Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Oana, te pusai in listuta! Aha, deci voi va incuscrirati fara mine... Hm! Io-te....
Eeee, atunci sariti fete frumoase ca Alex e disponibil... Asa ceva.... Care vroia sa ne incuscrim?![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI STEFAN-DAVID, DARIA-IOANA, IOANA, ERIC ANDREI si BEN STEFAN 
! Sa cresteti mari si sa aveti parte de bucurii in viata
LA MULTI ANI ANDREEA.A! Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti 
Corina bine ai venit
. Cand poti spune-ne cat mai multe despre tine si minunea ta de baietel
.
Simona
de
Dragos Octavian
Albumul cu poze
Danelutza spune:
Monu nici Isabella mea n-are par prea mult si... nici eu n-am inca cuscra
, asha ca deschidem lista pentru printesa de maritat, tre'sa scriu cont in banca si avere ?! ![]()
Gabitzam multzumesc pentru raspuns, am sa-mi fac si eu cont ID pe yahoo, dar sa ma ... descalt
, ca peste tot e scris in engleza si eu nu invatzai la scoala din asta. Am incercat pe un site italian sa-mi fac cont, dar astia ma puneau la plata ![]()
si ma fugareste barbatul de acasa 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
nefertari spune:
Danelutza - facem noi cont la tine .
Dragelor , io nu ma grabesc cu incuscreala , nu de alta dar sa nu lasam baietul cu buza umflata ca stiti voi cum e cu socoteala de acasa . Odata vine odrasla la usa cu un necunoscut si zor-nevoie baga nunta ! Si apoi cu ce obraz mai vorbim cu cuscra aleasa pe spranceana ??
Io la 2 luni dupa ce mi-am cunoscut prea-iubitul l-am dus acasa plocon sa ma ceara la mama , de s-a speriat biata femeie si peste noapte l-a cautat in buzunare de buletin sa-l identifice . Ea tare era bulversata ca dragul de el ,de emotie , a baut un pahar mai mult si imi facea declaratii de dragoste in nemtzeste
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
OlgaTarziu spune:
Buna dimineata.
Beatrice ma intrebam cu cine seamana Alex ca nu mi se pare ca seamana cu tine. No vezi ca asa se zice ca baietii de obicei seamana cu mama. La noi s-a potrivit. sa-ti traiasca! Ai un baietel tare dragalas.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori- Babygirl si tdi. Sper sa ne dati vesti bune curand.
Gusta ti-am trimis si eu pozutza, de data asta una mai de aproape. Sper ca ai primit-o. Voi cum sunteti? Da un semn.
Newmami abia astept sa veniti. Deja trepidez gandindu-ma ce show o sa traga astia doi pe aici. Poate facem cumva sa vina si sim76 si kittyca s-o punem de un chef.
nefertati pur si simplu mor cand vad ce de par are freya si ce scumpica e. Cand ma uit la voi imi doresc sa am si o fetita pe bune. Tu cum mai esti? Cred ca sunteti mult mai bine psihic si sufleteste sau cel putin asa suna cele scrise de tine.
omustata eu nu prea folosesc organice. Am folosit pana cand m-am mutat dar acum o serie de magazine in care intru nici macar nu au sectie de organice. Asa ca pana descopar eu ce si cum in jur mananca baiatul normale si crede-ma ca nu-i stau in gat. Puiul il iau pe ala de la nutriprime care pare sa fie bun si hranit cu grauntze, iar de banane am fost super dezamagita de cand am gasit vierme intr-una ca de, cica-s organice.
Loreen m-am uitat in magazin dupa cartitza aia dar nu am vazut-o. Poate ca e prea noua si o gasesti doar in unele magazine. Ma mai uit si-ti spun daca cumva o gasesc.
Corina bine ai venit. Sper sa te simti bine aici si sa poti sa dai afara din preaplinul adunat.
Voiam sa va zic ca am avut copilul model ieri. Asa de cuminte a fost incat mi-era si teama sa nu supar ingerii gandindu-ma. Cine stie? Poate de la un an schimbam echipele. ca cica multi s-au linistit surprinzator odata cu cresterea. Soacra-mea mi-a zis ca ea a avut demon si inger. Demonul pana la un an si de la un an a fost pur si simplu copilul perfect.
Olga
Si maine e o zi
gusta spune:
Buna si de la noi.
Fetele aseara am plecat degeaba am zis ca ma culc da de unde ca Mara nu a fost de aceeasi parere.Asa ca de acuma mai bine stau aici.
Cu colajul pot sa spun ca nu cred ca am 10 poze primite deci nu stiu ce sa zic daca sa fac asa sau nu.Incerc sa fac o lista cu cine mi-a trimis,dar nu stiu cand ca diseara am scoala.
Laura cum e cu cura ?
Tot vorbeati de incuscrire pai sigur Mara ramane fara pretendent la ce inaltime are .
Bun venit Corina.
Olga eu sunt bine.
Nici nu stiu ce vroiam sa mai zic ca neuronul meu singur este tare obosit.Azi saracul a muncit de dimineata la viteza maxima ca am avut o gramada de hartoage de facut ,dar vad ca si-a facut datoria .
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
andreeaatan spune:
Thomas umbla. In conditiile in care crede ca este sustinut de gluga de la geaca, dar de fapt nu este.
Daca se pune, atunci THOMAS UMBLA. La al treilea pas, cade in genunchi si numai atunci intervin prin spanjurarea de gluga.
La multi ani pentru FILIP STEFAN , DARIA IRENE, STEFAN-DAVID , DARIA IOANA, IOANA , MARIA MONICA,THEO, ERIC ANDREI, BEN STEFAN! Si pentru Andreea.a!
Felicitari pentru dintii iesiti intre timp, pentru progrese.
TDi, tin pumnii pentru Alyssa.
loreen spune:
Nefertari mor de placere cand ma uit la Freya...e o adevarata domnisora...cu atata par nici nu zici ca are abia 10 luni...
Hai sa-ti zic cu Bianca si cu finutul meulegat de problema mult disputata cuc-pasarica...
Cand era pustiul mic,ca acuma mare-i are 1 ani si 4 luni,Bianca era foarte cooperanta cand venea vorba d eschimbat pampersi paba n-am prins noi de poanta ca ea nu zicea nimic...si atunci am luat-o la intrebari si am aflat ce-o durea pe ea:"ce-s chestiile alea care atarna"...dupa rasete prelungite si moace cat mai serioase nu se putea face,i-am explicat ce si cum si ajutata si de cartea multcontroversta "Sexul povestit copiilor" acuma numai are dubii...deocamdata...
Tdi nu mai zici nimic?!
Ruxel sa va traiasca iepurasul si la mai multi...
Gusta merge bine,chiar nesperat de bine,adica ma simt bine...azi ma asteptam sa rup farfuria cu cartofi prajiti dar am mancat de la MC o portie mare ca tot eram in bani si cu masina la purtator si atat...si poate mai fac una mai pe seara si gata...Si am costatat ca un pic se vede ca au disparut unele grame
...cate nu stiu ca nu am cantar si nu am de gand sa ma cantaresc pana la final...
Olga saru'mana pentru deranj...parca sunt tampita...balesc dupa cartea aia mai ceva ca un copil...dar e frumoasa tare...
Noi am fost la doctor si dupa lungi si grele cozi am reusit sa intram...clar Deliei nu-i place moaca lui ala...in schimb mi-a zis sa cantinui cu pastilele si claritinul pana la 20 de zile,iar cremele doar de 2 ori pe saptamana numai Trixera zilnic...adica o carutza de bani ala long...diagnosticul dermatita atopica... declansata de nu se stie si pe un fond genetic...poate de la bunici cules ca eu si barbate-miu nu avem nimic alergen,doar alergie la prostie...
Iar cu Bianca si cosurile am imbulinat-o...sa ma astept la prima menstruatie cat de curand

...si in rest fara mancare condimentata,fierbinte,fara cacao si tot ce deriva de aici,fara bai fierbinti,machiaj,creme de fata...pot doar sa-i dau cu ale Deliei tot asa de 2 ori pe saptamana...
Asa ca fetele bucurati-va cat mai puteti de ei cat sunt mici...vai ce fata mare am si eu abia acum imi dau seama ...cand io veni si ciclu s-a dus linistea mea...acuma mi-as fi dorit sa am baieti...
Barbate-miu,dar nu va suparati va rog,i-a zis lu fii-sa aia mare sa nu care cumva sa-i vina la usa cu vreun moldovean ca-i rupe picioarele...lu'ala evident...si asta mica are lipici la ei...acuma cum i-o fi norocul cine poate sti...numa sa nu o bata sau sa-si bata joc de ea ca-i sparg eu fatza atunci...
Va las ca am musafiri...cred ca-mi deschid casa de rendez-vous...e la mine ca la gara...doar luni si miercuri e liniste ca e barbate-miula tenis in rest...e jale mare...da-mi place...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Eram ieri intr-o stare de tot plansul si ma apucasem sa scriu ceva, dar ma renuntat. Bine am facut, ca de fapt nu aveam nimic de spus ![]()
A nu stiu cata oara imi cer scuze ca nu v-am citit, dar pur si simplu nu ma pot abtine sa nu bag in seama si sa va salut.
Poate revin mai pe seara.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze