Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Salutariiiii
LA MULTI ANI ANDREEA.A! Sa fii sanatoasa si iubita, sa te bucuri de Eric!
Olga, noi avem scaun chicco happy snack. L-am luat din carrefour la oferta cu 2.500.000 lei, el in mod normal fiind vreo 3.500.000-4.000.000. E bun, sunt multumita. Daca ar fi avut si rotile ca modelul pe care il are Gabitza (am uitat cum se numeste) as fi fost in al noualea cer.
Elisor, du-te la doctor, nu sta asa ca tre sa fie tare nasol sa nu poti dormi de dureri. Pupici la Bia, incet incet o sa le faca pe toate, ai sa vezi.
Corina, bine ai venit! Frumusel Mihai Alexandru, l-am vazut si eu in poze. Si Filip tot negri are okii.
Cuscra, cum nu ai fost la controlul de dupa nastere? Pai tu vrei sa ajungi cand nu ti-o mai gasi doctoru pruna? Da-i batai si du-te.
Mai uitati ce scaun de masina vreau eu sa-i cumpar lui Filip. http://reclama/detalii.php?cod=KR09 in loc de reclama scrieti fara pauze bebelusul tau punct ro Acum eu am auzit ca sunt unele omologate, ca tre sa fie conforme cu nustiu ce? Ca din 2007 devin obligatorii si la noi pana impolineste copilul 4 ani.
Stiti ceva de asta? Nu ma pagubesc de 2 mil (nu c-ar fi cine stie ce suma dar oricum) si apoi sa fiu nevoita sa iau altul? 
Monu, eu nu tre sa scot nimic, si eu am inceptat alaptarea la 5 luni jumate. Din cant in cand ma mai trezesc pe tricou cu o picatura miiiiiica mica de lapte. Nu stiu nici eu daca e in regula au ba dar uite ca la medic n-am ajuns. De durut nu ma doare acum. Dar saptamana trecuta m-am palpat si aveam asa niste galme cam dureroase la atingere. Sa-mi zici neparat ce-ti zice ca mor de frica si eu.
Bafta multa la doctor.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
patriciaRO spune:
Intr-un final reusesc sa intru si sa scriu... Asa ceva...
Corina, bine ai venit! Noi sntem aici pentru tine... cand vrei sa ne scrii despre voi esti binevenita!
STEFAN-DAVID; DARIA IOANA; IOANA; ERIC ANDREI; BEN STEFAN
Sa cresteti mari si sa nu-i suparati pe parinti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Danelutza, noi nu folosim chatul de pe DC, ci intram pe chat de pe Yahoo Messenger. Foarte multe dintre noi, aproape toate fetele active de pe forum, avem ID pe mesenger si mai vorbim si in afara forumului. Iar seara in jur de 9 (ora RO) se incinge chatul in fiecare seara. Daca folosesti YM, lasa-ne ID-ul tau si te aducem cu noi pe chat.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
babygirl spune:
monu, si eu tot la 5 luni am terminat cu alaptatul.ma mai trezesc cu stropi de lapte,sau ce-o fi, pe tricou uneori.
mooooama, ce par lung are freya!!! si ce frumoasa este!!!
andreea.a, este ziua ta? LA MULTI ANI!!!!
i-am dat copilului mango cu ananas.am cumparat ieri din metro fructele.cam acra combinatia,dar a mancat o farfurie varf de mango,ananas si branza de vaci milli. cred ca ar mai fi mancat...saracuta,dupa zilele de regim, mananca de numa'.luni refacem analizele.sper ca a scapat de klebsiella. a fost un chin cu antibioticele si a scuipat f mult...doamne ajuta
monu spune:
Andreea merci. am nevoie ca nu stiu de ce dar am emotii.
Eu nu ma mai Joooccccc!!!!! pai ce e asta! ce daca alexia e mai putin pletoasa
inseamna ca nu e frumoasa?
de ce nu vin baietii si la noi sa ne curteze? eu cu cine o marit?!![]()
![]()
babygirl, pupam papadia frumoasa si haioasa! Doamne dulce e!
si
Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Intr-un final reusesc sa intru si sa scriu... Asa ceva...
Corina, bine ai venit! Noi sntem aici pentru tine... cand vrei sa ne scrii despre voi esti binevenita!
STEFAN-DAVID; DARIA IOANA; IOANA; ERIC ANDREI; BEN STEFAN
Sa cresteti mari si sa nu-i suparati pe parinti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andra_bb spune:
Minunea mea
[url]http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=547409398&security=SGFmLp
andutzy spune:
gabitza, trece-ne si pe noi te rogam cu 9.800 kg si 76 cm la 9 luni si jumatate!!! Suntem tare mandri! cat despre iepurasi, ne ies acum 7 si 8! 7 deja se vede bine!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos
nefertari spune:
Bravo babygirl - in sfarsit !! ma bucur sa aud vesti bune !1
Pai mey monule lasa ca se fac ele mari si sa vezi atunci " curteni " la usa noastra de o sa-i luam cu matura !!
Sa va povestesc de ce-i era tatalui meu frica - trebuia sa plec la Buc. la fac. si vine intr-o zi verde la fatza si-mi zice - Auzi tu sa nu vii de acolo cu cine stie ce aratare sa-mi spui ca te casatoresti ca mi-a povestit colegul meu cum a venit fiica-sa cu unul pletos si jegos acasa si i-a trantit ca se marita si-l intreba " taticule nu-i asa ca e frumos ?? Seamana cu Isus " 

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya