Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Cloreta spune:
Buna seara si LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
Nu stiu cand imi voi reveni si sa pot citi tot, sunt rupta de toate probleme voastre si ma simt aiurea.
Gabitza, ce frumos era! Mie mi-a placut foarte tare perioada sarcinii,mi-a fost bine si aveam un tonus extraordinar.
Andreea, nu stiu exact cand a fost ziua ta, LA MULTI ANI, sanatate si dragoste!
de la Teodora pentru Eric.
Noi am fost si astazi la babyexpo in mare viteza, am luat scaun, racheta vtech si inca o jucarica de la miniblu si am fugit acasa. Am fost si la cimitir, nu va povestesc nimic pentru ca nu vreau sa intristez pe nimeni si in fond nu trebuie sa suportati toate astea.
In rest Teodora de doua zile vrea numai in picioare, a inceput sa alerge cu premergatorul prin casa, sta sprijinita de scaun in picioare, striga MAMA SI TATA toata ziua, este extrem de vesela si sociabila, danseaza si vorbeste pe limba ei. Se duce mama cu ea la vecinii de palier zilnic, aia sunt innebuniti dupa ea, sta si se joaca, danseaza, e atat de haioasa.
Laura februarie 2006
Pozele mele
Danelutza spune:

Isa mea zice doar tata, mama nu vrea, cred ca nu-i mai place fatza mea, daca ma vede toata ziua ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
fran spune:
Buna !
Multumim de urari, intradevar Patricia e mai mult Iepu'. Totusi stie si raspunde si la Patricia-interesant de vazut cum o sa-si zica ea![]()
Gusta-la noi lasa "Patricia" la nume, e foarte bine asa.
Monu-ce ati facut mey la concurs? Sper ca v-ati distrat pe cinste...La 11,30 trecute fix am parcat si noi masina, pana am luat bilete, pana am intrat(ne-am intalnit cu niste prieteni care ieseau), pana am gasit sala G...Inteleg ca o gaseam si pe Gabitza acolo daca ajungeam...off
Adina -Papadia ta tine legatura intr-un mod necunoscut noua cu Iepu'...si ea face la fel la culcare. Vorba ta, sunt ceva mai odihnita, daca tot trebuie sa stau cu ea in pat mai trag si eu un somnic...destul de agitat da' asta e...si eu am ajuns la concluzia ca nu o pot lasa sa planga...Chestia asta cu lasatul sa planga-cred eu-tine mai mult de copil decat de mama...adica sunt unii care plang ceva dar apoi se linistesc, cum e Eric probabil si altii care ar urla pana li se face rau...Oricum, pana incepe facultatea sper sa nu mai vrea sa adoarma cu mine, poate isi gaseste pe altcineva![]()
Parerile mele despre babyexpo-1. Jucariile scumpe-la varuna chiar mai scumpe decat in carrefour-si destul de slaba oferta. Loreen, chiar nu e cazul sa te oftici,pe bune. La Chicco erau ceva reduceri( de ex. masinuta 4 in 1 eu am luat-o cu 3mil-acum e 3,3mil pe site si ei o aveau cu 2,5). In schimb nebunia atingea apogeul la standul lor, ca alaturi era si locul de joaca si nu se putea de fapt intra in stand ( ca si la celelalte editii de altfel). La Canpol sunt o groaza de carticele din plastic, gen carticia de baie Disney la 105.000. Eu am luat 3. Farfurii,canute etc gen Disney dar mai ieftine. (La Disney-eurokids-parca-sunt decoratiuni frumoase pentru lipit pe pereti(450) cu Winnie si gasca da' eu am calciu...)L-am luat pe Winnie cu arici pe labute ca ne lipsea din colectie-350.
Carti in engleza pentru copii, cu coperti groase super meseriase-gen invatam numere, diferente etc destul de scumpe la uniscan(cred ca de acolo a luat Gabitza carticica-pernuta, noi o avem de la miniblu). Noi am luat la 270 una care si canta (bed time song) cu butoane pe margine, dar erau si la 850-900
La concondrillo era nebunia maxima cand am fost noi, ca urma o prezentare de moda si patroana era isterica
Ghetute din piele-in jur de 800-ortopedice , moi.I-am luat doar o pereche ca la pretul asta mai gasesc si pe la crido.
La Aziz-surpriza, costumasele "cosmonaut" -doar pana la marimea 6-9luni. Pai Iepu' in din astea doarme
I-am luat de la chic b ebe, din alea simple (190). La sfinx-bebe(importatorul kushies si babycalin)-aparatori de pat 1mil, saci de dormit frumosi(da' noi avem), am luat slip pentru piscina si chilotei de exersat facutul la olita (in jur de 300-parca). Astia din urma cam grosi, cred ca se moare de cald in ei( sunt din plastic si dublati cu bumbac la interior).
Dresuri pentru fetite super-haioase-in jur 120.
O sepcuta si un baticut-cam scumpe(450 si 75)da' jmechere![]()
Scaun de masina-grupa 0-18kg vrem noi-am studiat oferta si ne-am oprit la cel de la brevi-se poate prinde centura pe sub el sau pe deasupra(preferabil cred) in functie de cat e de lunga.Da' nu era nici o reducere asa ca o sa-l luam mai incolo de la hap p y b a by.
In rest, cereale(la Nestle ditai spatiul de gustare-aproape gol-in schimb se vand la farmacia Dona-una era nebunia de pe lume, la intrare...) Altceva nu-mi mai vine in minte...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
carticelele in engleza pt. copii la uniscan .ro bookshop
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Wow, Fran, asa recenzie la Baby Expo zic si eu! Eu cred ca mai vazusem una alta de care sa ma pot agata si sa ma simt satisfacuta dupa targ, dar am uitat. ADica m-am uitat o data, am incercat sa retin, dar cand am mai dat roata o data, uitasem ce si unde vazusem . ASa ca am luat si eu ce stiam ca am de luat, in vreo 2 locuri m-am uitat de niste body-uri care imi placusera, insa nu mai aveau varianta cu maneca scurta, so... Dar am luat si eu ceva pliante, mai ales la cei de care nu stiam pe unde au sediul si sper sa-i mai vizitez.
Fran si Babygirl - cred ca si Mogaldea a luat naravul de a nu dormi noptile de la Iepu si Ema. Sunt din ce in ce mai oripilata de cat de mult s-a schimbat in ultima luna. De unde adormea singura, indiferent ca era ziua sau seara, acum doarme ziua doar daca stai cu ea (motiv pentru care bona trage si ea un puiac de somn, ah, ce i-as lua locul), iar seara leganata in brate (e drept ca in 5 minute, dar totusi
). Nu stiu daca e urmarea faptului ca acum stie sa se ridice in fund (OlgaM parca intreba cum se ridica bebelacii in fund, Ana face la fel cum a explicat Loreen despre Delia, are si tentative de a se ridica de pe spate, dar in afara de abdomene nu face mare lucru) sau ca a fost racita si adormea mai greu, cert este ca ma confrunt cu probleme de care speram sa nu am parte. Asta n-ar fi nimic, dar este a doua seara consecutiv cand doarme cam o ora dupa ce o culc de seara si apoi se trezeste in mare verva - asa au inceput si celelalte belele, cate o seara izolat sin mai ptin de o luna, obicei. Aseara cica a adormit la 11.45 (eu m-am intors de la petrecere la 12.30), desi eu o lasasem adormita si nu a fost chip pentru barbat sa o adoarma la loc, in seara asta vad ca am convins-o sa se culce la loc, dar numai dupa ce am stat aplecata pe patut de ma dor salele.
Cert este ca si-a schimbat in rau obiceiurile de somn si nu cred ca revine la copilul cuminte care era. Iar metoda cu lasatul sa planga nu prea e aplicabila nici la noi ca daca vede ea ca nu vine nimeni se potoleste si isi gaseste de lucru prin patut, dar nici ca se culca.
ANdroix - sigur ca o sa ne lipsesti! SI barbatul are de gand sa reinstaleze Windows-ul si tare ma tem ca face vreo boacana si nu mai am acces aici.
Elisor/Loreen - pe unde umblati? Un tiramisu virtual, ceva?
Ioi, iar s-a trezit. Ce-o mai vrea, mai, nene?
Hai ca ma duc sa aflu, noapte linistita va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
tzumpiloi spune:
Buna seara fetelor,
Abia am reusit sa adorm copilul dupa o ora de smiorcaieli...nici eu nu stiu ce are, asa ca arunc vina tot pe dinti!
De citit mai am cateva pagini la capitolul asta dar am zis sa va mai scriu si eu ceva.
Fran, Ioana, multumimim de recenzia de la expozitie...as vrea si eu sa ajung maine dar mi-e groaza sa mai plec cu asta mica pt ca are rau de masina si nu am cu cine sa o las!
Ultimele dati a vomat instant...dr mi-a zis sa nu ii dau sa manance inainte si sa am o lamaie la mine. Voi stiti ceva de dat la bbei pt asta?
Gabitza, am vazut pozele cu viitoarele mamici de anul trecut si erati asa de frumoase toate! Imi pare rau ca nu "v-am cunoscut " mai devreme.
Altfel, sper ca sunteti bine ca nu am apucat sa citesc decat in diagonala dar termin eu ...
Va pupacim
tamar spune:
Imi pare bine ca s-au mai calmat spiritele agitate
, mie imi place de toti, asa de la distanta ca pe chat nu am resusit sa intru si asa nu ma prea baga lumea in seama ![]()
Androix, daca iei sau vezi scaunelul ala de masina zi-mi si mie cum e, ca ma gindeam si eu (pt varianta cu cumparatul din Ro). SI apropo de cumparat chestii din Ro, ce parere aveti de produsele de la Primii Pasi? de ex e acum in oferta in Carrefour un patut de la ei, credeti ca merita? Eu caut ceva nu f scump si pt ca o sa stam doar 2 sapt acum, si pt ca Adina n-a dormit in viata ei in patut separat (doarme cu mine de cind s-a nascut
). Chestia e ca e taare agitata, chiar si prin somn, si mi-e frica sa nu cada [aici avem bare de protectie la patul mare, exista pe acolo asa ceva?]. Se pot returna produsele, daca de ex nu doarme in el de nici o culoare?
iuliana spune:
Tamar, mai mult ca sigur ca nu se poti sa duci inapoi produsele cumparate. Stii ce am facut noi cind am mers in Romania (Emma avea 10 luni jumate)? Am pus doua fotolii cap la cap si i-am facut pat mindrei. Nu am stat deloc cu griji ca o sa cada din asa zisul patut.
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Iulia Nicola si Luana Maria...sa fiti sanatoase ...
Azi este o vreme de-mi vine sa-mi trag palme de suparare taman cand suntem pe punctul sa o comitem cu inca o intalnire in stil mare...adica a ploua asta noapte,iar acum nici mult mai mare...dar poate pana pe la 10 vremea isi mai revizuieste atitudinea...
Ieri ne-am intalnit si cu Sergiu la cumparaturi...s-a facut un adevarat barbat...nici nu zici ca mai sunt pisoii aia mici de asta vara care ...vai vai...eu nu vreau sa creasca...
Asta a mea clar lucru nu mai vrea sa mearga...de cazut nu a cazut,nu s-a speriat de nimic,dar nu vrea pur si simplu...face 2-3 pasi si gata pauza...in schimb la alergatul prin transee taras pe coate este prima...
Dar a terminat cu trezitul noaptea...
Vad ca v-ati achizitionat care mai de care lucruri de la targ...sa le stapaneasca si folosesca sanatosi...
Copilului din mine ii pare si acuma rau ca nu a putut merge la targ...ma uitam cu jind la tv aseara...of
Monu doar stiam ieri ca mergeti la concurs cu ALexia dar am uitat efectiv sa va urez bafta...dar acuma va spun Felicitari pentru prestigiosul loc optinut...cred ca sunteti mandrii nevoie mare pentru prima diploma obtinuta de mandra...si cu ce v-au recompensat?!
...
Tamar imi rezerv dreptul de a te contrazice...mai sunt si alte fete din diaspora care vin pe chat... OlgaT, Iuliana, Nelia,Tdi,Danelutza...asa ca mai bine zi-ne ce ID ai si se rezolva lucrurile
...
La noi problema comertului autohton este asta cu returnatul produselor,chiar daca ai garantie si se strica cu greu reusesti sa schimbi produsul sau sa-ti dea banii inapoi...
Daca spui ca stai asa putin in tara vorba Iulianei mai bine incropesti un pat din fotolii sau cum spui si tu cu tine in pat...poate doar carucior sa iei...
Gusta sa vezi ca eu s-ar putea sa nu pot sa trimit poza pentru colaj ca aparatul meu este la plaja...deocamdata face baie...si nu este disponibil...
Ioana fara obscenitati diabetice pana nu termin regimul...acuma daca tot m-am starnit vreau sa-l duc pana la capat si dupa aia mai vedem...
Elisor iar fara net?!Pe unde umblii?!
Cuscra "ai rezolvat" calculatorul?! Mai mere sau ...?!
Gabitza am vazut si eu pozele vostre de la intalnire...frumoase tare,sunteti neschimbate,exceptand burta,m-am facut ca nu vad pizza si profiterolul...noroc ca ai scris numele voastre ca altfel nu prea va recunosteam...mai ales ca in poze apar 99% din cazuri doar bebelusii...
Adina m-am uitat la ultimele vostre poze,sunt facute extraordinar,imi plac tare mult si constat ca Ema seamana cu tine,exceptie facand ochii evident...oricum fatzuca ei contrasteaza putin cu ceea ce spui...pentru ca este un chip angelic si nu ai zice ca uneori este un mic uragan...
Insa te invidiez pentru dragostea fatisa care ti-o afiseaza Ema...eu nu vad asa ceva de la a mea,nici imbratisari nici pupaturi...doar ca este numai dupa mine...
Este si normal sa fie asa daca stau 90% din timp numai cu noi si tu stii asta bine...speram ca din ce cresc devin mai independenti sau intelegaori,insa cateodata sunt incapatanati si refuza evolutia,sau cel putin lasa impresia...dar vor creste...
Delia isi mai suge si ea degetul mare de la mana stanga dar numai in momentul premergator adormirii sau cand este somn tare si vrea la nani...deja ma gandesc la o varianta de dezvat...mai ramane sa gasesc si momentul prielnic...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"