Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Iaca asa Bubuleana - pe mine tot parca ma doare putin la sini in partea unde face legatura cu axila. Eu nu tin minte unde am citit, precis la mamici, ca siinii la sarcina dor in partea asta, da iaca da e asa sau nu aflam in citeva zile.

Da dupa ce am mai stat si azi sub usa oficiului pina a venit seful si am inghetat - incep sa ma indoiesc de celelate simtome - ma doare spatele, cei drept de citeva zile, ma mai ia cite o durere prin parti, stranii nu le-am simtit niciodata, sai ma doare jos suportabil.

Eh si cind ma trezesc cu rushii la poarta si cu tot buchetul de boli de la raceala iaca atunci sa vedeti ce bocet trag - eu am sa vin la voi sa ma jelui, o sa ma primiti

Iaca daca ar sti rushii din jurul meu / ma refer la vorbitorii de limba rusa/ cit de des ii pomenim si in ce ocazii

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

dar eu nu am avut nici un fel de pete inca.si niciodata nu am avut nici inainte de ciclu.mie imi vine direct.multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona: ce bine de tine ca tu afli mai repede daca esti sau nu... adica tu esti deja in Z25 parca, nu? iti tin pumnii!!!
nu stiam de durerea sanilor in partea cu axila .. sa dea D-zeu sa fie semn de sarcina... ce e mai ciudat la mine e ca sfarcurile sunt foarte moi si nu dor deloc desi sanii sunt tari... ai idee de ce??

carmencyta: petele maronii nu sunt obligatorii, de fapt sunt destul de rare... nici eu n-am avut niciodata inainte de ciclu, doar cateodata la sfarsit de ciclu... cica petele maronii reprezinta retentie, adica sange modificat deoarece a fost retinut mai mult in corp... ceva de genul asta...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna dimineatza fetili
Melutzica si tabitha:multzumim de incurajari
Bubuleana eu am simptomele de insarcinata in fiecare luna, sani umflati junghiuri in spate chiar si gretzuri
Vis pregatite sa autitzi simptoma mea cea mai tare din parcare ?
Aseara o ora intrega m-am scarpinat partea de jos a burticii. Ma manca de vai sh-amarPoate am intrecut masura la faza cu piciorusele de zebra cucuiata. Poate Dumnezeu chiar s-o luat dupa mine...
Deh, sunt in Z28, dar am neshte dureri cumplite seara si dimineatza, numai cate 2- 3 minute, dar ma doare de parca mi-ar venii ciclul pe toate orificiile.Sanii sunt ok, usor maritzi(ca la toate ciclurile, sfarcurile sensibile sh-atata tot. Sa mai sper ? Sau sa-mi vad de treaba macar pana luni ?
Bubuleana... yo zic c-ai facut-o lata... e cu oki.
O dorintza: peste 10 luni sa ne plangem toate de cat is de scumpe pampersurileda` toate.Pup fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

in astea 48 de zile am facut mai multe teste.. inclusiv cel de sange.. parca sa zic ca prin ziua 30 a fost ultimul.. si era negativ.. am facut si 3 ecografii.. ultima lunea asta.. a zis ca nu sunt semne de sarcina..
doar sa fi ovulat saptamana trecuta cand a zis ea ca mi s-a spart un chist folicular.. eu nu am facut monitorizare ecografica niciodata asa ca nu prea stiu eu care e diferenta intre ce chist folicular a vazut doctorita si foliculii despre care vb fetele la endometru.. atunci am prestat trei zile la rand.. dar nu mai stiu.. de-aia zic ca sunt dezorientata. mai stau.. ca nu stiu ce sa fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleana si la mine sfircurile sunt moi si dor, nu stiu de ce - da iaca de achipuit ii achipui de cite ori imi amitesc , in speranta ca s-or intari sau or arata ei ceva - nu stiu ce dar sa stiu clar ca sunt insarcinata

Ei, da dupa ce mi-am citit o morala buna - la Aspirante optimiste, parca ma indoiesc daca ar fi bine sa fiu insarcinta, da rautatea de mine parca as vrea sa fiu
Da acum cum o vrea Dumnezeu.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

negativ,fetele.cred ca de ciuda diseara o sa ma duc la.voi mai aveti sanse ,eu luna viitoare.asta e..
asa ca sa va vad.va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dbunny: hai ca esti tare!!! esti nebunaaaa cu scarpinatul pe burtica, esti super dulce nebunaticooo dar vad ca ai ceva simptome nu gluma; eu in afara de usoare dureri de sani la axila si greutatea din abdomenul superior nu am NIMIK ... dar sa fie asa cum spui tu: peste 10 luni sa ne plangem cu toatele cat de scumpi sunt pampersii. Asa sa fie!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Anutza_26 eu zic ca ar trebui sa iti faci un test fiindca ne tii in suspans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

daaa vreau peste 10 luni pampersi scumpi..

Mergi la inceput