Mamici de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
a.cicel spune:
Ce active sunteti fetelor. 5 pagini intr-o singura zi.....Incredibil. Daca o tinem in ritmul asta....pana naste ultima din listuta vom depasi capitolul 100, asta e clar. Hai ca trec la somnic. Imi ajunge pe azi prin cate am trecut. Va pup. Noapte buna.
18+
POZE
MADYN spune:
Adelapop si eu aveam, la eco de la 14 saptamini de la Iosup, IR stinga mare iar dr. a zis ca daca si dupa cea de la 20 de saptamini (care va fi pe 20 martie, ca si tine) IR-urile vor fi mari imi va da sa fac injectii. Deocamdata iau Magne B6 si Bio Marin Plus si sper sa fie bine la eco.
Burtici, o sa vin si eu la intilneala de simbata, desi sint sef de santier p-aici pe acasa (ufff, ca nu se mai termina
!). Numai sa stabiliti ora, mie mi-e indiferent ca va fi 13 sau 14. Abia astept sa va cunosc sau sa va revad!
Dandana sper sa reusesti sa ajungi la intilnire si ai incredere in instinctul tau de mamica care-ti spune ca ingerasha ta e bine!
Pupici la mamici!
19+ 
Bebelica
mikiion spune:
Va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Eu am DPN pe 29 iunie 2006, dar nu se stie niciodata , poate fi si iulie.......... M-a atras mai mult grupul vostru pentru ca am descoperit mai multe fete din Montreal. Si mi-ar place sa mai discutam si noi despre sistemul medical si serviciile oferite. Pentru ca de multe ori sunt asa diferite de cele din Romania.
Voi naste la Royal Victoria iar doctorul meu e d. Cassar( dar ma indoiesc ca va fi si la nastere).
Dimensiunile bebe-ului nu le stiu, doar ca sunt in 25 saptamani. Si ca totul e bine pana acum.
Mihaela 24+
Muuh spune:
pumpkin 13 - 14 pentru mine e la fel de bine.
Legat de Olynth si eu folosesc cand mi se infunda nasul si ginecologul a zis ca e ok. Pana si doctorita homeopata a zis ca daca nu cedeaza la marimer, alte ape de mare pot sa imi pun un puf de preferinta de copii. Deci nu cred sa fie vreo problema cu treaba asta.
Sabana sa stapiniti sanatosi, voi si bebelina, carutul si sa va bucurati de el. Am vazut si eu oferta in Carrefour dar nu am vazut hainele de gravide. Casc maine ochii mai atent.
Cristina_ioana ma bucur ca esti mai bine. Petrecere frumoasa la Sinaia.
Mitza
20+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pumpkin welcome back!
Daca mergeti la intalnire weekendul asta astept si eu poza sa vad burticutzele toate acolo frumoase. ![]()
Fetele ziceati mai devreme ca va apucati de tricotat si brodat si etc. Ei si eu am patit la fel mi-a venit un dor de tricotat de nu mai pot si tot asa iubesc goblenurile. Asa ca merg la cautat de andrele si ghemuri si carte despre cum se face ca eu stiu sa impletesc numai din amintiri de la mama sau de la ora de lucru manual. Mai rau e ca nu stiu sa pun ochii pe andrea. 
Dar am timp sa invat ma si vad acusi cu ghemul in brate andrelele in mana si matza la picioare la gura focului impletind sosetele si fularashe. 
Sabana ma bucur ca ai gasit carucior asa cum iti doreai si noi am gasit. Abia astept sa ajungem in magazin sa il vedem, ca l-am vazut in ultimul catalog primit in posta de la o firma de aici Mamas and Papas, nu stiu daca este si in ro. Noi dupa cum am mai spus vrem un carucior din ala usor ultra light gen stroller care sa fie valabil si de la nastere. SI ne hotarasem ca il luam pe cel de la Maclaren, dar asta este si mai bestial, este mai usor are numai 6,4 kg si este super colorat cum mi-am dorit ca majoritatea care sunt de la nastere sunt gri, bleu sau roz simplu oricum nu sunt culori vesele. Asta mi se pare super scumpel. Si totul va fi numai 80 de lire.
Pun si link daca vreti sa va uitati: http://www.mamasandpapas.com/product_details.php?id=1016684&type=I . Caruciorul este 50 de lire si pachetul cu copertina de ploaie, paturica si acoperisul ala costa 30 de lire deci un total de 80. Restul din categoria asta sunt peste 100 de lire.
In rest nu mai am rabdare pana marti, mergem la eco morfologic abia astept. 
Gata ca va innebunesc eu cu laudatul meu. Am sa fac poze la ce am cumparat pana acum pt baby si am sa pu niste poze si promit sa fac poze si la burtica sa le dau lu Pumpkin sa le bage la album. TOt am zis ca fac si nu am apucat sa le trimit. Va pup pe toate! 
------------------------
18+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
map spune:
fetelor m-am tampit, m-am asezat langa sotul meu sa ma uit la meci
, Rapid cu Hamburg si nu am rezistat
eu nu-s nici pe departe microbista dar am zis sa ma uit si eu o data sa am satisfactie cum iau nemtii baiatie. Dar in loc sa ma uit la TV ma uitam pe pereti de teama sa nu ia romanii gol
incepuse iar sa-mi creasca pulsul asa ca mai bine am plecat sa vad ce mai faceti voi.
a.cicel somnic usor si odihna placuta.
Sabana sa stapaniti sanatosi caruciorul si sa plimbati in el un bebic la fel de sanatos si voios...si poate si mai multi bebei asa in timp. Noi o sa cumparam pentru bebic abia pe la sf lui mai inceputul lui iunie ca mai este timp. Si aici is mai multe oferte, pe mine ma sperie preturile din tara la carucioare...si in general la orice.
Imi pare rau ca te alaturi si tu grupului celor cu dureri de spate ca stiu de pe pielea mea ca nu-i placut deloc ![]()
merg sa mai trag cu coada ochiului la 
Va pupicesc si va urez tuturor o noapte cat mai linistita.
17+
Monica
Sabana spune:
Multumesc mult pentru urari. Cate un pupic la toate 
Map azi a fost prima zi cand am avut dureri de spate, poate e si din cauza faptului ca nu am stat aproape deloc intinsa, m-am ot agitat cu diverse probleme si in plus nu prea mai am stare sa stau locului. De la o vreme cam am energie.
Azi noapte a fost prima noapte cand mi-a fost groaznic de foame, dar m-am tinut tare pe pozitie. Ar fi groaznic sa incep sa mananc si noaptea. Pai chiar ca as ajunge cat casa poporului
. Tocmai am ras o cutie de bomboane cu martipan. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o iesi duminica la cantar
.
Si eu as mai croseta. Sunt suparata ca nu imi gasesc croseta mea din clasa a 3-a nr 10, pe care am pastrat-o cu sfintenie. O caut de ceva vreme si nu o gasesc. Si eu vreau sa imi iau andrele si sa ma apuc de crosetat. Sa cos goblenuri nu am rabdare.
Map cred ca in Germania ai o oferta foarte variata. Imi aduc aminte de cand eram copil si vedeam prin cataloage crosete, andrele, diverse modele si culori de bumbac si lana. Si au si tot felul de carti frumoase pentru "Handarbeit" (lucru manual).
Lucrusoare dragute si relativ ieftine, inlcusiv carucior landou care mai apoi devine sport gasesti si la babywalz.de. Am vazut o groaza de lucrusoare frumoase.
Consi spune:
a.cicel multumesc ca m-ai trecut pe lista.
Fetelor multumesc pentru felicitari.
E tarziu si ma duc sa ma culc, dar o sa ma gandesc la voi si la bb-i nostrii. parca am fi o familie. de-abia astept sa vad maine ce ati mai discutat.
Va pup!!!
Consi
mamanati spune:
Mey fetelor!
Da voi mai lucrati? Sauva tineti numai de postat mesaje. Vine omu obosit acasa dupa o zi grea de munca si ce gaseste: mai aveti putin si ati mai umplut un capitol. Iar ramin in urma cu cititul.
Sabana, draga, asta am avut in vedere: ca in maxim 2 zile imi trece orice discomfort la urinat. Si analizele de urina sunt bune. Tfu, tfu. Si eu acum 2 ani am stat si in spital cu problema asta, si am bagat o groaza de antibiotice in mine. Acum tratamentul e sucul de pomusoare. Cei drept aici se vinde suc natural de pomusoare importat din Rusia, se numeste mors. Eu din asta beau, poate il gasesti si in Romania.
Fetelor, sorry, nu mai tin minte cine a intrebat de dureri in buric. Dar in sarcina trecuta cam de la 6 luni ma deranja/durea si pe mine in zona aia. Asa si nu m-am clarificat de la ce era, dar pina la urma a fost totul OK. Poate tragea bebe de cordon.![]()
Hai ca merg la somnic ca e tirziu.
Pupici,
Nati18+
miti2004 spune:
fetelor,
acum am venit de la eco morfologica : e
!!! sotul o sa afle diseara si va fi foarte incanat ( eu imi doream fetita, dar ce-o fi, sanatos sa fie )...restul masuratorilor sunt toate bune, normale si la locul lor, saptamana viitoare ma duc la doctorul meu sa mi le citeasca mai pe indelete...daca o avea chef...insa mi-au zis la eco ambele doctorite ca totul e bine...i-am vazut putuflendura ( statea cracanat si a fost primul lucru pe care ni l-a aratat
)si restul organelor, m-au ecografiat de 3 ori si intre eco m-au trimis sa mananc pt ca statea cu capul in jos si nu-l puteau masura cum trebuie, m-au tot apasat cu aparatul pe burtica si pana la urma s-a intors putin si a fost ok ( bebele meu avea treaba cu cordonul ombilical, se juca cu el si nu-l interesa de doamnele doctore )...
Am totusi o nelamurire : la placenta cica e "anterior" de grad 0...e ok ?
dmia si mikiion bun venit in grupul nostru !!!
uite, eu abia astept sa stau de vorba cu voi !!! pt date de nastere si altea alea a.cicel se ocupa cu trecutul in listuta !
chiar asa fetelor, de ce nu le bagati si pe ele in seama ?
Sabana era sa mor de ras
cand am citit ca nu-ti gasesti croseta din clasa a 3-a...ce draguta esti ...
Cristina_Ioana si mie mi se intareste burtica cand stau intinsa...si numai intr-o parte, adica jumatatea dreapta ...mi s-a spus ca sa nu iau nimic, ca e normal...dar astia totul e normal...
hai ca m-am intins la vorba, asa ca,
pupi,
miti 19+