Mamici de mai-iunie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Sunt pe aici dragelor, nu va las io singure la ora asta, de capu' vostru ...

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Asa da ... vad ca noi cam suntem de garda in fiecare seara...

Ce-mi place atmosfera de la mine din cartier.. stau aproape de ghencea si e sarbatoare mare acum cu STeaua... pocnitori.. artificii.. claxoane.. as iesi si eu in strada.. dar nu ma lasa burtica

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Bubulino maine m-am hotarat si io sa vin la targ ca nu mai am rabdare pana sambata ... poate ne intalnim pe acolo ... am de gand sa vin in jur de 11-12. Ne sunam, da?

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Gicutza, daca tot esti tu plina de energie la ora asta, ia spune-mi si mie ce emisiuni radio faceai (sau faci) tu? ca mi-a ramas pe neuron informatia asta ... nu de alta dar ma fascineaza domeniu ... daca nu poti sa spui, no problem.

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

shoricel ne sunam sunt de acord numai ca eu nu am numarul tau de telefon. Asa ca astept un PM cu nr, tel.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Pot sa spun... de ce sa nu pot... acu recunoasc ca nu stiu cu care emisiune sa ma laud mai tare...ca fiecare din ele mi-a ramas la suflet..

Dar pe termen mai indelungat (adica ani buni din viata mea).. am facut emisiunea de dimineata la Radio HIT... apoi aveam emisiunea de sambata noaptea.. pe atunci se chema MegaMix Fiesta.. in esenta o emisiune in care eu "frecam" discurile, la propriu ... pana mi-au spus sefii ca daca vreau sa o mai fac mult pe DJ-ul sa vin cu doza de pick-up de acasa .

M-am lasat de meserie fix la 30 de ani, asa cum imi promisesem... pasiunea nu tine si de foame, cu atat mai putin de familie .

Acum ma tot tenteaza cu ceva colaborari la Europa FM... si ProFm.. dar perioada nu e cea mai propice...

Dar daca ai nevoie de vreo informatie din muzica incepand cu anii 60 pana la DJ-ii actuali.. just ask! .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa.. uitam de rubrica mea de suflet... Show Bizz Express... in care "tocam" artistii in ordine alfabetica ...

Hehe.. ce zile!!!

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Fain Gicutza! Trebuie sa fi fost tare placut sa faci asta chiar daca n-a tinut de foame prea mult ... este clar o activitate pe care o faci din pasiune si pui mult suflet ... Eu in locul rau n-as refuza colaborari pe viitor, macar asa, cat sa mentii legatura ...
Iar ptr cultura ta muzicala, toata admiratia! Daca am nelamuri apelez cu siguranta, merci.

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Carmina ti-am trimis pe PM nr meu de tel. Ne auzim maine ...

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

He, he fetelor va vine sa credeti ca nu am arsuri in seara asta? Dar ce folos ca nu pot dormi din cauza emotiilor...auzi si tu sa ai emotii ca mergi sa cumperi un carucior !!!!. Dar la femeile gravide sa nu va mire nimic, de parca voi nu ati cunoaste regula asta .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput