Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
patriciaRO spune:
Dadym, pai pui cipuperci la calit cu ceapa, pui delickat si apoi pui niste rosii in sucul lor, adaugi patrunjel din belsug, o legatura... Si mai lasi sa fiarba.. Cumperi niste tarte si umpli cu compozitia asta! Le dai la cuptor pana se auresc tartele nitelus... O nebunie ies!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Fetili, mai puneti odata reteta de Lasagnia. Ca vreau sa incerc si eu o combinatie... Sa-i mai pun si legume... Ca am mancat undeva si e super moratala! Andreea.a, parca era cu reteta?
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
La multi ani bebelusilor de azi: Alex, Maya , Mara Ioana, Irina, Alexandra Sophia si Alesia
Tdi ma bucur mult pentru tine si mai ales ca Alyssia se simte bine. S-o fi speriat mititica de spital. Doamne nu vezi cite se mai intimpla. Nu mi-ai spus unde stai ?
Beatrice sanatate soatzei, vezi ca a avut efect, eu nu ma puteam trata cu pastile de aia am tras si eu cu canitza si piperul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabitzam spune:
Buna seara! Liniste pe aici. Asteptam sa-mi ziceti cum vi s-a parut la BabyExpo.
Noi am ajuns destul de devreme dar deja era aglomerat cind am ajuns acolo. Andrei a fost super marait, n-a vrut sa stea in carut, care a fost pe post de carucior de cumparaturi. Am luat mincarica de acasa pusa in borcanel si am mincat acolo, altfel ajungeam la 12.
Cind am ajuns mi-am amintit instant cum era anul trecut pe vremea asta, cin am intrat si am primit pungutza de la Nuk. Acum era absolut identic, standurile asezate la fel. Parca a mai aparut o sala in plus care nu a fost anul trecut. Am cascat gura pe la toate standurile si in principiu am gasit ce mi-am propus de acasa.
Super aglomerat, copii peste copii, carucioare, mamici, tatici, bunici, baloane, burtici multe.
Ne-am intalnit si cu Monu, cu bebelusa Alexia. Care e o dulceatza, toata numai ochisorii rotunzi. Si care tine tot timpul un degetel ridicat in sus
Astept relatari de la cursa bebelusilor, sa ne zici cum ati reusit performanta. Ati primit ceva premiu?
I-am cumparat lui Andrei o geaca smechera, dintr-un fel de piele ecologica foarte fina, cu fermoare si buzunare, n-a plecat tati de acolo pina n-a luat-o. Si niste ghetutze/sandalute din piele. Sa nu ma intrebati de la care stand ca nu mai stiu. Plus sosete, dresuri. Body-urile mi s-au parut foarte scumpe peste tot si nici nu m-au dat pe spate, mai bine iau din Cora. Am mai luat o carticica de pinza, foarte viu colorata si nostima, zici ca e pernutza. Plus un set mic de cuburi de la Clementoni, cu un Micky Mouse. Ca sa nu zic ca nu i-am luat si jucarie. Si cum uitasem biberonul cu apa acasa, am luat inca o canuta cu cioc, super ieftina, 3 RON, de la Primii Pasi si i-am dat baiatului sa bea.
De la SuperBebe am primit o bandana simpatica, uitati-l pe Andrei cu ea aici.
Probabil au mai fost dintre voi acolo, dar in nebunia aia cam greu de intalnit.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
gabitzam spune:
Fetele, stiti ca anul trecut pe 18 martie ne-am intalnit la Pizza Hut si ne masuram burticile pe acolo?
Ia de mai vedeti cum erati gravidoase: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/album?.dir=1727
Ei, acum stim cine se ascundea pe acolo. Acum ma uit la poze, ma uit la burtici si vad in minte bebelusii imediat in secunda urmatoare.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
mariamunteanu spune:
Cat am lipsit au aparut fete cu bebe2 ?? Esti asa curajoasa Monu sau n-am inteles eu bine ?
Noua abia ne ies primii dintisori dupa tam-tam cu febra si oarece nervozitate. Imi fac planuri de vacanta la mare cu familionul la sfarsit de mai in Turcia dar nu sunt convinsa inca ca ne putem incumeta. Cred ca pt. copii ar fi bine.
Va pup si continui sa va citesc,
Maria
ioanailincam spune:
Salutare!
Intru numai sa va spun ca am fost si eu la BabyExpo si sa impartasesc impresii in caz ca mai merge maine cineva. Mare lucru n-am achizitionat din lipsa de finante (motiv de depresie majora desi am asteptat atata targul): vreo 2 biberoane, 3 suzete cu capac de la Nuk (pret de importator, 6 lei, nu 20 lei ca la nesimtitii de la Sensiblu), o rochita de vara turcoaz si 2 carticele de plastic pentru rontait. Adevarul e ca aveam ceva bani la mine, dar mi-am dat seama ca oricat as lua tot nu mi s-ar fi parut destul, asa ca am preferat sa minimalizez paguba financiara. In rest, cum a zis si Gabitza, aglomeratie si balamuc, o multime de copilasi, de la cateva zile la 5-6 ani, care urlau din toate puterile - cu toate astea ma uitam la toti ca erau frumosi foc - iar masina am lasat-o la poalele dealului, ca se circula infernal si erau si parcati aiurea de abia te strecurai. Una peste alta, asta a fost, il asteptam pe cel din toamna, sper cu ceva mai multe parale in buzunar.
Gusta - nici eu nu tin sa apara ambele nume, Ana este suficient.
Monu - am vrut sa intru si eu sa va urez bafta, dar pus si simplu nu am mai avut timp. Sa ne arati poze!
Gata, va las ca sunt fleasca de oboseala, ma duc sa arunc un ochi in carti, desi cred ca in seara asta voi adormi cu ele in brate. Noapte buna!
PS Am trantit un tiramisu, dar l-am insiropat cam tare si e cam flescait. Dar e bun si asa...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Super tari pozele de anul trecut. Ma amuza ca burti ca burti, una mai burtoasa, una mai putin burtoasa, dar tzatzici aveati toate
, frate! Imi amintesc si eu ce laptarii aveam - pur si simplu explodasem in primele luni - si acum au ajuns la stadiul de sosetele
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
Buna seara!
M-am urnit cu greu sa scriu, dar pt ca unele dintre voi au mai intrebat de Ema, ma simt datoare sa va raspund. Suntem bine. Ema a terminat tratamentul, iar luni ii duc din nou borcanelul cu cachi pt analize. N-am mai scris,dar v-am citit. O pagina din 5 tot mai citeam.N-am timp. Am si trecut printr-o perioada mai proasta, am si fost plecata la niste cursuri, dar nu v-am parasit. Am mai vb cu fetele pe chat, seara.
Despre Ema..Papadia cred ca trece printr-o per. de transformari. Mananca mult, bea tot maiputin lapte, doarme tot mai putin peste zi, se trezeste noaptea si pana nu ma culc cu ea in patul mare urla. Mi-e imposibil sa inteleg de ce aceasta transormare. Schimbarea a aparut brusc. N-am avut niciodata asemenea probleme cu ea. Seara ii dadeam laptele si o puneam in patut, iar ea adormea singura, iar acum stau langa ea in patul mare si 30 de min ca sa adoarma, si sa ma fereasca sfantu' sa o pun in patul ei daca nu e adormita de-a binelea ca trezeste tot blocul. Nu stiu ce va urma, dar m-am lamurit ca eu una nu o pot lasa sa planga nici un minut seara/noaptea, ca si daca as incerca n-as fi consecventa, asa ca legat de somnul copilulul meu nu stiu decat un lucru sigur: va fi cum va vrea ea. Citeam azi intr-o revista mai veche "Copilul meu" ca exista copii care nu dorm dupa-amiaza,iar parintii sa nu se ingrijoreze pt ca asta nu inseamna ca vor avea probl.mai tarziu. Eu asa am fost. Era un chin la gradinita cand era ora somnului. Cand iesea educatoarea saream pe toate paturile si ii trezeam pe toti. Ca sa ma stapaneasca aduceau cate o femeie de servici sa ma pazeasca. Imi era frica de ele si stateam cuminte in pat si numaram!!! Imi amintesc ca eram foarte amarata si mi-era f greu sa stau locului. Numaram. Doua ore eu numaram..
Scriauin art acela ca acesti copii se stiu de cand sunt bebelusi pt ca dorm putin. Ieri imi spunea Monu ca bebelusa ei doarme 5 ore/zi. Vai ce o invidiez!!! Acum citesc ca bebe a lui Beatrice adoarme singur. Jesus, pe tine chiar ca te invidiez. A mea n-ar pune mana pe sticla aia! Andreea.a spune ca a reusit sa-l educe p Eric sa adoarma singur. Bravo! Si pe tine te invidiez:)
De cateva zile, pt ca tot tipa la mine daca plec, se catarap mine sa nu plec, ma prinde de deget ca sa fie sigura ca stau langa ea, am ajuns sa dorm peste zi cu ea. Imi prinde bine,nu zic nu, ca tare simt oboseala stransa in aceste luni.
Si sa va mai zic despre Ema mea draga ca spune MAMAIn 12 martie, in timp ce ea se agata de mobila, iar eu povesteam cu Mihai, o auzim:"mmmmm...ma..ma" Atat de dulce, de apasat.M-a apucat plansul,bineinteles. De atunci spune zilnic. Cred ca incepe sa-mi spuna mie mama...Cred..Cu directie. E atat de scumpa! Ma pupa toata ziua, se catara pe mine, se alinta, se baga in mine. Cum sa-i rezist?
Gabitza, ce surpriza cu pozele de anul trecut! Ce schimbate suntem toate...
Maine dimineata merg si eu la babyexpo.Las sotul si copilul acasa si merg singura. As vrea sa ajung chiar cand se deschide, la ora 10:00.Mai vine cineva maine, sau ati fost toate deja. Cine a mai fost azi, cum vi s-a parut? Ce ati gasit interesant si frumos?
Noapte blanda!
Adina&Ema