Mamici de mai-iunie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, ma bucur sa aud vesti bune!

Ama, mie nu-mi pare curea nici macar in 3 puncte, damai in 5... Pare a fi ceva simplu ce vine doar peste talie, nu si peste umeri. Acu ce sa zic, eu n-am folosit deloc cureaua la fiu-miu ca urla instantaneu. Dar cred ca daca il obisnuiesti de mic, ii bine. Cu Timea asa intentionez sa fac.

Abi si Luana, felicitari ptr. grasuneli!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Parerea mea este ca trebuie centura in 5 puncte orice ar fi. Daca are numai in trei un bb mai neastamparat poate sa escaladeze carutul. Evident, cand e mai marisor nu mai e cazul dar la inceput (6 luni+) trebuie. Katja nu a stiut de posibilitatea "fara centuri pe umeri" pana pe la 1 an parca. Tocmai pentru ca era nazdravana, am obisnuit-o asa plus ca asa era si in scaunul de masina..ce mai..asta era regula. E important petnru siguranta, eu nu as renunta la ele.
Parerea mea!
P.S.Vantul care-i vine in fatza ca n-ai tu chef sa intorci carutul si n-ai maner reversibil mi se pare nimic pe langa un cazut in cap din lipsa centurilor. Evident, iti spui ca vei fi non-stop cu okii pe el si nu se va intampla. Este foarte posibil. Si daca totusi...

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ce o fi cu Raalucutza si cu Crisbar ca nu au mai aparut de multisooor?????

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LUANA felicitari pt bebelina grasana !!!
Abia astept sa vad si eu saloanele de la CF2... ai observat cum erau mamicile imbracate ??? ma refer la camasile de noapte iti dau voie cu cele de acasa??? bebelusii stau infasati sau in costumase??
Intreb pt ca sunt la capitolul "valiza de alarma" si deja imi trebuie o geanta mai mare
Mai Luana eu nu inteleg unde ati ajuns voi dar nu cred ca a fost in Dragon...eu nu am vazut nicodata cofetaria de care spuneti voi si sigur Dragonul are decit parter. Poate dupa ce vom naste sa ne intilnim si mergem la cumparaturi si la Dragonul meu si la al vostru poate ne vom lamuri

Vivi si eu vreau sa merg miine la Beby Expo daca vii la ora 10 poate ne vom intilni vezi ca am o burta maaaare tu cum arati? ca o balerina ?

va pup

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bai, io vreau neaparat carut cu maner reversibil ca mi s-a pus pata, nu inteleg de ce au atat de putine carucioare functia asta.Mi se pare o kestie foarte utila, nu numai din privinta vantului care-i bate in fata! Asa ca incerc sa gasesc un carucior la un pret nu prea ridicat (pana in vreo 6 milioane)si bun calitativ! Adica daca tot dau 6mil pe un carut ma astept sa fie si bun si sa aibe optiunile pe care mi le doresc, ca asa il iau pe ala din Cora cu un milion..
Problema cu centura nu am observat-o, nu scrie nimic de centura pe site-ul ala..o sa mai caut! Daca gasiti voi altceva mai bun, ajutati-ma ca eu nu am nici un spor..azi n-am mai gasit nimic! Tot ce gasesc ori e prea scump ori n-are optiunile care le vreau eu!
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mai,mai mai!Tot la carucioare ramaseram.Eu deocamdata nu ma stresez sa-i cumpar lui bebe carut pt ca nasu' a zis ca il cumpara el,dar dupa ce se va naste(e din acela care nu vrea sa ia nimic pt bebe pana nu se naste) si atunci o sa vad eu de care ii comand.
Ioana,daca tot se apropie momentul intalnirii de la BE,eu zic sa mai faci o listuta cu cele care vor veni,dar sa-si anunte repede prezenta ca inchidem,nu?Eu mai confirm inca o data ca voi veni negresit si abia astept sa ne vedem si mai ales ca esti si tu cu noi sa ne mai sfatuiesti.
Felecitari fetelor pt bebe-ii grasunei.
Luana,ma bucur ca totul e ok cu analizele si sper sa vii tot cu vesti bune si luni.
la toate.

Dana 29+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ama...io n-am PM-u activat si nici nu stiu cum sa-l activez...

Nu stiu exact la ce ora ajung,depinde de sotz...ca maine tre sa se duca la ambasada Angliei la interviu.Sper sa vina pe la 10 acasa,ca se duce de la 6 dimineata acolo si sa ma aduca si pe mine in minunatul loc.

Dolcebaby...da tu cum arati...ia sa caut sa vad daca gasesc vo poza cu tine...Lyly stiu cum arata...daca o vad pe acolo o trag de maneca...

Ufff...ce grasunei sunt bebeii...la mine cum o fi?

viviana 30w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VIVI pai voi avea un cojoc verde cachi si am parul negru si lung

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Aha...eu...cred ca o sa am o geaca bleu cu maro,scurta.

uite si cum arat...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/album?.dir=9cf8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

poze nunta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/album?.dir=4886&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Acum s-au trezit niste prieteni de ai nostri sa ne intrebe daca nu vrem patutul lor Ei au de lemn si au zis ca ni-l dau! Acum o sa avem 2 patuturi si n-avem carut Am mai gasit unu' de la ABC Design: Tech Rider S, are tot ce vreau numa' ca e cam greu(11kg)!! Numai eu ma stresez asa tare cu achizitionarea caruciorului? Cred ca v-am exasperat! http://www.b e b e lusultau.ro/detalii.php?cod=AB10vivi sa nu ma uiti maine nu conteaza la ce ora te duci!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput