si indemnizatia, a fost sotul la posta si i-au zis ca sunt banii la postas si sa il asteptam acasa.....pai cat or vrea sa il astept?

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina ... Matei al meu a mai si supt azi dupa ce a mancat piureul dar il suspectez ca vroia asta ca sa adoarma mai usor. De obicei nu ii mai dau si lapte dupa masa de piure, dar i se face foame mai repede, deci e posibil sa nu-i ajunga.
Eu cred ca daca as insista mai mult ar mai manca, dar dupa ce haleste o anumita cantitate se plictiseste si incepe sa se joace cu diverse si se duce naibii masa. Nu scuipa, dar trebuie sa-l alerg prea tare ca sa-i mai bag in gura.

Apropos de alergat, la noi a devenit un intreg chin pusul scutecului si imbracatul. Se rasuceste si se contorsioneaza intr-un asemenea hal ca sunt stresata de fiecare data cand trebuie sa-l schimb.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Vera, va si noi, hihihi acush ii ajungem din urma pe cei din capul listei

Christina, multzam de intrebare, mai bine un pic ca la inceput dar avem aceasta problema pe care incercam sa o rezolvam, nu papam bine decit prima parte, ceea ce ma face sa cred ca nu e de la gust. Dar nici ca stiu de la ce este, poate sunt si eu nerabdatoare sa pape mai mult, dar am inceput totusi de 2 saptamini (miine)...
Voi cum stati?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by locca
dar dupa ce haleste o anumita cantitate se plictiseste si incepe sa se joace cu diverse si se duce naibii masa. Nu scuipa, dar trebuie sa-l alerg prea tare ca sa-i mai bag in gura.

cam asa ceva voiam sa zic, doar ca face urit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina, l-am admirat pe Vladut cum papa iaurt, eu am patit-o mai rau saptamana trecuta, am lasat castronelul cu supa pe tavita si m-am intors sa iau lingurita de pe masa, timp in care Andrei si-a rasturnat toata supa in poala , si ce incantat a fost!!! bine, va dati seama ca a avut supa si-n urechi, da noroc ca se ia la spalat
eu nu am fost in stare sa imortalizez momentul, ca am fost ocupata sa pregatesc alt castronel cu supa, dupa care am curatat si la bebe si la scaun aproape o ora....
irina , am uitat sa-ti zic se pare ca avem scaune la fel? de la neonato?
fetele care ati fost la Baby expo, sper ca n-ati golit toate standurile, sa mai gasim si noi maine cate ceva. cred ca va distrati bine la ora asta
am vizionat si eu poze multe, nici nu mai stiu nume. Maia chiar sta in picioare sau e trucaj
avem niste copii superbi!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

mary, multzumim de urari

pai mama draga, unele din noi suntem vorbaretze raaaaaaaau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Locca cunoastem. Eu incerc sa ii atrag atentia cu ceva pe care il flutur deasupra capului ca are tendinta sa se intoarca pe burta. Si are o placere sa darame cutiuta de servetele, pe care o linge in prealabil. E greu dar ma si distrez cand o vad cum face.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput