Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Olga iti multzumesc ca te gandesti la noi ! Intr-adevar lucrurile s-au indreptat .
Zi mai pe larg cum e cu ingerul si demonul - imi place !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aoleu Loreen, hai ca te gandesti deja prea departe cu Bianca. Dar dupa cum zici tu si dupa cum am vazut si eu copiii astia cresc foarte repede. Dar oricum mai stai putin linistita ca mai e pana vine cu moldoveanu la usa.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Danelutza - facem noi cont la tine .
Io la 2 luni dupa ce mi-am cunoscut prea-iubitul l-am dus acasa plocon sa ma ceara la mama , de s-a speriat biata femeie si peste noapte l-a cautat in buzunare de buletin sa-l identifice . Ea tare era bulversata ca dragul de el ,de emotie , a baut un pahar mai mult si imi facea declaratii de dragoste in nemtzeste

La mine s-a speriat tata ca mama stia despre ce-i vorba.
M-am chinuit pe adresa mea de pe yahoo sa ma messengerizez si eu, nu-s daca am reusit ceva. adresa mea e : danielamircea67@yahoo.com, adicatelea asta-i ID ?!
Loreen las'ca daca moldoveanu e vreun boier cu pamint mult, peste citziva ani o sa-l vrea tati . Cit despre doctori nici lui fiicamea nu-i place mutra pediatrului si are dreptate saraca, cu plete care le are si eu m-am speriat prima data cind l-am vazut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am bagat si eu un ochi rapid pana se trezeste prichindelul meu si o intindem de acasa. Vad ca la mine merge DC-ul binisor si dimineata.

Babygirl, multa sanatate .

Gusta, chiar asa am uitat sa te intreb daca ai primit poza lui Patrick. Lasa ca ne spui tu cand ai timp, nu e graba nici cu colajul.

OlgaT, eu de mult cochetez cu ideea unei intalniri si pe continentul asta. Mi-ar place mult, mult de tot daca ne-am putea organiza si intalni cat mai multe. Ce super ar fi. O sa fac un plan azi si iti spun in mare cam pe cand am putea veni incolo.
Ce ma bucur ca si-a mai revenit si Tony, o sa vezi ca o sa inceapa sa fie si el mai linistit. La Tony e si problema dintilor care ii iasa tare greu si sufera mititelul mult de tot.

Nefertari, Doamne ce dulce e Freya. Si are asa un par lung si dodoloata. M-am de ea imediat. Cand ma uit la pozici cu fetitele noastre (sper ca nu se supara nimeni ca spun noastre ca mie imi sunt asa de dragi toti bebeii de parca ar fi si ai mei mai ales ca pe majoritatea ii stiu din burtici)
imi vine sa ma apuc imediat de treaba si sa fac si eu una.

Cornelia, intra mama pe la noi si spune-ti off-ul ori de cate ori simti ca nu mai poti. Noi iti suntem alaturi indiferent si te asteptam cu drag. Mariei si lui Stefanu mic dar voinic.

Elisor, am sperat sa te vad online pe Skype azi dar din pacate ... nu . Cum te mai simti? Ai fost la doctor?

Mai eu sunt intr-o mare incurcatura si m-as bucura mult daca imi spuneti si voi parerea voastra. Ca tot s-a vorbit de rochite de fetite, am si eu fetita mea - nepotica de 14 ani si in vara asta are o nunta iar la anul terminarea de clasa a 8-a. I-am gasit o rochita la magazin albastru deschis care mie imi place mult de tot (ea e blonda cu ochii albastrii). Pe unul din site-uri www.onlineflowergirldresses.com/dresses/mw/K1700/f.jpg" target="_blank"> aici e ceva asemanator (ca si croiala, material dar nu culoare). Cea pe care am vazut-o eu e si mai frumoasa si mai are un voal de pus in jurul gatului sau pe umeri, o agrafa frumoasa si in spate e mai misto. Ma intereseaza daca e buna de un banchet de clasa a 8-a si o nunta, ca n-as da atatia bani si sa nu se poarte in Ro ca eu sunt cam iesita din moda. Habar n-am ce-i la moda si ce nu, eu oricum port numai ce imi place indiferent daca e sau nu la moda. Asta e genul de rochite pe care le poarta fetele aici la graduare, dar in Ro habar n-am. Help please.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tdi ce faci, nu ne spui ce-ai facut cu Alyssia, cum se simte mititica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salutare fetele

eu azi am avut o surpriza mare de tot... ce credeti ca a facu smecherelu' meu?? Si-a scos singur pantalonii! Care nu erau niste carpe d-alea moi ci fix blugi, inchisi cu fermoar plus o capsa. L-am lasat imbracat si cand am intrat dupa 10 min la el in camera avea pantalonii in mana si radea la mine de mama focului.

fetele pleeease ma invitati si pe mine la voi pe ym? Id-ul meu e monicica_de

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

La multi ani puiutilor sarbatoriti astazi!

Nefertari, mai ce gogoneatza cu pletute ai! Tare sumpa mai e!
Mama ce am mai vrut sa scriu, acum a apucat-o si e gogoasha galagia Poate apuc mai tarziu.
Astazi ne-a iesit al cincilea dinte.

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! In sfirsit sint si eu la zi cu cititul, cu vazutul de poze si chiar cu scrisul. Am intrat sa va spun ca Tudora spune titza si Agata, dar atit de brusc si de clar ca m-a socat vocea ei. Mai spune mama, tata, apa, bavo de ceva timp, dar cu voce de bebelus, dar ultimele doua le spune cu o voce de copilas... nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun. Si vocea asta din urma este foarte asemanatoare cu a Agatei.

Incepind de astazi, va trebui sa-mi petrec vreo citeva ore la clubul de patinaj, ca simbata si duminica, Agata va avea spectacolul de sfirsit, o Revista pe gheata foarte frumos realizata, cu costume, cu muzica. lumini... superb. Bine, meritul este al copiilor mai mari, dar si piticii isi au rolul lor pe acolo, iar Agata e superincintata si emotionata de rolul ei. Anul trecut am fost doar ca invitati, dar anul asta este si ea in spectacol si are la rindul ei invitati, care o vor aplauda de pe margine. Abia astept! In seara asta are sedinta foto in costume, miine repetitia generala si simbata si duminica este spectacolul propriu-zis. Promit ca va pun si poze.

Intrebati de mincare organica... Da, eu i-am dat Agatei exclusiv produse organice pina pe la doi ani (primul an, in Romania, produse de la tara si din sursa sigura si apoi, aici, in Canada, produse organice), apoi am inceput sa bag treptat si de celelalte, pentru ca incepea gradinita si voiam sa fie obisnuita. Si acum ii mai dau Agatei unele produse organice: lapte, iaurt, oua, brinzeturi, tofu, carne etc. Si Tudorei ii dau deocamdata numai produse organice, nu gasesc ceva, nu-i dau, ca mi-e frica sa-i dau din astealalte. Si voi proceda ca la Agata, in jur de doi ani voi incepe sa introduc treptat si alte produse. Voi face asta chiar daca o duc la un an si 5 luni la gradinita citeva ore pe zi, ii voi duce mincarea de acasa vreo jumatate de an, am vazut ca se poarta.
Newmami, eu cred ca e superba rochia si pentru nunta si pentru banchet. Agata a avut una asemanatoare cu cea din poza, bleo, numai ca sa se imbrace prin casa si sa danseze si a iubit-o si o iubeste de mama focului, desi acum arata ca Cenusareasa in ea, ca a terminat-o...
Corina, bine ai venit aici la noi.
Newmami, apropo de intilniri. Pe noi ne bate gindul sa mai iesim prin lume si, probabil, vom veni prin iunie prin partile voastre. Poate ne intilnim cu totii atunci. Bineinteles ca, daca va bate si pe voi gindul sa vizitati Montrealul, sintei invitatii nostri in primul rind.

Gusta, sa nu faci colajul fara noi! Te rog! Nu am poze noi, astept un aparat de fotografiat in acest weekend, daca nu mi-l da prietenul respectiv, iti trimit ce am.

Gata, va las, ca am o gramada de treaba de facut si vreo doua drumuri. Pupici!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

olga, te sun mai incolo, dupa ce se trezeste mandra mea
newmami, nici nu discut sa vii aici si sa nu ne vedem, te imparti, nu ma intereseaza :) numai vremea sa tina cu noi, sa iesim cu piticii pe afara, la un playground ceva, sau si mai cool, sa stea tatii cu copiii, si noi fetele sa iesim la cafele...eeee, ti se arata ?
mai copiiii astia sunt niste dulci, ori ca sunt ai nostri, cum spuneai si tu newmami, ori nu stiu ce sa mai zic, ca in fiecare seara ma zgaiesc la ei...
nu mai numesc, ca toti sunt frumosi si frumoase ....iti vine sa ii mananci ...cateodata imi si pierd curiozitatea sa ma mai gandesc cum o sa arate cand o sa fie mari, cred ca as prefera sa ramana asa , cu toate ca vad ca de ce trece timpul, devin tot mai interesanti ,au tot mai multe surprize de oferit, si mutritele chiar ca se schimba de la o zi la alta ....dar parca e greu sa tii pasul, si parca nu imi ajunge timpul sa ma satur de fiecare faza a copilariei ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, n-am inteles exact daca ai sau nu instalat Yahoo Messenger. Daca nu, uite aici pagina in italiana a messengerului de unde poti face download varianta italiana: http://it.messenger.yahoo.com/, sau cea franceza: http://fr.messenger.yahoo.com/ . Ai acolo si explicatii ce si cum.

Dupa ce il instalezi, faci login cu ID-ul tau, adica danielamircea67, exact cea de la email. Daca nu te descurci, scrie-mi pe privat si ne descurcam noi cumva sa ai instalat si sa ne pui si pe noi pe lista, ca sa poti face chat cu noi.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput