Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vai nu cred ca pot ajunge la intalneala...Sotul nu a venit inca de la scarbici. Cred ca are ceva probleme.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna mamicutze dragalashe cu bebei cumintzei,

Noi facem azi 5 lunitze !

Cu ocazia asta uram si celorlalti sarbatoritzi: Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria LA MULTI ANI! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si norocosi . Vera, sa ne traiasca Mariutzele !!!

Fetelor va multumim mult pentru urari.
Miflore, Christina-m,

Meme, multzumim pentru muzica. Am luat si eu citeva, dar le voi lua pe toate ca tare-s faine

Am pus si noi citeva poze noi aici, ... cea sexy e cu dedicatie speciala pentru Matei al Christinei

Nu ma puneti sa intorc pozele ca nu am momentan cu ce , iar mi-a crapat computeru', iar am un disc virgin.

Suntem furiosi ca am facut si noi un drum la consulat sa o punem pe asta mica pe pass-urile noastre si pentru ca persoana care putea sa faca asta nu era acolo, iar persoanele care ocupau ghiseul nu puteau sa faca asta ...ne-am intors cu timpul pierdut si treaba nerezolvata.

marlena, ma bucur ca bunicul tau e mai bine.
ruxandra, felicitari pentru ridicatul in funduletz, asta e o mare realizare, pe ioana mi-o amintesc facind asta dupa 6-7 luni...
simona8004, m-am minunat si eu teribil de echilibrul Maiei, initial nici nu m-am prins, ma uitam si credeam ca sta culcata si ma intrebam de ce nu ii pica capul pe deasupra pernei . da' ma intelegi, am dansat si io' azi noapte
Christina-m, pai de-aia s-a lipit si intarit pe cheliutza, ca n-aveti par ca la noi mincarea ramine prin par. Cum o fi mai avantajos?

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumim, multumim .
Marlena, tare Alex al tau. Imi pare bine ca se simte mai bine bunicul, multa sanatate!
Maddy, tu parca ma intrebai de detergentul de la amway. Mie nu mi se pare super la scos pete, adica pe alea de kk nu le scoate, da' eu le pun imediat cum se comite fapta la inmuiat cu ariel si pe urma le mai las vreo juma de ora in apa chioara inainte sa le bag la spalat cu restul. Asa mi-a zis pediatra la care am fost cu dermatita lui Matei. In rest e ok, adica nu are nici un miros, pui putin si iti ajunge cutia aia o gramada de timp. Nu stiu cat costa ca eu am primit-o, da' cred ca imi mai ajunge niste luni de-acum incolo.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Oau, Simona, acum am vazut si eu pozele Maiei. O declar sportiva grupului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani! Petra Yarina, Andrea Anamaria, Maria si Dani_flor sa ne traiasca Maruitele . Nu-mi vine sa cred cat de mari sunt.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Mihaela, m-am betivit la casa roz , adica aproape de casa, n-am convins-o pe prietena mea sa mearga pana la cocos.
Ce linisteee, se vede ca fetele sunt la masa.

Mergi la inceput

Fetele cu bbi diversificati mai de mult, cam la cit tp dupa start au ajuns bbeii sa pape continutul unui borcanas (comercial sau gatit de voi) intreg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei: Maria, Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria (special un si o de la Vladut). Sa cresteti mari, cuminti si sanatoase.

Dani e scumpica foc Mariuta ta . Eu zau ca nu mai stiu cat a durat pana la un castronel intreg. deja am uitat...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Dani si Vera, sa va traiasca printesele! La multi ani si celorlalte sarbatorite!

Tocmai vroiam sa intreb si eu acelasi lucru, noi azi am dat gata aproape 100 ml (curati, ca iar a mancat ca un lord).

Mergi la inceput

b_irina_c, esti o dulce,
multzumim pentru urari! .

Cind am citit mesajul tau mi-am facut o teribila autocritica ... cum n-am vazut... Da' ma duc acolo si la mine in germana sunt alte 5 optiuni la edit (renumire, sterge, sortare noua, copiere, si inca una de mutat intre albume). Da' ma mai uit acum si la ala in engleza, tre sa rezolv cumva...

Am raspuns aci ca merge DC-ul teribil de greu, e cumplit sa mergi cu mai multe ferestre

Mergi la inceput