Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: imi pare rau insa mereu exista o luna viitoare .. stiu ca e greu sa o iei de la capat, asa am patit si eu luna trecuta cand mi-a intarziat pt prima data si am fost atat de aproape de sentimentul ca sunt dar asta e: BB vine cand vrea el. Hai, fruntea sus si treci la lupta!!! Insa ai grija ca totusi conceptia sa nu fi avut loc mult mai tarziu decat crezi si de-aia sa nu depisteze testul sarcina acum ... daca tot iti mai intarzie fa-ti testul de sange ....

Anutza: si la tine ma gandesc daca totusi ai ovulat si conceptia a avut loc mai tarziu .. mai bine mai asteapta si peste o saptamana mai fa un test, daca nu apar rushii

Aliona: la mine sfarcurile sunt moi dar NU dor ... ciudat, nu?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

o sa ma duc acum sa imi iau unul cu toate ca nu stiu de ce am impresia ca o sa fie negativ.. nu stiu. cred ca de asta mi-e si frica sa fac..
ok.. stiu.. as face ca mi se pare suspecta sangerarea aia de 2 pete asa.. dar asta a fost in ziua 45.. si eu in ziua 30 aveam test de sange negativ... sunt prea slabe sansele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: O luam de la capat impreuna. Da mana si nu te lasa prada dezamagirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Pai mai fetelor, de ce cheltuitzi banii pe teste ? Strange-ti bine de ei ca peste 10 luni avetzi nevoie de pampersi...va spun eu !
Cat costa un test in Ro, aici dau 8 euro pe el; de aia nu ma incumet sa-mi fac in fiecare luna.
Daca-mi vine ciclul luna asta il zapacesc de cap pi al meu sotzior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Bubuleana,carmencyta,eu cand am rams gravi,primul lucru care i s-a parut suspect au fost sanii,ai mei sunt mai mici (am 75 b ) la cupa,iar cand am rams s-au facut enormi ,inca din prima luna.Si apoi mergeam super des la wc,aveam senzatia ca imi vine CM di secunda in secunda,nu puteam dormi noaptea desi picam de oboseala(iar pe atunci nu lucram ci eram acasa si nu aveam de ce sa fiu obo).
Astea au fost simptomele

Mergi la inceput

mai stau cateva zile.. poate imi vine ciclul si scap de stres.. mi-e frica fetelor.. nu mai vreau sa vad numai o linie..
saptamana viitoare ma duc la doctor.. sunt curioasa ce o sa zica.. parca vad ca imi da progesteron sa imi vina ciclul si zice ca am dezechilibru hormonal... dar macar sa nu imi mai dea injectii ca am fundul ciur de la ketonal-ul ala care doare al naibii si e la fel de uleios ca progesteronul... ufff
aa.. si mai am o teama.. daca cumva sunt gravida.. daca as considera sangerarea aia ca fiind sangerare de implantare.. ca totusi.. m-au pus pe gand firicelele alea de sange pe fondul unei scurgeri maro deschis.. eu am facut tratament pt anexita.. adica am luat 5 zile cuminol medicament care intra in clasa c privind riscul fetal.. ultima pastila am luat in dimineata zilei 45 adica cu 12 ore inainte de scurgerea aia.. si de 10 zile fac antiinflamator injectabil.. ketonal.. am citit ca de-abia din momentul implantarii e pericol ca puiutul sa simta ce medicamente ia mama.
daca sunt insarcinata si medicamentele astea i-au facut rau copilului? mi-e frica.. si de-aia vreau sa imi vina ciclul ca innebunesc pana atunci..

Mergi la inceput

fetelor
TREMUR TOATA!!!!!!!!!!!!
L-AM FACUT
TESTUL
SI ARE A DOUA LINIUTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
e subtire rau.. si se vede doar afara dar l-am facut acum, ziua cu urina de acum.. deci teoretic daca fac maine dimineata ar trebui sa iasa mai bine liniuta.
mi-am pus ochelarii si l-am chemat pe un coleg(eu nu am colege.. toti angajatii mei sunt baieti) si s-a uitat si el si a vazut.. o sa radeti de mine.. dar m-am uitat si cu lupa pe care o folosim sa ne uitam la procesoare ca sa vad mai bine si este acolo.. este sigur.. nu mai pot.. nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

felicitari fetito!
sarcina usoara ,copilas frumos si sanatos.
si ia-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Va pup fetele eu mai apar luni ca am net la serviciu! Luni voi fi in Z23. Va tin pumnii in WE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Anutza_26 FELICITARI din toata inima. Sa ai parte de o sarcina fara probleme...si sa te vad fericita cu bebele tau in brate.

Bafta la toate fetele care astepta raspunsul iar la celelalte spor la munca
Cand imi aduc aminte ce amotii avem si eu pana sa fac testul...uff ce vremuri frumoase au fost aici langa voi.

Va pupa fata pe toate si mult noroc.!!

10+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput