Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
fran spune:
Buna !
La Multi Ani Tudor-Catalin, Elian, Julia Andreea, Robert
si La Multi Ani si pentru Patrick si Patricia mea ca din cate stiu eu -sper sa nu gresesc -azi e Sf. Patrick. Daca nu e azi-asta e, Iepu' deja si-a luat cadoul adica...norocul ei.![]()
Loreen-am trimis PM despre carticia.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Felicitari mergaretilor si progresistilor...de-acuma ar trebui sa ne gandim cum sa se numeasca noul capitol care-l vom deschide dupa ce incep puii sa faca un an...ca asta cu bebelusi isi pierde din realitate...
Elisor pai credeam ca ti-a facut analizele...asa ochiometric... hmmm...ce sa zic...se poate sa fie ca el...eu aveam aslo 1000 si vsh 65 si tot nu aveam simptome plus deja afectat cordul...insa doza mea de nesimtire primeaza si stau bine mersi si probabil pana nu ma voi impiedica de durere nu am sa merg la controale...viata oricum mi se pare frumoasa asa proasta cum e...dar tu sa nu faci ca mine...
Clara mi-ai luminat auzul azi...ti-am spus ca-mi place tare mult numele tau si mi-as fi dorit pe Delia sa o cheme Clara dar nu aveam cu cine sa ma inteleg,insa azi cand ti-am auzit si vocea m-am topit...atata caldura...atata liniste...Teodora este o fericita sa aiba o asa mama...
Eu mai tin legatura cu cei de la Varuna si daca aflu cumva ceva nou de la ei iti spun...Multumesc inca o data pentru deranj...mult de tot
Cuscra daca te duci la bulgari fa bine si treci si pe la mine pe la o cafea...eu la nisipurile de aur m-as duce dar cand mi-o veni cheful ca acum ma arde o lene incat nici dupa paine nu-mi vine sa merg...
Nefertari nu cred ca deocamdata este cazul sa-ti faci probleme legat de Alex...sunt inca mici...si nu toti prezinta interes in aceeasi perioada a vietii pentru aceste "lucruri interzise"...pe mine m-a ajutat mult si cartile de care-ti spuneam anterior,fiind pusa in situatia de explica mai bine ...momentan Bianca imi lasa impresia ca nu are nelamuriri si nici nu pot insista prea tare sa nu-i dau idei...
Chrisdun cum iti spuneam si pe chat eu carucior de care vrei tu...este de la CAM si incape intr-un portbagaj de tico ca sa-ti faci o idee la cat de mult se strange...la fel au si cei de la Neonato si PegPerego...dar sigur si Inglesina...captuseala este mai mult fasata dar este tare bine la cum mi-o murdareste Delia...abia o sterg mai usor...
Eu am avut o iesire in decor azi ca m-am lipit de masina conjugala si am taiat-o in oras...i-am luat Deliei clame de prins parul ca in rest are plete ce-i drept...dar erau asa frumoase si le vazusem si live la Alex a Oanei incat nu m-am putut abtine...Bianca m-a chelit de bani cu cartile ei Witch si uite asa mai bine fara masina...
In schimb asa de frumos mi s-a parut afara ca am imbracat-o pe Delia cam flu-flu si tare mi-e sa nu o pun iar de ceva mucilaginos...
A...si am mai descoperit ceva...ca-s un munte de inconstienta de-a dreptul nativa...am pus plodu in scaunul de masina si fara centuri evident ca doar ce-o furasem odata.Noroc cu Bianca ca era langa ea ca Delia se ridicase in picioare in scaunul ei si facea "pa" la soferii din spatele meu....am crapat cand am vazut-o in olginda retrovizoare...asa-mi trebuie ca nu ma invat minte...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Salut la toata lumea.
Initial av vrut sa scriu multe de tot, apoi am citit cate ceva si zau ca mi-a pierit pofta.
Andreea, pur si simplu nu pot sa fiu de acord cu tine la faza asta. Mi-esti draga rau dar nu procedezi cum trebuie. Chiar si tu ai spus ca sunt multe cele pe care le placi aici deci pentru cele multe ar trebui sa intri si sa fi iar tu. Cat despre cui nu-i convine si nu le place asta e! Sa nu citeasca si pur si simplu ar trebui sa ignori si tu mesajele care vin de la cineva care nu-ti place. Suntem o colectivitate de femei iar eu facand liceul pedagogic stiu ca unde e o colectivitate de femei e si invidie, gelozie, rea vointa si ironii. Asta se pare ca face parte din stilul nostru mai patimas. Deci eu te rog sa te gandesti si sa fi prezenta ca si pana acum. In fond grupul este ceea ce conteaza iar peste ceva timp vei rade singura ca ai pierdut atatia nervi pe ceva care pur si simplu trebuia ignorat. Crezi ca pe mine sau pe alta toata lumea o place? Ia uita-te la mesaje cu atentie. Si eu eram pe punctul sa dispar acum vreo cateva timp din motive similare pana cand am inteles ca nu se poate sa placi pe toti si sa fi placut de toti. In final cei care te apreciaza si te vad la adevarata valoare ca om, fara ochelarii aia de meschinarie raman pe loc. Si in viata reala nu esti prietena cu tot Clujul. Asta e! Sa fim sinceri si sa admitem.
Si acum sa schimb subiectul.
Olga
Si maine e o zi
elisor spune:
LA MULTI ANI Tudor Catalin si Elian pt. 10 lunisoare
LA MULTI ANI Julia Andreea si Robert pt. 9 lunisoare
Nefe si Andreas la fel a spus ca se casatoreste cu sora-sa. Asta nu inseamna ca vrea sa stea prea mult cu ea, cand si cand, in special atunci cand nu trebuie.
Cilindru gasesti la Carrefour cu 30 ron.
Danelutza ma gandeam ca poate stii tu mai multe despre Tdi si Alyssia.
Beatrice asistenta vine la voi in Dk nu pediatra? Creddeam ca asistentele din Vest nu au voie nici injectii sa faca. In NL cel putin medicul de familile face injectiile, mai degraba secretara este cea care lucreaza cu el.
NewMami ai vorbit cu Anky? Mai stii ceva?
Loreen mai dar nu e cam devreme pubertatea asta? La 10 ani?! Am avut 2 colege gemene in liceu, care la absolvire au devenit si ele femei, mi se pare totusi cam prea rapida transformarea asta din fetita in femeie, griji in plus, asa e.
Cornelia intra si doar sa ne saluti si sa stim ca sunteti bine, poate cinne stie, te mai inveselim. Si vremea asta e nasoala cu zapezi, ploi in loc de soare, floricele...tu ai marea pe care o privesti de la birou, eu muntii in schimb, care-mi amintesc ce mult mai e pana la primavara ![]()
Mai stiti careva ceva de Pisik 4ever, Stefania, Laura, Alina_a?
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
OlgaTarziu spune:
Elisor esti o scumpa! Sa dea domnul sa fie totul bine in viata voastra.
Tdi ce se intampla. Pur si simplu ma gandesc in continuu la voi. Sa ai putere ca e ceva ce se poate rezolva. Sa ne dai vesti.
La multi ani de sf. Patrick lui Patrick cel dulce al lui newmami!Sa-ti creasca pustiul mare frumos si sanatos si sa va bucurati toti de tot binele din lume.
omustata curaj. Si eu am avut colonoscolie. Ei ca si tamar ramane sa-ti spun ca nu e placut, e chiar neplacut dar trece. Ca sa fii sigura ca e totul in ordine treci peste asta. Si eu tre sa fac o gastroendoscopie si deja ma agit gandindu-ma. asa e ca intra ceva strain in... si e neplacut.
Monu multa bafta si felicitari pentru decizie.
cloreta tu cum esti? Cred ca inca esti in proces de recuperare sufleteasca. Sa ai parte de liniste.
Tony serveste clar una calda una rece. de acum inainte nu mai ispitesc zeii spunand ca a fost cuminte pentru ca in ziua si noaptea urmatoare e incarnarea raului.
Ma doare deja capul la cat a plans de azi dimineata si asta totul pentru ca nu-i dau suficienta atentie. No ies ca nu mai pot sa-l aud. Va pup pe toate.
Olga
Si maine e o zi
gusta spune:
Azi m-am abtinut sa scriu ca sa nu imi ridic forumul in cap.
Deci eu spun asa ca daca tot suntem mari vaccinate hai sa vorbim pe fata nu cu subintelesuri.Andreea nimeni nu a ras de iaurtul tau.Fiecare e liber la opinie.La fel cum a fost cand Loreen a venit cu iaurtul de la danone.Fetelor daca avem sa ne spunem ceva sa spunem aici.Consecintele ni le asumam fiecare.Eu recunosc ca m-am plans ca imi este greu aici deci pot fi si eu una din persoanele pe care le enumera Andreea in ceea ce spune.Si dupa stiu exact ce am zis.
Ati inceput cu bani.Am mai zis ca aici eu nu iau nici un ban,dar sunt oameni in tara care traiesc din mai putini bani .Fiecare gandeste si cheltuie cat vrea,asta nu inseamna ca e mai superior.Dupa Ioana ai zis ca statul acasa prosteste ceea ce nu sunt deacord si am fost chiar suparata pe treaba asta.Fiecare cand a facut un copil stie clar ce si-a propus sa faca in viitor si cum se vor schimba prioritatile.Ca un copil a venit ca este dorit nu ca sa ne plafoneze sau prosteasca.Iar cu Beatrice eu stiu ca am glumit cu mu mu mu ,chiar si Bea a inteles de gluma daca nu eu imi cer scuze.
Sper sa intelegeti ceva din mesajul meu si haide sa ne spunem pe nume ce ne doare .Nu sa bagam asa la inaintare pe alti.
Daca aveti ceva va rog spuneti-mi aici ca accept orice.Si nu privaturi sau discuti in particular.Imi asum toata raspunderea pentru cuvintele mele de pe forum si de pe chat.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
nefertari spune:
HELAAAAAUUUUUUU ! GATA FETELOR ! TIME-OUT !
SUNT ATATEA LUCRURI FRUMOASE DE DISCUTAT !!!!!! VOI NU VEDETI CA VINE PRIMAVARA ????? DEJA A INCEPUT WEEKEND-UL !!!! BABY EXPO !!!! PLIMBARE !!!! UITE FLORI PENTRU TOATA LUMEA

SI SA PUNEM UN MARE PUNCT !!! VA ROOOOOOG !!!!!!
OlgaTarziu - eu insist pentru povestea cu ingerul si demonul - daca vrei si ai timp poti s-o trimiti si PM . Sa stii ca am cerut-o cu toata inima !!
omustata - ca sa te inveselesc putin - pt ca eram constipata in permanenta in copilarie , bunica-mea ( ................) ma alerga prin toata curtea sa-mi faca clisma - SI CHIAR REUSEA !!!
e o senzatie unica !
Gandeste pozitiv ! Asteptam vesti bune !
LA MULTI ANI DE SF.PATRICK !!
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
omustata spune:
La multi ani! Tudor Catalin, Elian, Robert si Julia Andreea!.
Mai fetelor, eu va invidiam ca stati pe chat seara si cand colo iese cu suparari?![]()
Andreeaatan-lasand gluma la o parte, eu cred ca fetele sunt mai vesele seara, ca deh, culca copiii si au si ele timp sa stea la o sueta si atunci sunt mai glumete. Dar nu pot sa cred ca te-au jignit cu buna stiinta. Eu nu stiu ce s-a zis, ca nu am participat la nici un chat, dar stiu ca uneori in scris se pierde gluma si se pot intelege gresit unele lucruri. Mie mi se intampla sa-i scriu sorei mele ceva in gluma si ea o ia in serios si uite asa apar neintelgeri. Imi pare rau ca nu te mai simti bine aici. Tocmai cand am aparut si eu se strica gasca?
Iti dai seama ca fiecare dintre noi avem si frustrari in alegerile facute, ca nu poate sa fie totul perfect si cateodata parerea unora, chiar daca nu este directionata direct spre noi, ne face sa ne gandim la situatia noastra si se ating niste puncte vulnerabile. Bine ca avem posibilitatea sa alegem. Sunt unele care nu se pot intoarce la servici desi si-ar dori, pentru ca nu au unde, iar altele care trebuie sa se intoarca ca sa-si salveze cariera sau sa puna ceva pe masa. Atat timp cat avem libertatea de a alege ce este mai bine pentru noi si copiii nostri, putem sa ne consideram norocoase. Sper ca nu te-am suparat cu ceva. Si felicitari pentru Thomas. Este un adevarat leader. Poate le da idei si astora mai de la coada turmei.
ChrisDun-nici eu nu mi-am luat carucior, dar ce ma intereseaza la el, pe langa sa se faca umbrela, vreau sa aiba si o pozitie putin mai culcata pentru ca Maya doarme destul de mult afara.
Nefertari-ai o papusica, nu o fetita. Normal ca pustiul tau este indragostit de ea
. Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu el, la varsta asta copiii spun multe lucruri traznite. Mai bine bucura-te ca o iubeste si nu o uraste, cum se intampla destul de des cu fratii mai mari (mi s-a intamplat si mie cand s-a nascut sora mea).
Loreen-si eu de cate ori o laud pe Maya, atunci imi face o boacana. Asa ca mai bine nu o laud. Mi-ai dat o idee cu cartea aia, sa o caut si eu, ca nu mai stiu ce jucarii sa-i mai iau Mayei. Problema cu jucariile astea "vorbitoare" este ca toate sunt variatiuni pe aceeasi tema.
Eu ma gandesc la tampenii ca asa este felul meu, sa pun raul in fata. Dupa ce mama mea a murit de cancer am luat-o razna complet.
Elisor-mai imi pare rau ca suferi de spate. Eu am probleme cu spatele de cand ma stiu, dar uite ca numai pentru asta nu am fost la doctor. Poate ar trebui sa ma caut si la oase.
Ma bucur mult pentru colega noastra de suferinta, Bianca. Asa am vazut si eu ca Maya sta bine pe picioare, cand am pus-o eu sa stea sprijinita de patut.
Loreen are dreptate. Trebuie sa iei si vit. D. Fara ea, degeaba iei calciu sau mananci produse lactate. Ca nu se fixeaza singur. Eu am inceput sa iau Ca-vitD de la mine putere caci am niste dureri de oase de simt ca ma dezmembrez.
Newmami-ma intrebai de parchet. As vrea eu sa am probleme din astea acum, dar nu am. Maya unde o pun, acolo sta. Nu se deplaseaza in nici un fel. Asa ca deocamdata nu am grija asta, desi as prefera sa o am pe asta decat sa ma intreb de ce naiba copilul meu nu are nici macar dorinta sa se deplaseze.
Tdi-sanatate si sa auzim vesti bune.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
OlgaTarziu spune:
Uitati o chestie faina.
n aprilie, scriitoarea Maya Angelou a fost
> > intervievata de Oprah, chiar de
> > ziua ei de nastere: implinea 70 si ceva de ani.
> > Oprah a intrebat-o ce crede
> > despre imbatranire. Si acolo, in direct la
> > televizor, ea a spus ca e
> > exciting". In ce priveste schimbarile prin care
> > trece organismul, spunea ea
> > sunt multe, si se intampla in fiecare zi...ca de
> > exemplu pieptul. Cei doi
> > gemeni" parca se iau la intrecere care ajunge
> > primul la talie. Audienta a
> > ras de s-a prapadit. E o doamna atat de simpla si
> > modesta, cu atata
> > intelepciune in vorbe!