Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Am venit acum vreo ora din parc, i-am dat sa manance si am intrat pe forum sa vad daca mi-a aparut mesajul scris dimineatza.Mi-a aparut.Sper sa scap in curand de numarul obligatoriu de mesaje moderate si sa scriu si eu in timp real.
Loreen,fi-miu a avut si el o perioada o iritatie urata in jurul gatului, extinsa apoi pe burtica un pic, pe la incheieturile mainilor, pe picioruse.Erau zone rosii cu bubulitze mici.Am fost la doc si a zis ca posibil alergie, desi nu avea la ce, nu introdusesem nimic nou.Am si motan, si l-a banuit si pe el!Dar nici asta nu mi se parea valabil, ca doar sta cu el de 10 luni.A! Bubele i-au aparut in urma unei transpiratii abundente, a fost foarte cald.Pana la urma diagnosticul a fost dermatita atopica; tratament:zyrtec- picaturi, advantan milk pe zone afectate.A inceput sa cedeze si am continuat cu elidel, crema.A scapat! Nici urma de bube!A si in apa de baie ne-a zis sa-i punem amidon.
Asa! Maine mergem la baby expo.Am o lista cat China! Sper sa nu fie inghesuiala prea mare ca imi pierd rabdarea si nu apuc sa vizionez tot.

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna seara,
scriu cu o mina, ca matei vrea la calc.si cu ochi cirpiti de somn, nu doarme si nici cu mincatul nu se omoara, nici nu stiu ce sa-i mai dau. cum dati mango? avocado le-ati dat??? sapt. viitoare ma duc cu el la doctor, chiar sa nu manince?

new mami am vazut rochitza, e frumoasa dar nu prea cred ca e de banchet. poate pentru nunta. dar nu ar fi mai bine sa o intrebi? ca e tare greu cu 14 ani. eu stiu de la nasa lui Matei, ea are 15 ani.

Corina bine ai venit!!
Adina, maninca Ema acum?
Tdi, sanatate la bebelina.

Miine eu ma duc la Baby expo, simbata nu pot ca am niste cursuri. si eu vreau scaun de masina, am vazut la graco.com ceva super, dar din pacate la noi nu s-au adus. aaaaaa, si caut si carucior sport, dar iau tot de la Graco. miine seara va spun cum a fost. Vrea cineva sa ma uit in mod special dupa ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raluca, daca mergi maine la Babyexpo asteptam maine seara sa ne povestesti ce si cum, daca ai timp. Sa stim ce e de vazut si ce e de evitat.
Noi nu am planuit sa luam nimic special, dar sint sigura ca gasim pe ce sa dam banii pe acolo.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra zici tu asa dar ma gandesc cu groaza la pubertatea lui Bianca...eram constienta ca va creste insa parca ma simt luata de val si nu stiu cum m-oi descurca...de mostenit ma va mostenii sigur si va fi vai si-amar de steaua ei ca tanara femeie...insa voi avea mai multa minte decat mama si o sa o duc la dr din timp daca este ceva...
Iar la faza cu "moldovenii" poate sa se intample exact cand nu ma astept ...mai stii cum i s-o pune hormonu de-acurmezisu si-mi zice "mama io ma marit"...atunci sa te tii jelanie in familie...
Daca om mai fi pe-aici atunci va spun cum decurg ostilitatile cu socru mic

Newmami rochita este foarte frumoasa...pentru nunta este tocmai buna...dar cu banchetul io zic sa mai intrebi pentru ca ce-mi vad ochii in ziua de azi pe la scoli si "chindii" nu prea corespunde cu ceea ce vrei tu sa-i iei...la noi cel putin am vazut fetele mai mult goale decat cu toale...cat mai transparente...si mici ca am impresia ca o bluza de-aia o pot trage si pe Delia...nu zic ca si io am fost tanara dar parca nici asa...

Corina ii spuneam si Gabitzei in legatura cu tratamentul ca io sigur am fatza de mare proasta ca dr. asta mi-a tras o reteta al naibii de scumpa cu niste creme de ma usuca la buzunar ...dar ce naiba sa fac...acuma am intrat in hora joc...si io ca si tine am pisic,nu unul ci doua bucati,si sigur nu-i de la ele,exact cum spui si tu de la caldura...dar sper sa fie ultima oara cand se mai intampla...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
a intrat rapid ca nu am avut pana acum ocazia ca am fost la dr am ajuns tarziu acasa, am facut baie la bebita, m-am chinuit sa ii dau sa pape dar nus ta cuminte si miorlaie.... asa ca acum e cu tati ca pe mine m-au lasat nervii
la dr. - de ce produce Fulga? s-ar putea sa mai am hormonul de sarcina crscut, cica e normal. adik prolactina e de vina. maine de dimineata merg la analiza de prolactina sa vedem nivelul. daca e mci mic e ok si il las in pace ca si fulga de altfel. mi-a zsi sa nu mai storc. daca e ridicat primiesc tratament ca sa scada si ca sa raman si gravida. ca daca e mare valoarea nu pot veci face bb ca e anti naturel asa ca sa vedem rezultatul. in rest a zis ca e ok, pot face bb si ca nu are ce imi face dar voi face si de data asta clexane (gand la gand cu bucurie). oricum a fost un dragut. si mi-a zis ca tot din cauza dezechilibrului hormonal pe care il am sa imi tot apara candida asta!
in rest sunt optimista! doamne abia astept! si supriza!!! sotul a spus ca putem incerca sa il facem mai repede de mai, ca in caz deceva (doamne fereste) sa existe o marja de eroare si sa avem timp sa facem bb pana cand face alexia 2 ani.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare mai pe sera!

Eu fusai la sala si tare bine fu ca simt cum scap de grasimi si piei... hihihi... Si acum vreau sa fac o placinta cu praz si cred ca una cu mere ca maine avem musafiri de dimineata, adica vine asistenta pentru ultima intalnire la Alex ca sa-l cantareasca si sa-l masoare ca apoi cica pleaca din DK pentru totdeuna si nu ne mai vedem si era fata tare buna... off!

Noi acum mai pe seara am papat ciorbita de pui cu smantana si tare mult ne-a placut si un mare iaurtel de copii de visine sau cirese nici nu mai stiu exact de ce era, care la papat pe tot... In schimb nici acum nu poate mesteca cu dintucii... Off! Ca nu-i are... asa ceva... in schimb ii dau morcovi sa roada ca ma vede ca rod eu toata ziua si vrea si el si evident ii dau.. Culmea ca lasa urme in el, semn ca l-ar musca, cu ce? nu se stie! hm!

In schimb face numai prostioare care mai de care mai dragute, scoate CD-urile si fuge, darama de pe hol de pe dulapior cheile si le ascunde si cand ii zic NU, fuge si cate si mai cate...

Si cu olita stam aiurea ca fuge de ea, desi i-o spal inainte cu apa calda, dar poate mai stii, io placea direct pe WC... asta este, rabdare si iar rabdare...

In schimb toata ziulica ne iubim, ne pupam si ii zic mereu ca il iubesc apoi il intreb cine e mami, care este? si arata cu degetul spre mine... Il invat sa faca cu mana dar in daneza si zice cand are chef un "Hi, hi" e tare haios si am sta toata ziulica in picioare daca s-ar putea si mai putin somnic. A inceput sa doarma mai putin ca inainte, adica o data pe zi vre-o 3 ore... e bine si asa decat deloc...

Ma duc acum sa fac o placinta de praz si sanatate bebicilor bolnaviori!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen-se intelege bine cu "primii pasi", chiar reuseste sa mearga cu el-mie imi sugereaza o babuta cu cadru din ala de mers-da' ce ma intriga e ca din toate butoanele alea cantatoare pe ea cel mai mult o distreaza cilindrii aia de jos care se rotesc...da'fiecare cu gusturile personale-asta e. N-ai un link cu carticica vtech-ca nu o gasesc la varuna? Si poti sa-mi lasi pe PM telefonul tau, sa te sun de la fata locului sa-ti zic ce gasesc? Eu cred ca stiu despre ce vorbesti ca am un pliant cu diverse vtech-uri de la carusel, deci e aparuta de ceva timp. Evident, o vreau si eu
Prolactina-si mie mi se intampla sa scot cate o picatura, asta in conditiile in care am incetat alaptarea la 10 zile cu dostinex. Chestia e ca mi se intampla de 2 luni, dupa dostinex nu am mai avut nimic...La ultima eco i-am zis dr. si mi-a zis ca nu se vede nici un canal marit(de fapt nu prea se vedeau in general) si probabil ca am o problema hormonala. Tot nivelul prolactinei trebuie sa-l verific...
Gusta-trimit si eu poza, mai stai un piculet cu colajul,plizzz
Mey, Tdi nu a dat nici un semn, ce o mai face Alyssa?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, intru pe graba ca deja e tarziu.
Fetele care merg maine la targ neaparat sa ne spuna si noua cum a fost, ca sa stim ce e interesant si ce nu. Ah, abia astept sa merg si eu sambata.
Ana a facut in seara asta primii pasi de-a busilea. Nici ea nu si-a dat seama inca pentru ca motivul pentru care chiar a inaintat e o jucarie care este inca lipita de cutie si care o incita mereu. Pana acum facea un pas, daca se poate spune asa si oprea, ridicandu-se in fund. ACum insa era asa de dornica sa ajunga la jucarie ca a inaintat binisor, presimt ca peste cateva zile linistea noastra se va termina definitiv. Dar asta e, nu te poti pune contra progreselor.
Monu - felicitari pentru verdele primit la bb 2. Inteleg ca refuzi sa cedezi presiunilor de la serviciu?
Monicica - inventiv copilas!
NewMami - si eu cred ca rochita e buna pentru nunta (ca acolo nu sunt colegii de scoala), dar nu si pentru banchet. Pana la urma depinde si de copil pentru ca imi place sa cred ca mai sunt si fete pe lumea asta carora le place sa iaba atitudinea potrivita cu varsta lor. Nu poti gasi alt cadou, cu care sa nu risti sa gresesti?
Bai, castiga Steaua, mi-e rau. Eram convinsa ca o sa ia o batalie sa nu o poata duce. Oricum, hai Steaua! Iar e show in Piata Revolutiei la noapte. Na ca dadura o petarda (o fi de la Craciun?) de s-a trezit tot cartierul. Ana vad ca nu zice nimic.
Gata, s-a dezlantuit bucuria afara! Ma duc sa ma culc, daca pot. Noapte bune, Doamne ajuta ca e vineri maine, m-am saturat de munca.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nelia, multumesc de invitatie dar nu cred ca mai venim curand in partile alea ptr. ca in ultimii 3 ani am fost cel putin o data pe an cate o saptamana in concediu incluzand Montreal-ul, Quebec City, Montreblant, parcul de apa de la ... (nu mai stiu cum ii spune si alte zone pitoresti din preajma Montreal-ului. Ne-a placut mult de tot zona, dar parca e destul, mai vrem sa vedem si alte parti din Canada. Asa ca vino tu in jos, ca aici suntem mai multe si ne e mai usor sa ne intalnim.

Nelia, lucas, loreen, ioanailincam va multumesc ptr. ajutor si sfaturile voastre . M-am hotarat sa-i trimit link-ul si sa hotarasca singura daca o vrea sau nu. Sau cel putin sa-si caute pe internet cam ce i-ar place sa-mi fac si eu o idee ca am niste lipsuri mari la capitolul asta . I-am luat eu o gramada de alte cadouri, haine de tot felul,incaltaminte, parfumuri dar la asta de graduare chiar ca habar n-am ce i-ar place. Bine ca mi-a venit ideea sa va intreb si pe voi ca altfel dadeam $100 si mi-o arunca la gunoi .

Elisor, sper ca iti e mult mai bine. Multa sanatate si da te rog un semn, oricat de mic.

Tdi, cum mai e Alyssia? Sper din tot sufletul sa aud de bine si de la voi.

Omustata, a venit tati acasa si sunteti busy

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Stefan-David, Daria ioana, Ioana si Ben..

Newmami-unde nu am mostenit si eu calmul asta ardelenesc ca doar sunt pe jumatate ardeleanca (tata este de langa Dej).
Legat de rochita, sunt de acord cu Loreen. Merge foarte bine la nunta, dar la banchet cred ca ar fi prea eleganta.

Mygirl-multumim de compliment, daca la Maya mea te refereai. Ce mai face mama ta?

Corina-bine ai venit! Am vazut pozele micutului tu si intr-adevar est etare dragalas.

Beatrice-vad ca mai nou se bat fetele pe baieti, cand ar trebui sa fie invers. dar asa-i daca sunt prea multe fete.

OlgaT-ma bucur tare mult ca toni a fost cuminte. Cine stie, poate este inceputul unei noi perioade. Sa inteleg ca seamana cu tati la temperament?

Monu-al doilea copil! Eu sunt destul de convinsa ca ma voi opri aici. Nu mai sunt nici tanara (sunt printre cele mai mari de aici, ca sa nu zic batrane) si exista o sansa ca si al doilea copil sa aiba defectul asta la inima si eu nu ma mai simt in stare sa trec prin ce am trecut cu Maya.

Multumesc ca mi-ati povestit de scaunele voastre. Maya are aici un scaun care are si jucarele pe tavita din fata si chiar se joaca cu ele. Am vazut din poze ca ale voastre nu au. Mi-aduc aminte ca si eu i-am luat prietenei mele pentru fetita ei un scaunel si nici ala nu avea jucarii.

Eu sunt din Bucuresti, Olga T este din Timisoara (de fapt olga, tu nu esti chiar de acolo, dar acolo mergi acum, nu-i asa?).

Multumesc si de raspunsul legat de produsele organice. Eu ii dau organice cand gasesc, dar am inceput sa-i dau si din celelalte pentru simplu motiv ca la ora asta gama de produse organice nu este prea variata. Si in Romania sigur nu gasesc organice si nici tarani de incredere nu cunosc.

Eu sunt intr-o pasa tare proasta, de fapt am fost ca am dat pe gat un pahar de vin si acum vad viata altfel.

Am fost azi la doctor si ala nu a gasit nici urma de hemoroid (cum speram). El a zis ca nu crede ca am ceva, ca uneori hemoroizii apar si dispar si intr-o saptamana avea timp, dar ca totusi imi face niste
analize de sange si ma trimite la o chestie care se numeste sigmoidoscopie. Adica saptamna viitoare ma duc sa-mi bage un tub in undeva, tub care are o camera de luat vederi la capat si care trebuie sa-mi ajunga pana la prima parte a colonului. Trebuie sa nu mananc nimic inainte, sa-mi fac doua clisme in dimineata aia, ce
mai, o bucurie. A facut careva asa ceva?

Sunt tare suparata, pentru ca stiu ca astia nu te trimit la investigatii daca nu le este de frica de ceva mai grav. In plus, sunt obsedata de faptul ca slabitul asta asta al meu are vreo cauza mai nasoala. Analiza de tiroida mi-a iesit bine, deci nu-i de la
asta. Papanicolau mi-a iesit si ala bine. Nasol este ca rezultatul la chestia asia nu mi-l da pe loc ci in vreo 2 saptamani si cred ca eu innebunesc pana atunci. S-ar putea sa ma si doara cand mi-o face, dar macar sa iasa bine.

Ma duc sa mai citesc ca nu am terminat. Mai am o pagina.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput