Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
kid2003 spune:
Dragelor dragi!
Imi faceti pofta cu intalneala de sambata la Thalia!!!
Hai sa va spun ce am facut eu si Nadina azi (simodina). Ne-am petit reciproc, cred ca ne incuscrim pe bune pentru ca s-au placut si copilasii
Ia uitati aici cuplu de cuplu - Alexandra si Serban
Va rog sa retineti ca ne tinem de manutza!
Si, pentru ca in ziua de azi fetele fac primul pas iata cum trage Alex de Serban aici
(la ea in pat si incercand sa ii demonstreze ce stie sa faca cu picioarele)
Va mai servesc o poza cu mamici si bebici aici
Ce ziceti de noi?
tangerine spune:
norina, merci pt pont; cred ca o sa incerc in disperare de cauza; desi siliconul si fata mea nu prea sunt compatibile; sper sa ramana asa mereu ; in mod paradoxal am ramas fara tetine pt lapte; si si mai paradoxal am doar 3 biberoane ca mi-erau suficiente pana sa ma diversific; asa ca am o dubla problema; ma rog sa le dea drumul din vama la fiziologice; astea de la miniblu ziceau ca primesc in martie, dar cred ca s-au inselat
Anya, nu stiu ce sa zic cu constelatia ca eu am perioade lungi de mutenie; e o nevoie fiziologica la mine ca sa fiu in ton cu restul mesajului
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Anya20 spune:
Iata ca s-a mai "nascut" un cuplu. Frumosi copii aveti. Sa va traiasca!
Pana la urma cum a ramas cu intalneala de vineri? La ce ora? (poate ati mai spus, dar eu nu-mi luasem lecitina )
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
Salut fetelor
noi azi am fost afara toata ziua este asa de frumos ,zici ca este primavara ,am colindat un pic Parisul, misto,sa_l fi vazut pe Antoine ce curios era de tot ce misca !!!
Frumos cuplu Stefan si Alexandra
poze
karmenutza spune:
Am mai pus si eu cateva poze in albumul meu la 5 luni si unele in albumul comun la "mancam", "5 luni" si nu mai stiu unde ca deja m-am ramolit de tot.
Catalina
pitu spune:
la fete!
Sarbatoritii sa se faca maricei !
Multumim la fete pentru laude, ati laudat si cioara e .
Nu stiu cum sa mai distrez cupilu' , ca vremea asta de kk ne tine numai in casa. Eu , dar ea . Asta e, in lipsa de idei o culc de patru ori pe zi. Si doarme.
karmenutza spune:
Uitasem... Tonnia, cei 10 copaci au fost fara al meu. Ca al meu nu e inregistrat la ADP ca nu a raspuns nimeni la telefon. L-a ucis sotul meu ca sa poata scoate masina si mai departe s-au ocupat tiganii cu debarasarea.
Catalina
norina spune:
Vaaaai Kid, superbi copilasii , ce mai, un cuplu super . Sa va traiasca!!Am mai pus si eu poze noi " teo 5-6 luni" la semnatura. Speram sa va placa!Norinapoze
mimsi spune:
Vazut poze.
Pitu, are paianjenitza ta niste ochi...Si nici nu e paianjenitza macar!
vazut si cuplul de taina. baietii mai timizi, ca-ntotdeauna (fara suparare!).
Continui si va dau de stire
Mimsi si Alexia(10.09.2005)