Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 7
Nora__ spune:
diadaniela...apropo...esti Dana sau Daniela?Ca io tot Dana...in acte.
Deci tizo,la nurori ar trebui sa scriu numai de bine,deci ce farmec mai este?
Cand am citit prima oara acolo de unele soacre,m-a apucat dorul ,brusc,de soacra,ca a mea e o dulce si o grozava.Sa aiba toate norocul meu.Daca povestesc,as face in ciuda la fetele cu scorpii pe langa casa.
Carmen E...atunci stau in cumpana...ca e innebunit si dupa masini.Sper sa nu-l vad cu capul sub masini
N-am vazut asa ceva...sta agatat de geam si se uita dupa ele si face :brrrrrrrrr...dar asa din buze,nu stiu cum...imita motorul.Si casa e plina de masini...majoritatea distruse...poate se face demolator![]()
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
crystina spune:
Carmen, da' suntem berbeci amandoi
Ryan e pe 24 iar eu pe 1 aprilie 
Tzuni, tu muncesti si in weeeend?
Io nu am terminat curatenia,mai am un singur etaj de facut dar am gatit pentru sot si pentru Lilly asa ca maine ii trimit la cumparaturi si eu am sa termin smotru. Pentru maine mi-am propus sa pap zacusca pe care am s-o fac in seara asta si varza calita cu mamaliga.
Ma duc sa ma asez si eu langa pitica..am o stare cam nasoala,tocmai mi-am luat ramas bun de la prietena mea, mi-s tare emotiva la chestii din astea..m-au induiosat cei doi pitici, s-au imbratisat iar Luke i-a urat lui Lilly sa fie cuminte la gradi. Cand am plecat, Lilly m-a intrebat unde pleaca "Luke al meu?".
Gata, ma duc. Mai vorbim fetelor!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Crystina, ma bucur ca ai revenit si ca mergi la sala. De 5 ori!
Tzuni, ce romantica esti...
Mersi pentru oferta. Am bilet deja, luat de o prietena din tara. Tare mi-ar place sa am acces la membrii formatiei dupa concert, in culise, un autograf, o poza...daca ai putea face ceva in privinta asta ar fi super!
Ce mai face Pisu? Ai poze cu ea?
Zuzilici, he he, la faza cu shobo...ce sa-i faci...nevoia te invata...
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Mey, ce de berbecuti!
Crystina, vai de mine, tirmite-mi o felie de paine cu zacusca. Sunt innebunita dupa zacusca, salata de vinete. Imi cumpar eu de la market, dar nu e nici pe departe ca cea facuta in casa.
Harnicutza tare ai fost azi! 
Tzuni, asa e, sunt persoane deosebite, ce sa zic....doar cu exteriorizarea emotiilor stau prost. Rar il vad bucurandu-se (in sensul de a topai) sau manifestandu-si supararea (plangand). Dar...o fi pentru ca e barbat, nu ca e berbec.
Nora, cat are comoara ta care studiaza deja linux?
In alta ordine de idei, am papat spanac, a iesit bun...dar cu cascaval ras deasupra .
A papat si Iustin o farfurie.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Carmen,de-abia am copt vinetele cu usa deschisa la gradina si a fost un frig brrr! O fac mai tarziu cand vine sotzul..da' iti trimit sigur!
Hai ca n-am vrut sa-ti fac pofta. Sorry! Si mie imi plac la nebunie..ia cam mult timp de facut ca altfel faceam mai des.
Si referitor la berbecutzul tau..eu zic ca nu se manifesta doar pentru ca e barbat. Si al meu e cam asa - la plans ma refer, la bucurie se mai manifesta putin, nu tzopaie in schimb vorbeste de mama focului.
Delia, da' de unde toata dragostea asta de DM? De cand iti plac?
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Crystina, deja imi ploua in gura de la vinetele alea. Aici se gasesc foarte rar si eu nu ma incumet sa le coc, atita munca....
Daca mor de pofta ma duc la un restaurant cu specific libanez.
Imi place DM de cind aveam 14 ani. Ultimul lor album este superb si daca i-as vedea in concert anul asta ar fi un vis implinit. "Oh Lilian, I should have known/ Every dress you own is a loaded gun..." 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Crystina, stai linistita, nu mi-e ft. pofta
...ma prostesc eu...mersi de felie (o astept maine). 
Mey fetelor, ati auzit cu cine a cazut Steaua in semifinala? Cu Rapid!!! Fantastic!!!
So, vom avea o echipa romaneasca in semifinala. 
...in week. am musafiri: socrii. Abia astept, mai ales ca am rugat-o pe socrela sa-mi faca sarmale.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Nora__ spune:
Carmen...comoara face 1 an si 7 luni ,duminica
Acu' stau si ma intreb...de Hustler cand se apuca?![]()
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Mey fetelor, ati auzit cu cine a cazut Steaua in semifinala? Cu Rapid!!! Fantastic!!!
So, vom avea o echipa romaneasca in semifinala.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Carmen, imi inchipui ce bucurie pe taica-meu, stelist infocat.

diadaniela spune:
Nora ,in acte Daniela,dar nu-mi zice nimeni asa.
.
In seara asta ,iar am sarit calul cu mancare chinezeasca.
.Si dupa aia ma vait ca nu slabesc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana