Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Omustata, ai grija cu „soacra“! Sa nu patesti ca mine, ca am aflat abia peste vreo cinci ani ce gindea cind imi aducea mincarea la pat si nu ma lasa sa spal o farfurie. Totusi, o inscriu pe lista mamelor si soacrelor de treaba, ne-a ajutat mult, nu pot sa spun nimic si are un mare merit in ochii mei: mi-a dat acest baiat de zahar, care ii este fiu si care imi este sot. Chiar si pentru atit ar trebui sa pot sa trec peste ceea ce s-a intimplat. Si pentru ca este mama lui si bunica fetitelor noastre, sper din tot sufletul ca voi gasi o solutie amiabila pentru relatia noastra de acum incolo. Deocamdata, las totul asa cum este, sa mai treaca timp, distanta dintre noi imi permite sa fac acest lucru. Si apoi, voi vedea.

V-ati prins ca eu nu urez la nimeni la multi ani! Si nu pentru ca nu as vrea, dar decit sa uit pe cineva si sa urez de doua ori la altul, mai bine le las pe fetele care o fac de obicei si o fac bine. Dar asta nu inseamna ca daca nu scriu urari, acestea nu exista.

Olga, sa-mi aduci o lada de nisip auriu! Sic (sa te vad cum o cari!) Sau mai bine un pestisor din aur, care sa-mi indeplineasca trei dorinte! M-am gindit de atitea ori care ar fi aceste trei dorinte... ca daca s-ar intimpla minunea sigur as da-o in bara cu ceva prostesc. Pe prima o stiu, sanatate cit cuprinde! Dar mai departe... Hmm! Uite aici un subiect amuzant de discutie...

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

OlgaM mama draga esti draguta tare...carticica din poza trimisa de tine o avem de juamde an din state trimisa de cumnata...modelul cel nou il caut eu...of...boala grea asta cu jucariile...
Cu boala nu-i neaparat ceea ce spui tu...si mama mea este bolnava tare,iar tata a murit de ceva ce nu am inteles nici pana acum,si de fiecare data cand simt ca ceva nu-i in regula,si am ocazii destule,ma intreb oare nu cumva-i mostenesc?!Insa exista mereu un dar...

Elisor din pacate ma va mostenii cu pubertatea...dar sa stii ca nu-i repede totusi...insa ea deja da semne cam de jumatate de an si a suferit deja modificari fizice si psihice...are o nervozitate accentuata...asta este ...dar sper totusi sa nu ma mosteneasca chiar in toate...

Cuscra la cate carduri am( la sensiblu,la flanco,pe la help net) eu ar trebui sa pot lua tot site-ul numa crezi ca merge...?!Se prind astia pana la urma ca-s din tara lu' papura voda si-mi dau ignore...

Nelia daca ar fi cu dorintele pestisorului as vrea doar sa apuc vremea cand imi voi vedea fetele mari si in stare sa se descurce singure...atat si nimic mai mult...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Am tras un pui de somn pe jos, langa patul Mariei si ma pregateam sa ma mut in pat, dar am dat o tura prin casa si m-am oprit la calculator .

A, Stefan e la mama. Pana acum doua sapt. nu am conceput sa nu doarma copiii acasa... dar nu mai puteam. I-a luat mama pe rand, ca nu mai eram in stare sa am grija de ei noaptea . Nu inteleg ce e cu mine, dar sunt epuizata. As dormi tot timpul, doar ca oricat dorm nu reusesc sa ma odihnesc. Sper s aies cat mai repede din starea asta. Am ajuns la dr., mai am ceva analize de facut, dar nu par prea bolnava . Adica am ceva probleme cu fierea (stiam asta), in rest nu a fost impresionat de valorile cam brambura ale analizelor mele.

Am citit multe mesaje care mi-au mers la inima . Da, am si eu simpatii printre forumiste .

Nu ma pot pronunta in nici un fel asupra discutiilor mai tensionate din ultimul timp, ca nu am participat nici la chat-uri si nici macar nu am citit tot ce s-a scris pe forum. Totusi, din ultimele mesaje am simtit ca s-a mai detensionat atmosfera.

Tdi, asteptam vesti de la tine! Sper ca Alyssa e bine acum.

Elisor, sanatate! Felicitari Biancai! Felicitari tuturor "puturosilor" care au recuperat in ultimul timp!

Monu, succes cu bb 2! Da, prolactina crescuta poate fi o piedica in a ramane insarcinata. Ironia sortii: eu am facut tratament pt. prolactina crescuta ca sa raman insarcinata cu Maria, tratament care se pare ca a fost tare eficient , ca nu am avut lapte mai deloc la nici unul dintre copii.

Si noi am trecut printr-o perioada de curiozitati si mari intrebari cu Maria. Printre altele, a intrebat, acum vreo doua luni, daca lui Stefan ii va cadea putza cand se face mare . Plus ca il pandeste pe tati peste tot si tot gaseste pretexte sa intre la baie dupa el. Pe mine m-a luat tare pe nepregatite. Nu stiu daca a fost multumita de raspunsurile mele sumare si incerc sa ma pregatesc pt. tura doi de intrebari .

Patricia, Patrick, la multi ani!!!

Mickyyy, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine!

Mai vroiam sa scriu o groaza, dar memoria mea cam scartaie.

Noapte buna!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Hai ca mi-am mai adus aminte.

Ne inscriem si noi in randul bubosilor . De ceva timp ii tot apar bubite in jurul guritei, care vad ca se agraveaza. Linge intr-una mocheta si pe jos si probabil asta e una din cauze, la care se adauga sigur si suzeta.

Nu ma mai inteleg de nici un fel cu el la culcare. Nu mai adoarme nici in brate, in patutul lui in nici un caz, in patul MAriei, rar, la pranz, in aptul mare, f. f. greu. E f. obosit, dar nu se lasa, dureaza jumatate de ora - o ora pana adoarme, dupa ce se foieste in tot patul, se ridica, ma musca, ma trage de par, se arunca jos in cap, plange, rade etc. Ma intreb dac ao veni vremea sa adoarma si copilul asta frumos si singur, ca de la minunea asta in ceea ce o priveste pe Maria mi-am luat gandul.

Pusul scutecelului e o lupta. Din motivul astaq am ajuns s afacem economie de scutece . Trebuie doi adulti plus Maria care s aii distraga atentia cu jucarii, pt. a-l putea schimba.

Urca scarile, pana sus daca il las . Mai ales daca are sosete antiaderente. Nu pot sa il las nici 10 secunde nesupravegheat. Inca nu am facut portita la scari si nu avem nici balustrada .

Mancarea - aceeasi problema: nu il pot satur de dupa amiaza pana seara . Data trecuta cred ca nu m-am exprimat eu bine. Stefan mananca aproape orice la masa de pranz: doua feluri, acelasi meniu ca si Maria. Dupa somnul de dupa amiaza se trezeste rupt de foame. Refuza, de cele mai multe ori, iaurt, mar, cereale nici nu aa mai incercat. Vrea mancare adevarata! In seara asta nu a mancat piure simplu de cartofi (cu branzica). Mancarea trebuie sa aiba carne!!! Plange si se intinde la farfuriile noastre, daca ele contin lucruri total interzise si se stramba, da din cap ca nu, daca incerc sa ii dau lui mancaruri bebelusesti.

Nu mai e incantat de lapte, bea vreo 180 ml. dimineata si seara, dar numai din biberon (am incercat canuta si nu se atinge de ea). Inca mai regurgiteaza laptele. De fapt, in ultimul timp s-a agravat problema asta si chiar ma gandesc sa ii schimb laptele... Dar parca nu as trece inca la lapte de vaca.

Gabitza, trece-l si pe el, te rog cu 10 kg si 78 cm la 9 luni si la 10, ca nu pare a mai fi crescut in ultimul timp.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc frumos pentru urarile pt Eric. Androix
Si Adina (babygirl), Simona Filipas, Andreeaatan – multumesc si din partea mea! Gata, sunt mare – am 25 de ani.
Am primit o bicicleta de la al meu sot. Asa ca vreau, nu vreau, tre’ sa fac sport. Eu sunt de vina - am zis ca o vreau.. mai de mult. Acum i-am zis ca vreau adidasi, dar n-a avut curaj sa-mi ia de capul lui, asa ca a zis sa-mi faca o surpriza si mi-a luat bicicloanta. Am biciclat si ieri si azi, si am facut si Cindy. Aplauze primesc??

Am intrat si eu tot pe fuga, mai mult ca sa va salut. Sper sa iasa soarele (si nu asa timid, ca lumea) si sa iasa mai repede, ca eu sunt deprimataaaa… Si nu-mi trece decat asa.. un pic. Dupa aia ma ia la loc.

Eric e la fel de gras. INSA sunt foooooaaarte multumita ca dupa “serile comando” pe care i le-am aplicat (adica dupa “noapte buna” nu mai intra nimeni la el – nu va zic ce greu mi-a fost!!!! Mai ales ca a urlat si cate 45 de min), dormim noaptea. Se mai trezeste el uneori, mai miauna timid 2-3 minute si dupa aia baga somn din nou. Pana dimineata pe la 7 jumate-opt, uneori chiar 9! Deci sunt multuminta, pisik4ever mi-a dat ideea. A functionat!!!! Multumesc!

Gusta, acum mai trimit si eu poze. Un special de la mine pentru tine!

Somn usor si pupici pt toti bebelusii/copilasii nostri!

Mergi la inceput

Andreea.a, la multi ani!!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta!

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI gastii de fete frumoase :Alexandra Elena( te tzuca Delia pe falcute),Maya Maria,Mara Ioana,Irina,Alexandra Sophia si Alesia Claudia ...sa fiti o mica oaza de lumina in viata parintilor vostrii...

Ziua de azi este comprimisa dinainte de a incepe...eu incep deja sa am retineri in a mai arunca toate urletele copiilor im miez de noapte pe seama dintilor...Pai cum naiba sa urlii de durere la 4,30 dimineata si cand vezi pisica sa te apuce rasul...paiori te doare ori nu...pe fii-mea se pare ca nu o intereseaza teoria mea si ca dovada de trei zile incoace conform deja baladei,gura nu-i mai tace...si uite asa m-am lipit iar de o trezire matinala la crapatul zorilor...Aseara ca sa nu s emai trezeasca in miezul noptii i-am dat o lingurita de nurofen...si a fost bine si cum intotdeauna exista un dar...
Azi o sa cant toata ziua "Of,viata mea"
Si mai am un of mare de tot ...cred ca mi-am stricat cu buna stiinta aparatul foto...am chiulit de la ora de fizica unde se spunea ca un corp se poate scufunda in lichid si vroiam sa inventez eu gravitatia...asa-mi trebuie...il duc azi la reparat...dar simt cum imi dau tarcoale retinerile...

Cornelia lasa ca maine daca e vreme frumoasa iesim in parc sa ne ozonam si sa vezi ce frumos ne revenim...nici nu sti cat ma bucur sa te aud vorbind de Stefanu' lucruri noi ...asta sigur le va face ziua frumaosa lui Elisor si Olga M...

Incerc sa beau o cafea si sa fac dirigentie cu neuronii prezenti la ora asta ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi - Alexandra Elena,Maya Maria,Mara Ioana,Irina,Alexandra Sophia si Alesia Claudia.
eu sunt chiara de somn pt ca dra s-a trezit aseara pe la ora 23 si ceva si a adormit pe la ora 1.30 - deh a avut emotii pentru azi. ma duc sa beau cafeaua si sa ne pregatim sa iesim la cheltuit de money pentru rasfatata noastra.
o zi buna

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani bebelusilor de azi: Alex, Maya (tiza noastra , Mara Ioana, Irina, Alexandra Sophia si Alesia Claudia. Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si sanatate.

La mine este aproape 2 noaptea si eu nu m-am culcat inca. Maine am musafiri si astept sa se faca un strudel cu mere si pe urma ma duc si eu la culcare.

Mai, am si eu o intrebare: banuiesc ca ai vostri copii se ridica deja din pozitia culcat in fund. Cum o fac? Asa cum facem noi abdomene, adica netinandu-se de nimic, sau se sprijina in manute? Mie mi s-a spus ca trebuie sa se ridice sprijinindu-se in manute, dar Maya are tendinta sa se ridice de-a dreptul si ii este destul de greu si binenteles ca nu reuseste decat daca ii dau 2 degete sa se tina de ele.

Cloreta-ai un nume foarte frumos is foarte rar.

Loreen-scuze ca am inteles gresit despre ce carte era vorba. Dar ca veni vorba, esti multumita de cartea asta pe care o are deja. As cumpara-o si eu, ca Maya este innebunita dupa carti.

Hai ca-i gata strudelul si ma duc si eu la culcare. Noapte buna mie si o zi buna voua. Sa fiti cuminti si sa nu cheltuiti prea mult la Baby Expo.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata la cafea.

Sunt chioara de somn .Mara numai este de aceeasi parere cu noi ca noaptea se doarme,cred ca se pregateste pentru vara ca sa mearga la discoteca.Dar a cam luat prea devreme pregateala.

Olga cu ridicatul nu stiu ce sa iti spun pentru ca Mara acest lucru iar nu-l face ca multe altele.

Azi am sa incerc sa fac un pic la colaj sa vad ce si cum si dupa va anunt cate poze sunt si restul.

Ma duc sa continui bautul cafelei.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput