Mamici de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

map draga mea, la ce meci te-ai uitat tu Rapid-Hamburg azi ? pai nu e maine ?adica joi dupa-amiaza ?
hai zi-mi, ca sunt plina de emotii...

pupi,
miti 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Eu am DPN pe 29 iunie 2006, dar nu se stie niciodata , poate fi si iulie.......... M-a atras mai mult grupul vostru pentru ca am descoperit mai multe fete din Montreal. Si mi-ar place sa mai discutam si noi despre sistemul medical si serviciile oferite. Pentru ca de multe ori sunt asa diferite de cele din Romania.
Voi naste la Royal Victoria iar doctorul meu e d. Cassar( dar ma indoiesc ca va fi si la nastere).
Dimensiunile bebe-ului nu le stiu, doar ca sunt in 25 saptamani. Si ca totul e bine pana acum.
Mihaela 24+

Bine ai venit in grupul nostru. Te-am trecut si pe listuta. Sarcina usoara iti doresc in continuare.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by map

a.cicel somnic usor si odihna placuta.

Uite ce frumos dorm. Nu am reusit sa inchid nici un ochi din cauza usturimii din gat. Sunt terminata. De maine intru in medical si iau orice medicament, numai sa imi treaca odata, ca nu mai pot. Nici nu ot inghitii din cauza usturimii. Parca imi ia foc. Sunt terminata.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Mama ce harnicutze sunteti! Lipseste omul o zi si cand se intoarce are de citit o gramada!
Eu am avut ieri o zi super;de dimineata am fost la testul scris pentru permisul de conducere pe care l-am luat cu 90 de puncte din 100 posibile
Sunt programata pe 23 pentru testul practic,de condus,mi-e frica de nu mai pot;duminica m-am programat pentru 1 ora de condus impreuna cu un instructor pe acelasi traseu pe care va fi testul,poate reusesc sa trec din prima desi nu prea cred
Ieri a fost o zi super frumoasa aici asa ca dupa ce am terminat cu testul am fost intr-un parc,David s-a tavalit prin iarba,a fost in culmea fericirii a facut cunostinta si cu asfaltul,si-a tras o julitura pe jumate de frunte
Dupa-masa am fost la coafor sa tund putin din varfuri,am avut neplacerea sa aflu ca stilistul meu si-a dat demisia asa ca de ieri am alt stilist a carui nevasta e gravida,are DPN-ul cu o zi mai repede ca mine si mergem la acelasi doctor si acelasi spital. M-am bucurat de coincidenta.
La doctor inca nu am ajuns din pacate ,sotul e foarte ocupat la serviciu,sa merg fara el ar fi aiurea plus ca stiu ca vrea foarte mult sa vina si el asa ca nu stiu exact cand voi ajunge,cat mai curand sper.
Ieri am facut 20 de saptamani,am trecut de jumatatea sarcinii
Cristina-Ioana si Sabana aveti grija de voi sa nu mai acdeti,bine ca bebicii sunt bine!
Kehleyr eu am alaptat doar 3 saptamani din pacate insa sanii s-au flescait rau de tot ,acum din cauza sarcinii s-au umflat si ridicat din nou,arata atat de bine de aceea m-am gandit la implanturi. Mai vedem.
Da,aici se conduce invers decat in Romania,mi-e putin frica dar sper sa ma descurc.
Ce as veni si eu la intalnire ,poate la anul cand venim noi in Romania o sa mai puneti de o intalnire,pana atunci ma multumesc cu poze! Distractie placuta!

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Miti felicitari pentru baietel sa fie sanatos!

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmia spune:

Uff, ma speriasem ca nu-mi raspunde nimeni.. acum m-am mai linistit. va multumesc ca m-ati primit si pe mine in grupul vostru.
Puteti sa ma lamuriti si pe mine cate luni inseamna 21 de saptamani? ca eu nu mai inteleg....
As vrea sa vin si eu la intalnirea voastra de sambata dar trebuie sa stiu unde va vedeti. Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata !
Pumpkin, te-am luat (sac, sac, sac) : am fost ieri la eco morfologica si BB meu are 753 g () si este: BAIETEL ( nu cred ca mai au fetitele vreo sansa sa ne intreaca ). Dr. a spus ca totul e o.k., drept pentru care m-a chemat abia peste 6 saptamani la eco (de fapt direct la doppler).
Keyhler multumesc pt. raspuns: l-am intrebat si eu pe dr. vizavi de cezariana, mi-a raspuns ca - in principiu- nastere normala, dar ca toate astea se vor stabili atunci, in jurul nasterii in functie de cum evolueaza sarcina si de posibilele complicatii. Eu oricum ma gandesc ca voi naste mai devreme (DPN meu e 4 iulie, dar - de ex- aseara varsta conform masuratorii de la eco era cu 6 zile mai mare si daca e asa grasun...)
Sabana , imi cer scuze, am inteles eu gresit ca erai la volan. Da, asta chiar soc, si eu cred ca ma speriam groaznic!
Fetelor am intrat la mamicile de martie-aprilie si am observat destul de multe mamici care au nascut mult inainte de DPN, am vazut o mamica a nascut chiar la 29 de sapt si 6 zile. (Cristina_Ioana nu vreau sa te sperii; eu sunt convinsa ca de data asta nu vei mai avea probleme, mai ales ca ai stat cumintica acasa si nu te-ai mai agitat la job. Iar aerul de Sinaia sunt convinsa ca o sa iti faca bine. Daca nu, mai avem si noi cativa medici buni in Brasov ).
Una peste alta aseara ma fost f. fericita (si sa il fi vazut pe sotul meu ce cocos era cand i-am spus ca e baietel si ca e si grasunel - ca seamana cu el!)ca totul era bine. Sper sa fie in continuare asa, mai ales ca am mai avut si eu zile cu contractii si , in situatia mea, m-am cam speriat. Gata cu laudatul!

gravi 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burticutelor,

haica azi par ceva mai activa desi mor de somn inca, ma trage norul asta de afara la somn. Unde naiba o mai intra atata somn ca dorm de aseara de pe la 23

dmai si mikiion bine ati venit printre noi, sarcina usoara si bebici sanatosi.

Sabana hihi, cu croseata este buna de tot. Eu din clasa a treia nu as mai indrazni ca caut ceva la mine ca eu pierdeam, eram baiatul casei, cu stricatul si pierdutul .

Merci mult pentru adresa aceea de la babywalz, aseara mi-am si comandat catalogul . Eu stiu gramada de magazine dar de asta nu stiam, de fapt de la ei cumperi on line am vazut. Ate sunt aici este adevarat asa faine si asa multe...dar au niste preturi de nu-ti poti crede ochilor, asta in magazinele acelea specializate. Dar cat is de faine unele merita banii.

Goblenuri mi-am luat din tara, exista site-uri pe net unde-ti poti comanda, si cu tot cu ate sunt cat se poate de convenabile. De aici chiar ca nu merita luat goblenuri ca nu-s nici mult, nici faine si ca naiba de scumpe.

miti felicitari ptr carutul albastru, abia astept sa vad si ei ce bebe vine. Si eu imi doresc asa de mult fetita dar nu stiu de ce simt ca o sa fie baiat . Prefer sa ma insele simturile...dar acum ce-o fi sanatos sa fie. Oricum cand merg la ecograful morfologic imi iau si sotul cu mine ca sa-si vada plodul.

Meciul Hamburg-Rapid (scor final 3-1) a fost aseara de la ora 20 ora Romaniei, pana la urma s-a calificat Rapid (mama ce microbista m-am facut) dar la nemtii le-am mai anulat vre-o doua goluri. Oricum daca le anulau asa romanilor sigur ziceau ca a tinut arbitrul cu nemtii dar pe nemti chiar nu i-am auzit spunad ceva de vre-o nedreptate, si-au acceptat soarta

mamaluivlad felicitari ptr examenul scris de conducere, este o usurare ca ai scapat de prima parte macar. Mie cel scris mi s-a parut o nimica toata ca la teorie stau mai bine dar practica ma omora. Tin pumnii sa treci din prima ca sa scapi odata de el.

pumpkin am trimis aseara doua pozici pentru album. Asa ca daca apare azi la tine un e-mail de la o Monica sa stii ca eu is aceea

Nati eu is in medical asa ca am timp de scris berechet. Dar de saptamana viitoare merg la munca si nu mai pot citi si scrie asa mult asa ca am zis ca acum sa-mi scot parleala

Pe mai tarziu. Merg sa vad ce aceepta bebele meu la micul dejun, ca vad ca iar nu prea vrea nimic.

18 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Listutza intalneala 18 martie :
1. Pumpkin
2. Dana
3. Muuh
4. Mishi
5. Irinuca
6. Anasia (in functie de programul de la servici...)
7. MadaCristina
8. Iulenca
9. Cornelia Laura
10. Cristina Ana
11. Madyn

Intalnirea e propusa pentru sambata 18 martie ora 13 la www.trattoriaverdi.ro/contact.htm" target="_blank">Trattoria Verdi. Daca intratzi pe link gasiti si o harta. Va rog sa-mi spuneti daca e ok pentru toata lumea ca sa incerc sa fac rezervarea. Pupici

Muuh si Map, sunteti in album.
Ancutex, unde-s pozele ?

Miky 24+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

pumpkinsaru'mana, multi si multe

Monica

Mergi la inceput