Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
monu spune:
am fost la analize am donat sange si astept rezultatul pe marti. ioana - am analizat situatia din multe unghiuri si am luat in calcule multe probleme si a rezultat de comun acord ca acum e momentul pt. bb2.
si
Alexia Ioana
Androix spune:
BUCURESTI STEAUA!
ROMANIA STEAUA!
EUROPA STEAUA!
CAMPIONII DIN GHENCEA! 

Monu, si eu tot la prolactina ma gandeam. Logic pfuuuu cat de inteligenta sunt. Dar intr-adevar daca e mare nu se prinde bebe. Bafta multa. Transmite-i sotului sa nu se mai gandeasca la prostii. O sa iasa din prima si va fi bine cu bebe. Acum stiti cauza si stiti cum s-o tratati asa ca va fi bine! Offff, stii ce ma bucur? Parca as fi eu in locul tau!
OlgaM, iti tin pumnii. Eu nu cred sa fie ceva grav, dar oricum numai investigatiia aia pare foarte neplacuta. Sa stii ca nu e neaparat nevoie sa fi fost vreun hemoroid. Se poate sa se fi "intamplat" vreo leziune si din alte cauze cum ar fi constipatia. Cine stie... Stai calma, nu e cazul sa stai pe ghimpi pana iei rezultatul.
Asa ti-au zis medicii ca defectul la inimioara e probabil sa apara si la al doilea copil? Ca eu una mai vreau si mi-e teama. Oricum dupa experienta de acum, cred ca o sa insist eu pentru toate investigatiile posibile.
Elisor, cu gine sa te iei de mana cu Loreen. Dar cred ca ai putea sa te iei de mana si cu mine ca de la 12 saptamani nici eu nu l-am mai vizitat pe-al meu. in schimb a fost prezent in toate visele in care eu eram insarcinata 
Cuscra, ma spargi cu carticelele alea. Mai dar de pe net nu putem comanda? Eu am card, am cateva chiar. Am si de credit si de debit... pe alese, de care se cere, ha? ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
elisor spune:
NewMami ieri la doctor era un baietel de 4 ani si ma uitam la el ca hipnotizata, stiam ca il cunosc, ca l-am mai vazut undeva, nu era nimic din toate astea...semana cu Patrick, adik avea ceva ce cunosteam chiar daca baietelul in cauza avea 4 ani. Asa ca m-am bucurat ca l-am "vazut" pe Patrick.
Mai dar ce achizitie...Andreas era in extaz privind-o.
Nu stiu daca am retinut bine, luni incepeti gradi? De abia astept primele impresii, dar sunt sigura ca nu vor fi probleme tinand cont ca Patrick nu sta numai cu tine.
La voi cum mai e vremea, ca am vazut o multime de poze in aer liber?
Si tot vreau sa te intreb de ceva timp, incheieturile mainilor te mai dor?
Tdi ma gandesc ca sunteti la spital de nu mai dai nici un semn, sper cel putin ca te-ai mai linistit ca e sub supraveghere si se va face bine...pana atunci imi inchipui ce cosmar ati trait si traiti. Sanatate si
de la noi sa ne aduci vesti bune!
Cloreta, Ruxel felicitari pt. iepurasi nr.5 si nr.1
Monu ma refeream la cat mai tragi si tu cu Alexia, ca viata intima nu e cazul sa ma intereseze, dar iti doresc o materializare cat mai rapida a dorintei de a-l concepe pe bb2, evident dupa ce stii sigur care-i treaba cu prolactina.
OlgaM e bine ca faci investigatiile de orice natura, chiar daca imi imaginez ca e tare neplacuta, incearca pe cat posibil (e posibil asa ceva?) sa nu-ti faci ganduri negre pana atunci, conteaza optimismul tau enorm. Am trecut anul trecut prin niste framantari groaznice ca daca e...? Am avut un papilom cutanat de vreo 4 ani si in timp se tot marise si normal ca ajunsesem sa-mi fac tot felul de ganduri, dar din lipsa de curaj nu ma duceam sa vad ce e, in final anul trecut spre sfarsit eram oricum in niste pase proaste, ba ca-mi cade parul, ba ca imi aparusera niste bube pe fata, ba asta cu papilomul incat nu mai vedeam luminita de la capat si asa m-am hotarat sa merg ca ce mai aveam de pierdut? In fine, a fost benign (dar nu s-a cicatrizat bine si mai trebuie o interventie, cel putin stiu ca nu e dureroasa). Eu te admir ca te-ai dus imediat ce-ai constatat. O sa fie bine, sa ai incredere in tine si fii optimista! OlgaT stiam ca e din Cluj.
Nefe au fost la inceput niste intrebari si curiozitati legate de diferenta de sex, in prima faza s-a declarat atotstiutor, adik se astepta sa ii creasca si ei un ciucurel, chiar daca stia ca mami nu are asa ceva (...dar poate totusi il am undeva si nu vreau sa-l arat, cam asta crede sunt convinsa), asa ca i-am aratat si explicat ca fetitele sunt diferite de la nastere si asa raman. Sper ca deocamadata e destul si pe intelesul lui.
Freya e o minunatie cu atata perisor, asa a fost si Alex cand era bebe? Si eu de abia astept sa pot sa-i fac codite...
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
elisor spune:
Marti merg cu Bianca la controlul de 9 luni, pedi mi-a spus ca la 9 luni ar trebui sa stea in picioruse bine sprijinita, i-am spus ca asa ceva Bia nu face. A zis ca vom vedea marti. Ce fac in secunda urmatoare? Ati ghicit: o pun pe Bia in picioare langa patut si ii pun manutele de gratii sa se tina. Surpriza de proportii am avut: statea foarte bine si se tinea si tragea de patut si sse legana pe picioare, cred ca a stat in jur de 1 minut pana s-a lasat in poponet. Am pus-o mai des si in rotobil si vad ca a inceput timid sa se salte pe picioruse si sa mearga cu spatele.
La 10 luni avem controlul la ortopedie si sper sa gatam si noi cu atatea vizite la doctor, indiferent de specilaitatea lui.
De dimineata mi-a vomat laptele, sper sa fi fost doar un episod.
Loreen pai nu mi-a dat analize, pur si simplu cica am acest deficit in urma simptoamelor. destul am pompat moldamine in Andreas pe mine nu ma vad trecand prin asa ceva, dar mai stii...
Eli + Bianca si Andreas
Androix spune:
Elisor, bravo mey! Ai vazut, ti-am zis eu ca o sa ai o surpriza! Super, ma bucur foarte mult sa aud vesti d-astea!
Mai daca va zic ce topic citesc de zor... Un subiect despre albena. Imi umbla capul la vacanta. Anul trecut nu am avut vacanta, pentru ca n-am avut masina. Acum am si vreau sa merg la bulgari si ma documentez. Singura dilema ramane daca mergem cu Filip sau fara.
Ma lupt din greu sa-mi faca Mihai o surpriza de proportii de ziua mea. Aproape l-am convins...
Hihihi, dar nu va zic nimic decat ca ziua mea este tocmai pe 27 apr. O sa va povestesc atunci...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
elisor spune:
Andreeaatan ma bucur ca ai facut lumina in "disparitia" ta, cu toate ca nu a fost o surpriza, dar mi-ar placea sa revii si sa fii cu noi, mie personal imi lipsesti, chiar daca intr-un fel m-a deranjat "discutia" despre acel maruntis. Imi dau seama si sunt constienta ca suntem diferite si e bine ca suntem asa, ca avem solutii diferite la probleme diferite, ca avem vieti diferite, dar cu toate astea ne-am intalnit aici, ne-am imprietenit virtual, chiar si live unele dintre noi si vreau sa cred ca asa vom ramane mult timp de-acum incolo.
Dar sa-ti spun ce m-a deranjat. In urma autoanalizei pe care mi-am facut-o, am constatat ca:
-ai dreptate sa spui ca este maruntis, avand in vedere schimbarea legii, daca eram mai norocoase si "prindeam" legea veche cu 85% din salariu altele erau datele problemei,
-atata cat sunt sunt bineveniti si daca nu ne convine putem alege schimbarea.
Eu am ales sa stau acasa din simplu motiv ca nu am cu cine lasa fata, iar ca sa angajez pe cineva nu-mi permit si nu sunt sigura ca imi doresc asta.
Intre timp m-am lamurit ca TU nu ai nici o vina, in ceea ce ma priveste si ca sunt defapt furioasa pe sistem, chiar sunt si asta nu are nici o legatura cu tine.
Referitor la Kitty eu chiar nu am de ce sa fiu partinitoare pt. ca asa am procedat si eu cu primul copil.
Zuzu mie imi place din toate punctele de vedere. Zuzu si prodlacta.
In rest nu stiu ce as putea sa mai spun, sper ca n-anm jignit pe nimeni, daca da imi cer si eu scuze.
Sper ca am fost cat de cat coerenta...
Eli + Bianca si Andreas
ChrisDun spune:
andreeaatan
Corina, crema aceea, Elidel, nu este cu cortizon?
nefertari, eu nu prea ma plimb cu picea, nici macar in week-end. De obicei ies bunicii cu ea la plimbare, si noi mishunam pe la cumparaturi sau pe la prieteni. Preferam intr-adevar parcul Moghioros - de-abia astept sa infloreasca pomii! Cand s-o face vreme frumoasa o sa luam masa de dupa-amiaza in parc, si asta presupune sa vin de la serviciu si sa preiau copilul direct din parc
(fara sa mai trec pe acasa). De-abia astept!
monu, tot am vrut sa-ti zic: am vazut o rochita in genul uneia din cele pe care le-ati gasit voi pe saituri - cea cu visiniu - in vitrina unui magazin pentru copilasi, la mine in cartier. Nu am reusit sa vad pretul, din pacate. Daca vrei, ma duc sa ma interesez.
Fetelor, carucior sport ma intereseaza si pe mine, dar nu stiu dupa ce sa ma uit la el. Puteti sa imi dati ceva sfaturi? In afara de faptul ca e musai sa se faca umbrela, si, eventual, sa aiba captuseala din mai mult bbc decat polyester, altceva nu stiu ce sa mai cer de la el. Ma puteti ajuta cu ceva criterii dupa care sa il aleg?
Multa sanatate tuturor!
Numai bine,
nefertari spune:
Iar am ramas de carutza !
Andreeatan - URAAAAA PT THOMAS !
In curand cred ca o sa alergi dupa el sa-l prinzi de gluga .
elisor - ai grija de tine ! Tare simpatic Andreas .
Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca Alex imi spune ca el numai pe Freya o iubeste si vrea sa se casatoreasca cu ea - pt ca si ea il iubeste . Oricat am incercat sa-i explic relatia speciala care ii leaga n-a fost chip s-o scot la capat.
Nu-i place de nicio fata de la gradi , nu vrea sa aiba prietena , desi este gelos pe colegul lui care i-a spus ca-l iubesc mai multe "gagici" !!
Da , si ALex s-a nascut paros ,insa pe la 3 luni i-a cazut - el a purtat caciulita pana la 1 an si le curatam cu periuta de dinti de parul cazut - din pacate dovezile lipsesc momentan .
Loreen - multzumesc pt ideea cu cartea . O s-o cumpar si oi vedea cum ma descurc la explicatii .
Citesc despre Bianca si ma trec fiori gandindu-ma la anii care ma asteapta ca mama de fata . Intotdeauna mi-a fost frica de ipostaza asta si uite ca n-am scapat .
Cornelia - lasa supararile - VIATA E FRUMOASA !!! Uite , iar vine primavara !

NewMami - pai nu sunt toti ai nostri ? Toti pentru unul si unul pentru toti !
nelia - hai cu pozele de la patinaj ! Distractie placuta !
Apropo de ce zicea monicica cu scosul - aseara faceam curat in dulap la Alex , cu toata trupa pe langa mine binenteles . Tot scotocind am gasit o sapca de-a lui de cand era mai mic si i-am indesat-o Freyei - a stat ea de-o parere, ca inca nu intelegea de ce ne uitam toti la ea si radeam sa lesinam apoi a inceput sa traga cu sarg de sapca pana a reusit sa ramana cu ea in mana , a studiat-o putin apoi a aruncat-o cu scarba pe jos .
Daca nu uit sa cumpar baterii la aparat o sa pun luni dovada cu sapca .Vai de mine , cum am ras noi de bietul copil 
Multumim de aprecieri - sa stiti ca si eu stau si ma minunez cum de-am putut sa fac asa un copil . Adevarul e ca si eu eram frumoasa cand eram mica si uite cum am ajuns ![]()
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine si...
La multi ani Tudor-Catalin, Elian, Julia Andreea, Robert
Gabitzam multzumesc
mult ca m-ai ajutat, ca dovada acum pierd timpul cu amicii din tzara. ![]()
Fetelor ce stitzi de Tdi, sper ca e bine Alyssia.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Tocmai a plecat asistenta de la noi...
L-a cantarit pe Alex si este super bine... Ia foarte bine in greutate si se dezvolta foarte normal! Are 8.800 si 73 cm la 9 luni si 3 sapt...
Mi-a zis ca pot sa-l pun pe un alt gen de lapte, nu musai sa-i mai dau Nan2 de care-i dau eu ci cu alta grasime si de vaca.... Ca e cam timpul... Adica unul cu 2.5% grasime...(9 luni- 1 an) si de la (1-3 ani) un lapte cu 1.5% grasime....
Apoi mi-a zis ca pot sa-i dau sa guste cam ce mancam si noi cu limitele cunoscute la alimente, adica fara porc, si albus si alte minuni... fasole, linte... si altele interzise! la fel ca in RO!
In rest la placut foarte mult si a fost foarte impresionata de cadoul care i l-am facut!
Ma duc acusica sa-l pun in pat pe Alex!
Beatrice, mami de
Alex pifos