Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
mimsi spune:
Am vazut-o si pe Teo. Mortala. Cel mai tare mi-a placut poza asta. M-ati innebunit cu bentitele alea, de unde le-ati luat?
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
pitu spune:
Fetele, are gaza mea ochi mari si albastri, dar si 7200, deci nu stiu in ce alta categorie decat "paianjen" se incadreaza. E si cam bondoaca (65 cm), nu stiu cu cine seamana ca eu sunt inalta (1.53m).
Anya20 spune:
Norina, tare frumoasa e Teo. Cel mai mult mi-a placut aici.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
kid2003 spune:
Am vazut si eu pozele frumoaselor!!! Pitu si Norina, sa va traiasca frumusetzile!
Mimsi, eu i-am luat bentitza de la Z. Mai are una alba cu niste fluturasi sidefii, foarte haioasa. Pe aia i-am luat-o de la Piciul. Ii mai inveselesc si eu cheliutza un pic
Anya20 spune:
mimsi - acum am observat ca ne-a placut aceeasi poza cu Teo .
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
sofia_misicu spune:
Gata, a ars rasnita mea 5 cd-uri si un DVD. Vi le pasez la intalneala.
Sofia si Nuka
mimsi spune:
Karmenutza, am admirat-o si pe Catalina ce fata serioasa este. Si mi-a mai venit inima la loc ca mi se pare ca nu suntem singurul buflei . Da' las' ca pana la urma o sa ne ceara si pe noi cineva...
Noi azi am fost la vaccin. Nu a plans, a fost OK, pana acum nu pare sa aiba temperatura. Preventiv i-am dat niste nurofen. Voi ati auzit? Cica din motiv de epidemie de rujeola se vor vaccina bebitii antirujeolic la 7 luni. Deocamdata nu a aparut nimic scris la medicii de familie, dar cica urmeaza. Si eu care ma bucuram ca pana la 1 an am scapat de vaccin...
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
mysweetest spune:
Am avut probleme cu netul pana acum .
Sofia de unde copiezi einstein-urile astea?
Mie imi convine orice format fiindca am cu ce le citi si pe calculator si pe tv..dar cred ca mai mul DVD fiindca incap mai multe filmulete.
Foarte frumos cuplul Alexandra si Serban!
Tangerine la cat mai multe stelute!
Felicitari pentru cele 1000 mesaje Irina!
Oana sanatate multa lui Andrew !
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
natydea spune:
In primul rand bine v-am regasit ca nu v-am mai scris de multisor.
Darius al meu castiga detasat locul I la categoria paianjeni. Avem 6.200 si 68cm la 5 luni.E foarte activ si imi ocupa tot timpul. Din punct de vedere al mancarii noi am inceput diversificarea de abia de 1 sapt, de la 5 luni cu suc de morcov si mar. Pana atunci am papat doar tzatzica si inca o preferam.
Acum e racit si sunt super obosita si stresata ca de 2 sapt nu-i trec mucisorii, in rest nu avem nimic.
Va pupic si va mai scriu cand imi da voie.
Mi-e dor de voi!
Dea si Darius