Mamici de mai-iunie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

DianaR, multumesc pentru explicatii. Am trecut pe lista, sa ma uit si la Aerosport plus.
Ama, esti fenomenala cu manerul ala reversibil. Ne uitam dupa manere reversibile.

Eu m-am decis sa iau unul 2 in 1, usor si manevrabil, fara prea multe gadgeturi, roti duble din cauciuc, nu din plastic, spatar regabil musai, in cat mai multe pozitii, centura in cinci dots, cum zice Inaioana, caci siguranta e cea mai importanta, maner reglabil... Mi-o fi scapat ceva? Nu stiu daca exista modelul ideal Apoi fotoliu scoica vizionam separat, fotoliu auto pentru copii peste 9 luni separat, bouncer cu vibratiuni separat, si tot asa...

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ah, fetelor sa nu uit, intrarea la BE a fost asta toamna 50 000 lei /persoana, sper sa nu se fi dublat de atunci.
Ama iti inteleg nerabdarea si eu sunt la fel dar asa mi-e teama sa nu dau de expresia "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"...sper ca maine seara pe vremea asta sa poti viziona la pozele mele caruciorul achizitionat . Tu care ti-ai cumparat deja 2 chestii de la Primii Pasi, ce parere ai despre aceasta marca? Mie mi-au placut carucioarele lor din toate punctele de vedere dar cred ca au rotile din plastic, sau cel putin asa am dedus din fotografii.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mda, am uitat, tre' sa fie pliabil sa-ncapa in portbagajul masinii.

Luana, ma bucur tare mult ca esti bine.
Shori, felicitari pentru grasunica, chiar, nu spusei nimic despre greutatea ei

Ama, cica DPN-ul meu e pe 30 mai! Azi am trecut de testul de forta, de maine incep cursurile de gravida

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Carmina scoate spatiile din link si sigur merge.

Distractie placuta si spor la cumparaturi pe maine la BE.

30

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Gabi, normal ca am scos spatiile din link si mi s-a deschis o pagina pe Culinare.ro dar in acelasi timp imi spune ca este o eroare de logare, ca imi trebuie password. Acum eu am intrat pe culinare la retete dulciuri dar probabil o sa stau pana maine dimineata sa gasesc reteta.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bai, voi radeti cumva de mine si de manerul meu reversibil? Ce sa faci cand omu' e nebun si i se pune pata pe cate ceva? Incerc sa ma tratez!carmina da, sper ca maine la ora asta (de fapt mai devreme) sa vizionez pozele cu caruciorul achizitionat de tine de la BE! Eu sunt multumita de patut, leaganul nu l-am incercat, nici nu i-am luat baterii sa vad cum face, dar pana nu le folosesc nu am cum sa imi dau seama cat de "bune" sunt.Oricum nu aveam bani de dat pe altele mai scumpe asa ca sut multumite de amandoua, sper sa n-am probleme cu ele! Carucioarele de la Primii Pasi..mi-au atras si mie atentia da' designul e cam uratel si nici nu stiu cum sunt rotile! Aa..nici greutatea nu e precizata, io stiu..Una e sa le vezi pe net, alta e sa le vezi live dupa cum zicea si inaioana.Tocmai de aia te astept pe tine maine!abibrinza nu stiu de ce nu mai apare baietel in dreptul tau daca a fost trecut! O sa trec din nou, merci ca mi-ai spus!Si da, caruciorul ABC Design Tech Rider S, cel la care am pus eu linkul are si maner reversibil ca altfel nu-l mai luam in considerare! LYLY tu cred ca vei cumpara tot BE cu entuziasmul de care dai dovada acum Cred ca scaunul de masina pt copii de peste 9luni mai poate astepta, ai grija sa nu vii cu vreo bicicleta pt cand se va face mare Am glumit, merci ca te uiti de manere! Imediat schimbam si DPN-ul!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...io am vazut retzeta...e o retzeta cu poze.Da io nu pot s-o fac ca-mi lipsesc niste accesorii in bucatarie(iti dai seama ce gospodina sunt)

De intrare am auzit ca ar fi 50 mii si anul asta...da nu mai stiu unde.

Cred ca maine ajung cu metroul...si sa vezi sport pe mine daca cobor la tineretului ...ca pe alta parte nu stiu sa ajung.

Lyly...ma uimesti cat esti de sportiva.Bravo tie.cred ca o sa nasti foarte usor...la cat sport faci.

Dolce...pe tine cum te cheama de fapt....ca daca te vad pe acolo parca nu-mi vine sa te strig "Dolce!!!"

viviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Ta-na-na-nanana-nanana... [refren piesa Scooter]...

La noi in casa e sarbatoare.. sotul rapidist.. eu stelista.. dupa Rapid aseara.. si Steaua s-a calificat in sferturile cupei UEFA!!!

Hai Steaua! Hai Rapid!!!

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Bravooooooooooooooo Steauaaaaaaaaaaaaa!!! Uraaaaaaaaaaaaaaa
Vivighe nici nu ai altfel cum decat cu metroul pana la tineretului.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

shoricutzo.. da' tu pe unde umbli in seara asta.. sau ne lasi pe mine si bubulina sa stingem lumina .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput