Mamici de mai-iunie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Nu uit...babideal mosssouri,nu?Vezi c-am tinut minte...Sa vezi ce iau io la puricat maine tot ce se gaseste pe acolo.Prea am stat pana acu si n-am cumparat nimik,nici macar nu m-am uitat cine stie ce prin magazine decat la hainutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, am o cunostinta care are carutul asta de la ABC Design. A rezistat bine in timp, e adevarat ca si ea este foarte scrupuloasa si nu l-a folosit decat la plimbari si il depozita in spalatoria blocului la parter. Dezavantajele lui sunt 2 : greutatea si faptul ca se pliaza ca o carte, ramanand astfel totusi mare. Nu intra intr-un portbagaj mic daca e pliat.

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivi da, Carucior Babideal Missouri! Sa te uiti la roti daca sunt din cauciuc, sa incerci sa-l manevrezi sa vezi km cum e si uita-te si la centura!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

ina da, am vazut si eu ca e greu De strans n-ar fi mare problema..acum nici nu stiu ce sa aleg Astept sa vina si fetele maine de la BE sa imi spuna mai multe..Tu ce zici intre asta de la ABC Design si cel de la Babideal?io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama foarte bine ca te stresezi ba as putea sa spun ca chiar ma bucur ca o faci. Am urmarit toate linkurile date de tine si imi plac toate caruturile si asta de la ABC Design. Am o singura teama maine. Nu cred ca la BE astia cu carucioare vor avea toate modelele la ei, asa ca daca o sa vreau altceva decat ce au ei expus tot in pliant o sa vad...mare scofala nu o sa fac in cazul asta. Pe la 10.30-11.00 o sa ajung si eu la BE, ca la ora 9.00 am programare la medicul infectionist. Asa ca pe la 12.00 o sa ma intalnesc si cu LYLY si cu Vivi si cu dolce.
Gaby nu am reusit sa deschid pagina cu linkul pe care mi l-ai dat..., nu as insista daca nu as muri de pofta . Multumesc.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, eu nu pot sa compar astea doua caruturi pentur ca nu il stiu decat pe ala de la ABC. Nu-mi dau seama care e mai bun, asta se vede numai la fata locului. Despre ala pe care il stiu, ti-am spus parerea mea.

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

carmina asadar te bucuri ca ma stresez! Si eu de abia astept sa veniti maine de la BE! Cred ca tu vrei cam acelasi lucru ca si mine in materie de carut: acceptabil ca pret, cu maner reversibil, roti cauciuc si nu foarte greu, bun calitativ si rezistent in timp! Am incredere ca maine vei cauta acelasi tip de carut pe care l-as fi cautat si eu daca aveam posibilitatea sa vin la BE! ina da ai dreptate, nici eu nu vreau sa ma decid/cumpar pana nu vad ce si cum la fata locului nu din poze..Merci oricum!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, ai dreptate vrem acelasi tip de carut cu un singur amendament: eu nu vreau sa dau mai mult de 400 RON pe el pe cand tu esti dispusa sa mai adaugi inca 200 RON, ceea ce face alegerea mai usoara pt. tine....si nu te mai da cu capul de zidul ala ca o sa faci cucuie .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina eu vreau pana in 5milioane, de aia ma chinui sa gasesc ceva cam la pretul asta! Ala de la ABC Design e 510RON pe site, ma gandesc ca la BE e mai ieftin.Astept ziua de maine sa vedem cu ce oferte veniti de acolo!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc pt urari.
Ama, sufletelul meu e baietel.La inceput aparea pe listuta, nici nu am observat ca nu mai e trecut ca baietel.
Caruciorul de la ABC care iti place tie imi place si mie si l-am vazut la un magazin in constanta.Acolo era 5mil 300.E foarte manevrabil, nu stiu daca are maner reversibil, dar arata super.Sincera sa fiu nu l-am pliat si nici nu am incercat sa vad cat e de greu, dar e ce ne-a placut noua.Asta daca nu il luam pe cel din cora cu scaun de masina.
Gabi sper ca ai primit pozele.Ti-am vazut albumul si ne-ai facut dor de Dorna.Ai pus niste peisaje superbe.O sa incerc si eu prajitura de la tine, arata super, ca de altfel toate prajiturile facute la Dorna.

Abi

Mergi la inceput