Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor am terminat drumurile si de-acum sunt libera sa navighez
Carmen, spanac cu smantana?Suna ciudat, dar as vrea sa stiu reteta.La carnita aia tare m-as infinge putin
Carolina, ne auzim pe 27.
Zuzilici, cand am hotarat sa-mi iau prenatalul (aveam planuri de curatenie si modificari in casa), am zis ca ma voi odihni prima saptamana si apoi la munca.Se pare insa ca Edi a avut alte planuri si ...in 5 zile eram mama (grabit ).
Sarcina usoara in continuare si odihneste-te cat mai poti.
Tzuni, seara intre fete .Distractie placuta .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

mda....am scris un mesaj cat o zi de post si l-am pierdut cand a picat netul.

diadaniela...gradina zoologica scrie pe Rares...s-a nascut Leu (zodia),elefant la nastere,cutzulica ...ca mai musca uneori,iar papagal...merge si asta ca ii merge gura...mai ceva ca unei soacre
Apropo...te citesc cu mare placere la Clubul nurorilor,de acolo te stiu.

Zuzilici...mai rezista un pic,ca orice zi e importanta pt bebelici (fac si rime)..sa stea in burtici.Si eu de abia asteptam sa nasc odata,chit ca nu era bine mai devreme.Noi toate te sustinem si sa dea Domnul sa fiti sanatosi si voiosi amandoi

Carmen E,...nu e geniu...doamne fereste,chit ca e grozav sa ai copil superdotat,dar mie tare mi-ar fi frica sa fie asa,ca geniile pot avea hibe in alta parte si cica nu traiesc prea mult.E normal si e bine asa.Dar era tare nostim cum statea ghemotocul cu cartea in brate si o rasfoia serios.Bine,azi se infipsese in Visual Basic.Parca vad ca ii face praf toata documentatia lui tat-su

Mia...pupici inapoi de la elefantzel,dar sa nu te plangi ca te-a mozolit
Si fata mea e nascuta pe 1 aprilie si e cel mai dulce 'pacalici'

Sigrid...brava pt ambitie!

Dar ce o fi cu Daria,de nu mai intra?

Tzuni,superbo,lasa depresiile si mai bine du-te la oglinda si uita-te bine la frumusetea aia si da-i un bobarnac peste nasuc,sa lase depresiile si sa se bucure de toate darurile pe care le are.Ti-ar prinde bine un mic concediu.

Carmen,ochi frumosi,intrebasem de tine,cum te simti,dar ai raspuns cat am scris eu primul mesaj.Sa auzim numai vesti bune,luni.

Eu azi postesc,deci bag cartofi copti cu salate.Si sper sa fac asta 2-3 zile,cu o mica abatere,de pui la gratar,duminica.
Asa nu se mai pote,dom'le...soacra vine cu bunatati,vad poze producatoare de apa in gura,si sotzul pune capac cu prajituri aduse de la cofetarie...asta e sabotaj..

Sa aveti un we cat mai bun si odihnitor!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, deocamdata ma rog mai mult in ideea de pregatire pt spovedanie. Am vorbit cu preotul meu si inainte de Paste merg sa ma spovedesc. E de la stres si oboseala... Gatesti bun azi, dar stai linistita, nu poftesc! Stii ca si tatal meu e berbec de 5 aprilie? Nu stiu cum e sotul tau, dar tatal meu e un om EXTRAORDINAR! E cel mai bun tatic din lume si cand merg acasa, io vesela si nebuna, il provoc la tot felul de ghidusii si mi-e tare drag sa-l vad razand. Mai ales ca anul trecut de 3 ori era sa moara! Medicii spuneau ca "se incapatzaneaza sa traiasca". Si cand merg eu acasa si-l mai inveselesc, mama imi spune ca tata intinereste. Of, mi s-a facut dor de tati! I-am transmis salutarile lui Pumpkin si te saluta si ea.

nora, atatea complimente imi faci ca ma intreb serios daca despre mine vorbesti? O sa-mi treaca, ma calmez io cumva, imi trag palme in oglinda!

EftimieC multumesc!

crystina, o sa ma uit si eu prin Buc sa vad daca gasesc fructul pasiunii ca m-ati facut curioase...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Tzuni...io nu fac complimente aiurea si exagerate...chiar esti o frumoasa si pun pariu ca nu-s prima care iti zice
Sa te plangi doar cand te-oi cere de nevasta.(stii sa gatesti?)

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nora ,pai zi si tu ceva la nurori! de bine ,de rau ,nu conteaza!
Eu sunt suparata ca ma chinui si nu se vede nimic la cantar. O fi din cauza ca azi mi-au venit musafiri?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nora, ma pricep! Da' mai mult ardelenisme... Fac de la sarmale si ciorbe la prajituri si budinci. Tot ce vrei. So, ma iei de nevasta?

PS. doua fete de pe DC (pumpkin si ruxandra_sb) au mancat de cateva ori mancare gatita de mine si inca traiesc, pot da si referinte! Le-am facut pui cu smantana si macaroane, pilaf, lapte de pasare si papanasi din branza de vaci si gombotzi cu prune (galushte).

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Tzuni...ardelenisme sa fie...cu toate ca sarmale si ciorbe si budinci se fac si in Moldova...deci trimit petitoarele.Dar sa vad cum te ascund de husband...ca o sa-i ploua lui in gura cand te vede...si mie de la budinciN-ai putea sa te uratzesti intre timp ?macar un pic...ca dau io apoi in depresie

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, "Visual Basic"?Si inca stai sub semnul intrebarii E clar ce cale va urma in viata piticul tau (cred ca e ereditara )
Tzuni, imi pare bine sa aud ca tatal tau e un luptator si a trecut cu bine peste 3 momente cruciale.
Nasul meu de cununie e "berbec" si e un om de pus la rana.Am si o amica "berbec" si ne intelegem minunat.Se pare ca oamenii din aceasta zodie sunt binecuvantati.Oare care e hiba lor?
Dana, cu siguranta musafirii "trag la cantar", dar lasa ca pleaca ei la casa lor...
ma ascund ca seful are nevoie de ceva si eu cica sunt ocupata cu niste hartoage.Inca putin si plec home

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

WEEK END PLACUT!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dana, cu siguranta musafirii "trag la cantar", dar lasa ca pleaca ei la casa lor...

Ai naibi musafiri!Mor de ciuda cand vad ca nu se vede nimic la cantar.Imi vine sa mananc toate dulcirile din lume.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput