Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
fetele, pe mine m-a pus nustiou cine sa ma cantaresc azi de dimi si aveam 54 de kile la loc
adevaru e ca miercuri a fost ziua fiului meu vitreg, si am balotat din toate, nici macar n-0am tinut post.
ieri am depus si partitura...
Delia, eu am fost fan DM de la 11 ani jumate:)
aveam toate albumele lor, postere in toata camera etc etc.
dupa care pe la 13 ani am trecut pe Nirvana(prin 92-93,)dar dupa ce s-a sinucis Kurt Cobain toata lumea era fan niravana, asa ca mi s-a parut deja fortat
. si am dat-o pe queen si dupa aia pe doors, pink flyd etc.
insa de cativa ani ii apreciez pe Depeche din nou:)
si parca mai ales albumele vechi,
I want somebody to love, share the rest of my life...
eh, am gasit somebody-u, da melodia tot faina e:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Delidana spune:
Da mai Sabina, frumos cintec, Martin are o voce super, chiar ceva mai buna decit a lui Dave... Mie cel mai mult imi plac versurile: "All I ever wanted, All I ever needed
Is here, in my arms
Words are very, unnecessary,
They can only do harm". Perfectiune....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
dragele mele! Iar mi-a fost dor de voi dar nu am intrat din cauza ca seara cand ajung acasa sunt atat de franta incat abia spal copilul, ma spal si eu si ma culc...de hranit il hraneste sotul meu si ma lasa in plata mea sa fac un dush lung si sa ma dau cu toate alea pe mine, macar atata satisfactie sa am!
Ar trebui sa scriu si eu la "ajutor nu am ambitie", nu ca balotez mult, dar in loc sa mananc mancare sanatoasa, prefer sa mananc putin, dar prost. Exceptand ziua in care am mancat pizza, ca erau 3 aniversari, ier de exemplu am mancat toata ziua un pic de cioco, o punga de chips-uri si o sana .. nu vreau sa ma urasc, ma duc sa citesc ce sfat am dat eu insami la topicul de care va spuneam, ca asa frumios i-am scris fetei care cerea ajutor..incat m-am induiosat singura !
Va
pe toate si va doresc un weekend minunat!
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor.Va pup dulce pe toate si va urez un sf de saptamana placut.
Ieri si alaltaieri am fost f ocupata,am umblat de mi-au iesit ochii.
Azi am program de curatenie,maine merg la maternitate sa vad un bebe mic...ne mai auzim luni la raport.
IOANA
Mik spune:
Trec si eu sa va salut.
Ieri a fost o zi incarcata, bine ca a trecut. Azi am facut smotru in jumatate din casa, mai am cealalta jumatate si rufe de calcat. Am facut o tarta cu ciocolata si fructe pe miine la prinz. Cu greutatea stau bine, am pierdut deja 500g de luni incoace, insa ma cam apuca ametelile.
Week-end placut, frumuseti.
Mik.
roxana1974 spune:
Mik, tu ce dieta tii? Sper ca nu daneza...daca o tii pe aia nu stiu ce sa zic, ca n-ai voe s-o comiti cu nimic in plus, dar altfel, daca te apuca ameteala, poti s-o mai dregi cu cate ceva...de mancare ;), macar un fruct ceva, un suc bun...o cereala...o guma ![]()
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Delidana spune:
Buna
Ieri am comis-o si eu cu floricele si inghetata...
Azi am fost la sala o ora si am facut si 120 abdomene. Sper sa nu iau porcusorul... Tocmai am terminat de vizionat un film numit "Sideways", pe el scria comedie dar mai bine ar fi zis "depresie cronica"
, poate asa stateam si eu departe de el...Ah, nu ma bagati in seama, singuratatea e de vina. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Roxana, nu tin nici o dieta. Sunt numai foarte atenta la ce maninc.
Ma tem sa nu am iar tensiunea prea mica.
Mik.
Nora__ spune:
Fetele...va invit la sarmale si la saratzele facute de husband.

Dana...lasa chinezismele...treci la o sarmalutza![]()
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
diadaniela spune:
Azi mi-am cumparat o carte scrisa de Mihaela Bilic.Se numeste Silueta dincolo de mituri.Foarte interesanta !
Nora ,ce m-ai nimerit cu sarmalutele....
.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana