Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Olga

pentru cuvintele scrise .
Sper Tdy ca esti bine si ca Alyssia e si ea bine.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Mickyyy spune:
Vai de mine....scrieti intr-un ritm infernal....nici o sansa sa va urmaresc!!!!
Am reusit sa mai citesc cateva mesaje in ultimele zile, am mai vazut si cateva poze (mi-au placut tare mult buclele Freyei
), insa tot degeaba.....pana sa apuc sa postez si eu ceva....iar mai apar 4-5 pagini.
Felicitari monu pentru hotararea luata
, n-o sa te mint sa-ti spun ca e usor cu 2 copii mici, dar cresc repede, si satisfactiile's mult peste eforturile depuse!
Eu azi am zi de control cu fetele, abia astept sa vad ce-a mai facut gaza mica, dupa ce-am schimbat pediatra (si-am ajuns la Marcu, pe care initial am tot ocolit-o ca citisem tot felul de pareri proaste despre ea) a inceput fata mea sa ia in greutate intr-un ritm alert. La aproape 7 luni ea avea vreo 6 kg 300, m-am crizat, am zis ca-i cazul sa iau masuri, iar de cand am ajuns la doctorita Marcu, a inceput fata sa-mi ia cam 1kg pe luna, cred ca deja am reusit sa trecem si noi de 8kg, poate chiar suntem undeva spre 8,5! Are deja falcute si copanele de ti-e mai mare dragul, si ce-i mai important, are atata energie ca intr-o luna doua cred ca o s-o ia la fuga dupa sora-sa prin casa. Deja merge bine bine de-a buselea, si mai trage si ture micute in picioare, sprijinita de ce apuca!
Poate reusesc sa descarc ultimele poze in week-end-ul asta, sa ne mai vedeti si pe noi la fata, ca am disparut de luni bune pe-aici, si am devenit adevarate domnisoare intre timp
.
Am fugit, ca vreau sa ajung pana la 6 jumate la clinica, week-end placut si poate ne vedem pe la baby-expo, in caz ca reusesc sa ajung!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
ICorina spune:
Buna!
ChrisDun,nu, elidel nu este cu cortizon.A fost primul lucru pe care l-am intrebat si eu.Contine 10mg pimecrolimus.
Whatever that is...si costa un milion.Noroc ca imi da doc retzeta pt gratuite.Efect a avut imediat si doc a spus ca pot sa-i dau linistita.
Am fost la babyexpo.Am fost inspirata ca m-am dus de la ora 10 , imediat dupa deschidere,si am fost singura, fara Alexoi, care a ramas cu tata.Am avut timp, spatiu si elan muncitoresc!Toate pareau exact ca si la celelalte editii,stiam exact standurile care ma interesau.Am shop-ait vreo 2 ore si jumatate, ceea ce la mine e enorm, si am venit ca un mos Craciun.Evident, pe Alex l-a interesat doar balonul pe batz si ....eventual pungile!![]()
cel mai incantata am fost de noua colectie de la coccodrillo, my aeroplane, pe care am cumparat-o toata!Nu aveau decat mostre si decat nr lui Alex, adica 80cm.Deh! Nu rezist la teme de aviatie!
In rest,maruntishuri care mai trebuiau prin garderoba....A! Ochelari de soare de la Chicco, super bengosi, cu toc cu tot.Si jucariiiiii!
cand m-am intors, o vecina din fatza blocului, vazand cum tot descarcam din masina, ma intreaba:"Il faceti fericit?" I-am raspuns:"Sper!" El a fost fericit doar cu balonul si o punga foshnitoare! Si un pupic!
Un pupic si pentru voi si puiutzi!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
mstroie spune:
Am fost si noi azi la babyexpo am plecat de acasa pe la 11 si ceva si ne-am intors la 4 era deja crizat de atata stat in carut. Ne-am uitat cam in viteza pe acolo, i-am luat 2 suzete avent, lapte bebelac ca ca nu mai dau astia de la stat si un body de la Z cu "Eu sunt seful" in caz ca uitam vreodata. La jucarii nici nu m-am uitat ca nu aveam bani. L-am si schimbat pe acolo la standul Pampers ca facuse caca, chinuiala mare ca nu statea.
Mari si DAVID
Dadym spune:

La multi ani Tudor Catalin, Elian,
Robert si Julia Andreea!

La multi ani, cu ocazia numelui, PATRICIA si PATRICK!Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si sa aveti mult, mult noroc!

Floricele pentru toate fetele, dati-o incolo de suparare, sa se duca.
Corina, bine ai venit, eu deabia acum am apucat sa-ti vad pozele, sunteti niste scumpi amandoi.
Newmami, mutumim pt aprecieri, oare o fi bine sa ajunga fotbalist? mai vedem.
Andreea, felicitari mergaretului! Si noi putem sa ne laudam ca mergem tot la fel, de gluga tinut, dar cand se prinde el ca nu prea are stabilitate se roteste si apuca o bucata de panatalon de-a cui il tine...asa pt siguranta![]()
Monu, te admir ca esti pregatita pentru un nou bb, sa de-a dumnezeu sa fie cat mai curand, exact cum v-ati programat.
Patricia, esti o gospodina in toata regula si ce bine aratau placintelele
. Si eu as vrea sa fac maine ceva bun si nu prea stiu ce, imi vin socrii in vizita, data trecuta am luat niste aluat de foietaje, le-am umplut cu cascaval si am scapat ieftin dar pt maine nu am nici o idee. Apropo acu ceva timp discutati de TIRAMISU, nu am facut niciodata, e greu? vreau si eu reteta!!! Poate cu ajutorul vostru imi iese si mie...si imi impresionez socrii
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
omustata spune:
Fran, Newmami-La multi ani pentru bebelusi de ziua numelui. Fran, atata o poreclesti pe Patricia ca nici nu mai stiam ca o cheama asa. Eu o stiam de Iepu.
Androix-doctorii mi-au zis ca exista o posibilitate nu ca ar fi certitudine ca si al doilea sa aiba defectul asta. Pe de alta parte, soacra mea, care este medic pediatru de mai bine de 30 de ani mi-a zis ca ea nu a vezut in cariera ei 2 frati sa aiba acelasi defect.Deci, nu stiu. Risc exista, dar nu cred ca este foarte mare. Oricum, ce are Filip sunt sigura ca nu este nimic de care sa-ti faci griji.
OlgaT-imi pare rau ca nu s-a mai repetat cumintenia lui Toni. Multumesc de incurajari. De fapt ce imi pune mie un mare semn de intrebare este ca am slabit cam mult, 5kg fata de cum eram inainte de sarcina. Doar ca am pofta de mancare cat cuprinde.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Salut mamicile si bebelusii! Tudora s-a trezit o singura data asta-noapte! Dar eu m-am trezit de vreo 5... ca sa vad daca respira.
Si mai face ceva nou! Stiti ca Tudora merge de ceva timp, dar nu a mai progresat, tot vreo 4-6 pasi face si apoi se lasa in jos si o ia la „fuga“ in patru labe. Dar acum a gasit fata solutia: in lipsa „primilor pasi“, Tudora isi ia scaunelul de lemn al Agatei, care aluneca destul de bine pe parchet si se plimba, chiuind nevoie mare, prin toata casa. Imi place de ea, e inventiva. Si nu mai vrea sa manince in scaunul inalt, ci la masuta Agatei, cu Agata daca se poate. Asa ca o pun si pe ea pe un scaunel de lemn si le dau sa manince la amindoua. Si are preferinte: merele si fructele in general le maninca din picioare, daca o pun in vreun scaun si da de gustul fructelor, miauna pina cind o dau jos. Masa de seara e obligatoriu sa fie cu Agata, la masuta mica, numai prinzul il mai maninca in scaunelul ei, dar pofta cea mai mare e seara... cred si eu, cind o vede pe Agata cu ce pofta infuleca... orice.
Aseara am fost la probat costume si la sedinta foto, la clubul de patinaj. Si pot sa va spun ca merita toti banii. Ne faceam probleme ca am dat prea multi bani pentru spectacolul asta: strampi speciali pentru gheata, inchiriat costum, fotografiile, campania de finantare etc. Dar cind i-am vazut fata Agatei in timp ce proba costumele, cind am vazut-o imbracata si cit de frumoasa era si fericita, impreuna cu toate piticutele alea... am zis ca nu au fost aruncati pe geam banii. Doamne, ce bucurie, ce chitaiala era pe ele... Si aseara a fost doar inceputul, are trei zile de repetitii si spectacol, iar in pauze tot felul de activitati. Si, incepind de astazi, va fi si de capul ei, pentru ca eu nu voi avea acces in vestiare, doar parintii inscrisi ca benevoli (eu voi fi cu Tudora tot timpul, asa ca nu m-am bagat). Sa vezi acum distractie pe capul ei! Si cica le mai da si de mincare! Ah, si inca ceva: sotul meu mi-a facut o surpriza aseara, adica dimineata. A plecat la cumparaturi aseara si nu mai venea. Cind a intrat in casa, l-am intrebat de ce a stat atit de mult si el mi-a raspuns „de, nehotarirea masculina.“ Si constat ca si-a luat si el, in sfirsit, un parfum Drakkar. Nu e el chiar cine stie ce, dar l-am mirosit la ultima noastra vizita printr-un magazin de parfumuri si ne-a placut la amindoi, adica mie pe el.
M-am bucurat, s-a dat, l-am mirosit... si atit. Dimineata, dupa ce m-am intors de la gradinita... in dulapiorul de la baie era surpriza: Roots – parfum pentru mine, tot atunci mirosit si placut, de care uitasem cu desavirsire. Nu e nici asta cine stie ce, dar e fresh si e pe gustul meu. Dar bucuria mare vine de la faptul ca a tinut minte, la mine era normal sa tin minte ca el vrea Drakkar, dar la el era greu sa-mi imaginez ca tine minte fleacuri din astea, gen Roots.
Probabil ca s-a gindit la Aida... mi-a luat pantaloni eleganti, acum parfum... Sper ca stie ca mai am nevoie si de o bluza asortata! Ah, ce ma bucur, mi-a inseninat ziua! Am primit si raspunsul de la unul din programele universitare la care m-am inscris, ultimul, mai teoretic, fara o specializare anume. M-au primit, deci sigur ma duc la scoala din toamna. Acum astept si de la celelalte, unde sansele sint mult, mult mai mici sau nule, taxa de adimisibilitate mai mica si, evident, perspectivele mai bune. Ma duc sa mai citesc si revin! Am chef se scris, asa ca... tineti-va!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
ioanailincam spune:
Mah, voi va luati de mine?![]()
Gusta, sa ma calce daca am avut intentia sa jignesc pe cineva cu prostitul acasa. Nu mai stiu cum m-am exprimat exact, dar chiar daca probabil am folosit impersonalul "te prostesti stand acasa" era strict cu referire la mine. Adica ma avut "onoarea" sa constat ca mi-au murit cateva milioane de neuroni in cele 7 luni de stat acasa si ce e mai rau e ca nu cred ca-i voi mai recupera (ca nu mai invie e fapt recunoscut medical, dar speram sa revin la cum eram inainte de nastere). Prima data am crezut ca e din cauza reacomodarii, dar au trecut 3 luni si eu nu ma mai simt intreaga. Si asta constat in fiecare zi, au inceput sa-si dea seama si colegii mei (chiar azi ma intreba o colega ce se intampla cu mine), contabila nu ma scoate din "Du-te acasa si vezi-ti de copil ca esti varza" si ma tem ca in curand o sa-si dea seama seama si sefa si nu va fi prea placut. Deci pentru mine este o realitate pe care o traiesc si care ma afecteaza, ca de unde stiam tot ce misca la locul de munca (inclusiv lucruri care nu ma priveau sau pe care nu trebuia sa le stiu
) acum nu mai stiu nici sa-mi rezolv dosarele. SIncer, eu ma asteptam ca dupa atatea luni de odihna creierul sa fie avid de informatie si sa retin tot, fie ca ma intereseaza sau nu. Ei bine, afla ca sun la cate o colega pe interior, o rog sa-mi spuna ceva, iar dupa o ora sau a a doua zi o sun din nou si o rog sa-mi mai spuna o data pentru ca am uitat
.
Asta nu inseamna ca toata lumea e la fel, mai ales ca unele dintre voi stati acasa, dar intr-un mod activ (cursuri, scoli, facultate etc). Fiecare le stie pe ale lui si da, intr-adevar fiecare si-a asumat decizia de a face un copil si de a sta acasa in consecinta acasa o vreme, dar EU cel putin nu m-am asteptat ca dupa rani la sani, nopti nedormite, luatul prost in greutate si alte de-alde de-astea (Doamne ajuta ca au fost totusi atat de putine probleme) sa imi pierd din facultatile mentale (atat cat le aveam pentru ca din pacate nu am fost niciodata vreo eminenta cenusie).
Concluzia e ce am vorbit in nume personal (desi, repet, nu mai stiu ce termeni am folosit - inca o exemplificare a sclerozei acute de care sufar) si nu am vrut sa bag in aceeasi oala pe nimeni - desi chiar aseara o fost colega de facultate mi-a spus ca si ea simte ca nu mai e ca inainte (si ea chiar este o fata desteapta, manca pe paine cartile la facultate), iar colega mea care s-a intors si ea la munca de la 1 februarie imi marturiseste adesea ca simte ca s-a prostit (sunt cuvintele ei).
Si in final subscriu la ce a scris OlgaM, multe lucruri isi pierd valoarea de gluma si respectiv de ironie prin faptul ca sunt scrise (nu mai zic ca uneori sunt scrise in momente de oboseala, nervi sau alte stari asemanatoare), iar nu spuse.
Atata am avut de declarat. Si ne e putin, nu (de ce nu ma mira
)?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Elisor, Aici asistentele maternale sunt atat de bine pregatite ca le stiu pe toate... Nu stiu daca in daneza ii zice asa, dar eu n-am gasit alt nume sa-i dau femeii... Ideea este ca ea are in evidenta copii nascuti in anumite perioade si ea iti cam spune ce sa faci in momente in care nu te descurci, iti arata ce si cum si te sfatuieste. Nu poate veni in schimb noaptea si nu o poti deranja atunci, ca jobul ei are un program, si pentreu urgente si alte chestii suni doctorul la care esti arondat, adica acela la mai putin de 5 km de casa ta. Ca asa te pune sa-l alegi...
Aici doctorii sunt cam jegosi, ma refer la astia de la cabinet ca ei nu se spala pe maini cand ii face copilului vaccinul si nici nu are manusi sterile ci doar acul care e steril. Apoi dupa ce scoate acul, ei nu desinfecteaza locul si nici nu pun plasture. A trebuit sa iau dupa mine de desinfectat si plasture, ca stiam care e faza. Si am intrebat un tip doctor din Odense - DK si mi-a zis ca in general medicii se tem ca iau ei ceva de la tine, nu ca-ti da el vre-o boala... Sunt tampiti....
Pai mie mi-a luat sange pentru analize cand eram insarcinata, un doctor idiot si mi-a ramas pe mana o mare vanataie de am crezut ca se invineteste toata mana. Si cica poti sa-i dai in judecata dar tot ei castiga. Ca nu sunt obligati prin lege sa foloseasca altceva sa nu-ti faca tie rau, ei urmeaza o procedura si daca tu esti rea de carne n-au ce sa-ti faca.. Partea naspa este ca imi luase sange cu un mare ac, de am crezut ca lesin...
In fine, bine ca nu am prea avut nevoie de ei... ca muream de inima... la fel ca Marilena cu doctorii din Olanda!
Marilena, eu nu ma supar mai.. din contra, pai ce eu nu stiu de gluma?... eee!
Dadym, ma bucur ca ti-au placut praji ale mele... Fa-le de mancare socrilor, niste tarte umplute cu ciuperci si un tort, ceva...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Seara buna fetelor,
Va rog mult nu va certati si nu va mai necajiti. Eu ce am devenit mi pragmatica de cand am bebe dar ce sunt acum dupa tragedia.de acu o saptamana. Asa ca eu zic sa ne mai gandim inainte sa ne suparam,sa ne atacam, sa interpretam. Hai sa fim iarasi 

Cu intarziere ii urez un bun venit Corinei!
Mikky, ce ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine.
Elisor ai vazut ca Bianca e tare?
Uite si Teodora de ieri nu mai vrea sa stea locului, sta in picioruse in patut si se tine de margine, pe jos sprijinita de scaun.
Mey, uite cum au ajuns puturoasele noastre din urma
Loreen 
Laura februarie 2006
Pozele mele