Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 5
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Tzuni mama io zic sa muncesti mai putin, am patit si eu asa de la stressul de la servici, ajunsesem la calmante f puternice cu diagnostic de soc nervos si tahicardie si alte ....., din fericire m am tratat cu facut copil si zis pas la serviciu.
Fetele cu regimul stau bine , am scapat aseara niste bere pe gat ....am urlat la meci de ma mir ca nu au venit vecinii la usa , ah ca le am facut-o lata nemtzilor.
Delidana cred ca e greu fara sotz, eu am stat si 3 luni , dar trec si intalnirea e
.
Zuzulici esti bine?
Nastad pupici la flacaul din burtica!
Pup fete frumoase
Mamica de printesa
de 4 anisori
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Nora
Delidana...multumesc ptsi va pup pe toate.
Paki nu e cutzulica...e chiar...Rareshica...asa il alintam noi.Cand l-am nascut avea 4.200 kg si dupa nastere vine doctorul si printre altele,ma intreaba:"Ce iti face elefantul?"...si de atunci elefantul a ramas mascota familiei.Si de la elefant..pakiderm...a ajuns paki.Ii mai spunem si haki...de la hacker
...daca scapa la tastatura...apasa pe taste si sa mor eu daca stiu ce combinatii gaseste de deschide meniuri,documente,blocheaza calcul.Bine,nici tat-su,calculatorist de altfel,nu a fost prea intreg cand la 7 zile ,cu el in brate,statea la calc si butona si apasa Enter cu manutza lui Rares.
Si mai nou,da iama in bibleoteca si scoate carti...azi se juca cu:"Administrarea si configurarea sistemelor Linux"...
sa dea Domnul sa se priceapa in viitor
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Nora

.M-ai omorat cu Raresica!Cand ai zis Paki eu m-am gandit ca ai papagal(eu am) si chiar vroiam sa te intreb.Mare calculatorist o sa fie Rares!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Zuzilici spune:
Fetelor va
pe toate. Inca nu am nascut dar de-acum imi dau unda verde singura. In ultima perioada am tot fost prin magazine la cumparaturi si-am reusit sa cumpot tot ce-mi trebuie ca sa pot sa merg la spital. Asa ca de-acum cu bagajul facut stau si-astept cu inima impacata sa vina vremea marii intalniri. ![]()
Carmen ma bucur ca ti-au trecut greturile si te simti excelent.
Cand ziceai ca mergi la echo sa afli cine-i in burtik? Apropos de borsul de sfacla e si favoritul meu si vreau sa-ti spun c-am tot papat asa ceva de cand e mama la mine.
Ioana sa stii ca inca mai muncesc si chiar program normal. Nu zic ca mi-e usor dar cand mi-o fi prea greu ma las de sportul asta.
Din pacate Canadiana nu 'sustine'
asa cum o face Austria. Aici concediul de maternitate e de doar 55% din salariu ceea ce nu inseamna prea mult avand in vedere ca-s atatea cheltuieli cu un bebel. Daca ar fi dupa mine ar trebui cel putin 100% sa daca nu mai mult. ![]()
Tzunica iubitzica i-a vino tu la mama lu' Isabella sa te tzuce ea dulce si cu foc. Hai mai aproape nu te sfii de burtika mea ca daca te-atingi de ea, cine stie, poate te contaminezi.
Asa, asa!
Hai da-mi si obrazul celalalt.
Te simti mai bine acum? Sa stii ca noi suntem alaturi de tine daca te putem ajuta cu ceva da-ne de stire. Uite Isabella aproba si ea ideea, cu sughituri.
Mare betiva fica-mea
sau poate doar lacoma, nu stiu ca in ultima vreme sughita intr-o veselie. ![]()
Crystina ma bucur ca Lilisor isi revine. Sper ca ti-am mai revenit si tu si-ai sa ne scrii mai des.
Sigrid te pupic si pe tine si pe balerina. Cum mai merg clasele de dans? Ceva
cu motata?
Mik
cu
daca tot te-ai cinstit cu prietenii ma cinstesc si eu cu tine macar virtual daca altfel nu poci.
Delia la faza cu shobo ai fost tare ....curajoasa si cu stomacul tare. Eu cred ca numai de la miros si-o luam razna. 
MamicaDulce felicitari pentru dieta personala pe care ai gasit-o si care vad cada roade foarte bune.
Cum se mai simte Marc? Si-a mai revenit?
Fetelor
imi cer scuze ca v-am tinut in ceata pentru atatea zile, dar numai pe drumuri am fost, va rog sa ma credeti. Si dupa 9 ore de munca mai colindam si vreo 3 prin magazine ... ajundeam acasa desalata de nu-mi trebuia nici popa tuns. Sper sa nu se mai intample. 
Va
pe toate si spor la slabit!
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
miag spune:
Neata natiune!!!
...va salut printre aburii unei cafelutze fierbinti...

Nora, e tare Raresica ...si voi...Pupici la elefantelul calculatorist

Zuzilici cu burtici, ma bucur sa aud vesti de la tine...Vezi nu te mai obosi asa..ca o obosesti si pe Isabella.

Tzuni, mic si drag si scump...ce faci? Cum esti? Te-ai odihnit?...

sigridutza, ma bucur sa vad ca ai inceput sa scazi din kilograme...Pupa mama fetele frumoase pe tine si Adela)
Roxana1974..sa scoatem bicele??????
Fetelor, eu toata saptamana am fost cumintzica, am fost la electrostimulare , masaj si impachetari. Ma duc si azi..am doar masaj si impachetari.Maine am electrostimulare.Am tinut si Atkins fara abateri majore...si sper ca pana de ziua mea la 1 aprilie sa ajung si eu la 65 kg..sper din tot sufletul sa reusesc.
Sherifa delidana, aici vremea a intrat in normal, asa ca de luni ma apuc de jogging...Azi o sa-mi cumpar adidasi, ca nu am negri si eu sunt inca in doliu..Sper sa gasesc ce caut si de luni sa fiu pe baricade la alergat...
Inca ceva, astazi ma duc la nutritionist. Abia astept sa va zic ce regim imi prescrie.M-am hotarat sa iau lucrurile in serios, sa renunt la dietele astea restrictive si sa tin un regim echilibrat , sa fac din el 'un nou stil de viata' si mai ales sa ma apuc serios de sport.
Va pup si ne auzim mai tarziu.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Eftimie C. spune:
Hai baietii!
Fetelor, inca sunt sub efectul meciurilor
.
Sigrid, apropo de meci, tu urlai aseara odata cu mine?Sunt curioasa ce au zis vecinii tai la meciul cu Rapidul, cand ei
si tu
.Nu ti-au venit la usa cu
.
Roxana, imi pare rau, dar ia de aici
(asta ca sa dai si tu inapoi).
Mia, uite, iti tin companie la
, dar eu nu o beau fierbinte.Sa ne spui ce regim ti-a dat 
Delidana,
.Stiu doar ca in zona aia se mananca multe ciudatenii, dar ...Prin anii '90 era o emisiune pe TVR Romania -abonament despre Thailanda.M-am indragostit de tara aia si inca imi doresc sa o vizitez si sa gust din minunile lor culinare (mai putin gandaci, lacuste...
).Cred ca o voi convinge pana la urma pe Tzuni sa adunam
si sa venim la tine.
Nora, pai Paki al tau e un mic geniu.Auzi tu, sa ia el tocmai cartea despre Linux
.
Mamici-burtici, va
si aveti grija de voi si
.
Am niste drumuri de facut, dar ne mai auzim.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
carolinah spune:
Da, da si eu sunt sub efectul meciurilor: MI-E UN SOMN DE MOR ca toti golanii din cartier mi s-au adunat sub geamuri pe la 12:30 si urlau de tampiti. Si eu ma pregateam sa chem politia, noroc ca s-au carat pana la urma. Eu habar nu aveam de ce urla, ca pe noi nu ne intereseaza fotbalul de nici un fel. Oricum, au reusit sa mi-o trezeasca pe cea mica, asa ca m-am bucurat... NOT.
In rest, toate bune si frumoase, mai putin greutatea (am renuntat a ma cantari pana nu vine tampenia aia de menstruatie odata). Sunt cuminte, mananc de post, sanatos, fara exagerari, asa ca dupa ce ma reglez hormonal mai vedem.
Oricum, maine plec in strainatate pt o saptamana, asa ca ne revedem luni pe 27. Nu ma dati disparuta, ca ma intorc.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
nastad spune:
ZUZILICI 

Nastere usoara si bb sanatos!

Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Tzuni spune:
Neata dragelor!
Zuziliceoooooo, ce mi-as mai aseza io capu' pe burticutza ta! M-as mai linisti si-as mai schimba si vreo doua vorbe cu papusica ta! Cu a lu' Pumpkin vorbesc tot timpul. Cat am stat impreuna la Paris cred ca i-am facut capu' calendar. Cand o sa se nasca o s-o intrebe pe maica-sa: "unde-i nebuna aia care-mi canta si-mi povestea"? Asa am facut si cu fiul cel mic al sora-mi, am vorbit tot timpul cu el cand era la mama lui in burtik si dupa ce s-a nascut, daca plangea, imi asculta vocea si tacea. Reactiona la vocea mea! (sau, cel putin, asa-mi placea sa-mi imaginez!).
EftimieC, nu spune de doua ori, ca indata imi iau bilet cu destinatia "Delidana"! Mie nu-mi trebuie mult ca sa ma decid sa calatoresc!
Delidana, ce-ai facut, ti-ai luat bilet la concertul Depeche Mode? Te ajut cumva? Spune-mi! Daca ai nevoie de cazare, mi casa es tu casa!
Doar sa ma anunti din timp sa pun petale de trandafiri in piscina! ![]()
mephala, ce mai papi bun azi? 
In seara asta, ca sa ma mai relaxez, am invitat-o pe Pumpkin la mine si facem vizionarea casetei cu ecografia 3D (sau 4???)a lu' bb Alex si dupa ne uitam la ceva filme. Asa ca, sper sa am o seara linistita!
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
crystina spune:
Neata la fete!
Scriu si eu repede inainte de sala..ieri n-am mai apucat sa vin la calculator.
Azi mananc niste cereale, mancarica de ciuperci,supa de rosii si fructe.
Io la greutate nu stau extraordinar..dar sunt sigura ca mi se trage de la sala unde am ajuns sa merg de 5 ori pe saptamana pentru minim o ora. Deja incep sa-mi simt si eu muschiuletii de la abdomen..de vazut mai e cale lunga.
Bine ca la cm stau bine, ca altfel o luam razna.
Luna asta (cat a mai ramas din ea) o sa o tin tot in aniversari sizile de naster: azi e ziua socrului, saptamana viitoare e ziua unui unchi de-al sotului cu care ne intelegm de minune, apoi ziua sotului, ziua mamei (care se tine aici pe 26)si dupa cateva zile o sa fie si a mea.
Daca mananc cate o feliuta de tort la fiecare zi..or sa fie 5 felii in doua saptamani...nu mai zic nimic pe alaturi (sampanie, mancarica etc..) Asta e..imi pregatesc o turma de porci.

Gata, v-am lasat..ma duc sa-mi termin treaba, apoi la sala si apoi trebuie sa ajung la o prietena care se muta maine tocmai in Nottingham
Ce sufar eu..dar ce o sa sufere fiica-mea ca baietzelul ei este cel mai bun prieten al lui Lilly..pana si la gradinita stau tot timpul impreuna. In fine..asta e.
V-am pupat!O zi buna la toata lumea!
P.S. Mik eu o o intrebasem pe Tzuni daca a mancat passion fruit ca vorbea de fructe exotice? Mie personal imi place la nebunie..aici se mananca peste inghetata, sau in salate de fructe, smoothies sau amestecat cu miere si suc de lamiita peste salate.Si da..arata tare urat.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Salutare!
Gata curatenia de week? Eu am terminat-o.
Crys, ohohooo, ai ceva sarbatoriti. Si tu, si sotul sunteti berbeci? Jumatatea mea e tot berbec, pe 5 aprilie. Voi ce zile de nastere aveti?
Spor la sala, vad ca te-ai apucat serios. Bravo! 
Tzuni, frumos program ai ales in seara asta. Va doresc sa va simtiti bine. Salutari lui Pumpkin!
...
Azi fac spanac cu smantana si o friptura de porc in vas yena, la cuptor.
Sper din tot sufletul sa nu-ti fac pofta, stiu ca postesti.
....
A, si ca recomandare pentru starea depresiva prin care treci, mergi la spovedanie. Nimic nu te ajuta mai mult. 
Zuzilici, uf, ne-ai speriat! Deci esti pregatita de intalnirea cu puiul scump. Si inca lucrezi, draga de tine....
...
eu mi-am sunat azi medicul si m-a chemat la control luni. Fara eco, doar control. Sper sa fie totul bine.
Va doresc week. placut!
edit: Eftimie, e prima oara cand fac, si procedez ca la mancarea de fasole verde (calit ceapa si morcov, adaugat spanacul oparit si tocat, apoi smantana).
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin