Stresul si infertilitatea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

stresul influenteaza foarte mult fertilitatea.

fiti mai putin stresate si va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Singurul meu stres, in prezent, e ca nu raman insarcinata, imi impun sa nu ma gandesc si chiar reusesc pt 1-2 luni, dar apoi rabufnesc, direct proportional cu durata perioadei in care am fost "tare". Toata lumea imi zice sa nu ma gandesc. Am inceput sa lucrez mai mult, dar incepe sa ma streseze sotul care nu face nimic cu exceptia de a sterge masa dupa ce mancam, iar eu muncind mai mult simt ca nu mai am timp pt mine si ma simt tot mai obosita. Am incercat sa-l fac sa inteleaga iar ca rezultat mi-a cumparat flori si pentru prima data de cand ne cunoastem m-am enervat cand le-am vazut, caci eu ma astept la ajutor din partea lui nu flori!
Simt ca o iau pe aratura, asta e adevarul

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cum spune si Bianca singurul meu stres momentan este faptul ca nu pot sa raman . E adevarat ca la servici trec printr-o perioada agitata, cu multe controale, si multe probleme de rezolvat. E adevart ca mama a avut recent o criza de rinichi si ca nu pot ramane indiferenta la asta, dar totusi incerc, si uneori chiar cred ca reusesc, sa-mi pastrez calmul cu privire la toate astea. Dar cand ma gandesc la pe care mi-l doresc si la faptul ca au trecut atatea luni in care nu s-a intamplat nimic simt ca asta este stresul meu real de fiecare zi. Sunt cat de cat echilibrata pana cand se apropie CM, iar perioada care precede CM-ul si prima zi de CM sunt un adevarat calvar. Oricat incerc sa ma detasez nu reusesc. Ma implic la servici mai mult decat trebuie, tocmai ca sa nu am timp sa ma mai gandesc la , si incerc sa ma vad cu prietenele dragi cat pot de des, pentru ca asta ma face sa ma simt fericita, si totusi nu e suficient. De fiecare data cand fac dragoste cu sotul meu imi spun in gand "Da Doamne sa raman " si imi dau seama ca incet incet devine o obsesie. Mai am putin si semnez condica la dr. ginecolog, si de fiecare data cand ies din cabinet sper ca data viitoare sa ma intorc cu un test pozitiv.

Noroc ca iau in fiecare zi o doza considerabila de optimism, in primul rand din mine insami si in al doilea rand din randurile pe care le citesc pe acest forum.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput