Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am vazut acum la tv imagini de la babyexpo....imi vine sa ma urc in masina si sa dau o fuga pana la Bucuresti...rau este sa suferi de cate-o hachita...

OlgaM ...
Delia are carticica de cand avea 6 luni dar pana acum o luna nici nu s-a uitat la ea...ei de pe la 9 luni "citeste" zilnic minute in sir mai si face comentarii pe text...este haioasa,mie personal imi place tare mult si de aceea as fi vrut sa o iau si pe cealalta...sa nu se sature copilul de aceasi carte...
Cu ridicatul in fundulet...hmm...am impresia ca nu toti bebelusii au aceeasi tehnica ...Delia este fan stat pe burta,adica am facut-o eu sa fie din primele ore ale vietii ei,si ii este mai usor...din pozitia pe burta se impinge in manute in acelasi timp in care isi pliaza un picior sub ea,dreptul din cate am observat eu si incet incet este in fund...de pe spate nu reuseste...

Gusta pe mine m-ai pierdut pe drum ....despre ce colaj e vorba?!Altul...?!Ocazia...?!

Fetele cand va spargeti in figuri la targ azi sa va ganditi si la mine ca eu numai acolo stau cu gandurile...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Da Loreen facem un altu numai cu portrete si am sa incerc sa pun numele pe poza.

Fetele nu stiu cat timp am in we asta sa-l fac.Dar sper sa reusesc si sper sa mai primesc poze.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutare!
am revenit si noi...daca tot ne plictiseam acasa ne-am dus cateva zile la spital...din fericire n-a fost nevoie sa-i bage perfuzii la pitika pentru ca a inceput sa bea de buna voie, ba a si mancat cate ceva...se pare ca i-a priit sitalu' acum se simte mai bine.

sper ca sunteti bine toti!

revin mai tarziu.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi of...pastele mami lui de spital...dar bine ca ati scapt repede si fara ace de-acolo...acuma nu ramane decat sa va recuperati si pentru asta va dorim mult succes...

Gusta numele intreg sau doar ala mic?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Am sa scriu numele la mamicile care mi-au trimis poze si alaturi numele la bebe la cele care nu este nume inseamna ca nu mi-au zis.Dra problema e nu stiu daca pot pune 2 nume pe poza ca nu stiu cat o sa fie de marimea pozei ca sa se inteleaga si numele.

Corni-Timeea
Elisor-Bianca
Margott-David
Cornelia-Stefan
Ioana-Ana Ilinca
Newmamy-Patrick Ryan
Monu-Alexia Ioana
Olga-Tony
Florentina-Maya
Andreeaa-Eric
Fran-Patricia Annelise
Andutzy
Ruxel
Gabitza
Barbygirl-Ema
Beatrice-Alex
Dadym-Robert
Nefertari-Freya
Androix

Cine mai vrea sa trimita o poate face .daca cine mi-a trimis si nu se regaseste pe lista sa ma anunte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Alexandra Elena,Maya Maria, Mara Ioana, Irina, Alexandra Sophia si Alesia Claudia

Mai Alex doarme toata noaptea si de la 22 la 8 - 8.30... Si cateodata sunt asa franta de oboseala la ora aia ca nu ma pot scula de nici o culoare, ii dau un bibe de lapte si mai doarme saracutzul vre-o ora... Asa ca sunt multumimta...

Alex seara stie ca este ora de somn si ii pun bibe in gura, il bea, eu inchid usa si el intre timp si adoarme... Apoi ma duc sa-l invelesc si sa-i sustrag bibe ca sa nu-l deranjeze si gata! E bustean...

Iar cu pusul pampersului si la noi este o problema, ca nu ar sta de nici o culoare, insa asistenta mi-a zis sa-i dau o jucarie favorita ca asa uita ce vroia sa faca si il distrage. Si vad ca functioneaza de minune...

Sotul meu se simte la fel de naspa, ba mai mult azi-dimineata il luase ameteala naspa, ca m-am si speriat, daca nu era patul aproape, pica....
Nu stiu cine mi-a zis de vin cu boabe de piper... Danelutza, parca... Chiar isi face treaba asta efectul... Expectoreaza mai mult si nu mai tuseste extraordinar de tare, s-a mai linistit! O sa-i mai dau si astazi la fel! oricum multam mult de pont! Daca mai stiti metode bune, babesti, dati la mine ca astea macar functioneaza... Incercam orice, acum! Asa ceva...

Andreea.a, LA MULTI ANI! ca intelesai ca este ziulica ta!

Loreen, mai poate ca pe Delia chiar o deranjeaza dintucii, dar e bine ca macar cand vede pisica, rade... Da-o mai des pe mana Deliei, mai uita de ce plange!

Omustata, Alex se sprijina in manute cand se ridica...

Mai vreau sa va zic o tehnica super ca sa faca ai vostri din palmute, de BRAVO... Aseara ma uitam la un spectacol la TV si aia aplaudau... Si eu dintr-o data, ma vad ca apaludam... E, nu-l vad pe ALex, facand la fel.... ? Si l-am mai surprins inca odata! Deci, cam incepe sa ne copieze si sa tina minte niste lucruri! Asa ca am invatat sa facem, si BRAVO!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Am sa scriu numele la mamicile care mi-au trimis poze si alaturi numele la bebe la cele care nu este nume inseamna ca nu mi-au zis.Dra problema e nu stiu daca pot pune 2 nume pe poza ca nu stiu cat o sa fie de marimea pozei ca sa se inteleaga si numele.

Corni-Timeea
Elisor-Bianca
Margott-David
Cornelia-Stefan
Ioana-Ana Ilinca
Newmamy-Patrick Ryan
Monu-Alexia Ioana
Olga-Tony
Florentina-Maya
Andreeaa-Eric
Fran-Patricia Annelise
Andutzy
Ruxel
Gabitza
Barbygirl-Ema
Beatrice-Alex
Dadym-Robert
Nefertari-Freya
Androix
Mstroie-David Mihai

Cine mai vrea sa trimita o poate face .daca cine mi-a trimis si nu se regaseste pe lista sa ma anunte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, eu nu tin sa-i apara ambele nume. Filip e suficient, saru mana.
Eu ma pregatesc sa kilaresc calculatorul, nu sunt sigura ca voi fi in stare sa nimeresc toate setarile pentru net asa ca s-ar putea sa dispar o vreme. Nu ca mi-ati duce lipsa.
Filip tocmai a invatat sa se joace cu niste cuburi pe care trebuie sa le arunce intr-o girafa daca intelegeti ce vreau sa zic... Partea nostima este ca-i e putin teama de zgomotul pe care il fac cuburile in cadere si cand le arunca inchide ochii. E super haios, numai bun de filmat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Patricia, multumesc pt pont dar la ce catastrofa sunt eu in bucatarie, fereasca sfantul, fac tort de doua ori pe an la ocazii importante si atunci am emotii daca imi iese sau nu. Ai reteta la tarta cu ciuperci? ca pare interesanta. Uf, sanatate multa sotului tau, ai incercat aspirina saracului, cica uneori are efect
Loreen, m-ai imbolnavit cu cartea ta, am vazut-o si eu pe site-ul trimis de olga si acum vreau si eu Apropo, e muzicala?
Andreea.a, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!
Tdi, bine ai revenit, chiar ne intrebam ce-ai mai facut, ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate multa!
Omustata, strudel cu mere zici, mey numai bunatati faceti, oare e posibil sa ma molipsesc si eu de la voi. In legatura cu ridicatul in fund Robert se sprijina intai in coate si apoi isi face avant.
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend linistit.

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare si va multumim mult pentru urari.
Gabitza, sa dam si raportul la 10 luni - 10,2 Kg si 75 cm.
Zilele astea n-am mai avut prea mult timp de stat la calc, ca sunt mai mult pe drumuri. Mama se simte din ce in ce mai bine si e fericita ca stam mult cu ea, Alex o ajuta sa-i treaca timpul mai repede si sa nu mai simta durerea.
Acum sunt pe fuga, dar am intrat un pi sa va salut.
Loreen, Cornelia, Lili, Corni, daca maine e cel putin ca azi de cald facem o adunare in parc? Intru mai peseara, poate raspundeti la apel.
Gusta, pentru colajul npou poti folosi aceeasi poza cu Alex? sa o mai trimit o data? La nume poti scrie doar Alexandra, nu tin sa apara amandoua.
Tre' sa plec, va pup

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput