Mamici de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabana spune:
Cristina
. ce bine ca esti mai bine. pai tu ai super col. ce te stresezi atat? al meu variaza, acum a revenit iar la 30 mm. atata timp cat orificiul intern este inchis e ok. stai linistita. e normal sa ai contractii de la sperietura. ia no-spa si stai frumos la orizontala, incearca sa dormi cat mai mult si pune-l pe tatai sa te maseze cu ulei de masline pe burta, in felula sta burta ta se va relaxa. si pe mine ma mai sacaie de ieri, azi am avut si ceva junghiuri. mi-a ramas salopeta de blugi cam mica si cred ca ma strange prea tare peste burta. trebuie sa ma duc sa imi iau una mai mare.
in alta ordine de idei. eu sunt super fericita. super, super, super. azi am fost cu seful meu la carrefour si mi-am luat caruciorul pe care mi l-am dorit, chicco transformer trio, in oferta la 11.500.000 fata de 18.000.000 cat e el pe piata. a fost cadoul sefului meu pentru noi, pentru bebelina de fapt. si mai nou la carrefour au bagat chestii de bebe si haine de graviduta, destul de dragute si accesibile ca pret. intrati pe situl lor, le au afisate acolo.
pupici la burtici
Cristina_Ioana spune:
Sabana, saru'mana pt raspuns
...deci zici ca si la tine variaza lungimea colului....ca mi s-a parut cam mare diferenta dintre cele doua valori...da, e ok ca e inchis orificiul, sper si ma rog sa ramana asa...ca ieri si azi am cam avut contractii, desi am stat la orizontala si m-am relaxat cat am putut eu...sotul nu ma lasa sa fac absolut nimic, imi aduce papa la canapea, strange si face ordine, este un sotz model
Sapt viitoare ma duc la dr, abia astept, sa ma linistesc cu contractiile alea...poate o fi necesar sa iau ceva mai tare ca nospa si scopantil...
Sa stapaniti sanatosi carutzul
La care Carrefour ai fost? Ai idee pana cand mai au promotie? Ai luat si landou? Na ca te-am exasperat cu intrebarile ![]()
Io m-am amuzat tare toata dupa-amiaza ca stand intinsa si simtind cum misca bb, am obs ca mi se misca burta, tremura tricoul pe mine
sunt topita dupa el...
la voi se misca burtica?
Cristina 23+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, am luat cu atac site-ul Carrefour...mistoc carutzu' si avantajoasa oferta...auzi,dar parca Huacin zicea ca e mai comod sa aiba un maner de la un capat la altul si nu 2, ca sa il poti apuca de unde vrei...mi-a placut si leaganul Baby Confort de 3.500.000 lei care la Mother Care era 8 mil ![]()
Cristina 23+
Sabana spune:
Cristina din cate stiu eu tu esti in grafic cu lungimea colului. La mine e cam nasol ca e la limita si trebuie sa stau cat pot de linistita, sa nu fac efort. Oricum daca Doamne Fereste ni se deschide de acum incolo din cate stiu eu nu prea mai au ce sa ne faca. Eu zic sa nu te stresezi, daca la eco a fost ok si totul e in regula. Eu stiu ca lungimea colului variaza si daca stai linistita sau ba. La mine de ex a fost la un moment dat 26 mm la 16 saptamani si acum a revenit la 30 mm. Poate e si chestie de interpretare. Oricum cate ecografii am atatea marimi de col. Am inteles ca este important ca OI sa fie inchis si consistenta lui. Am o prietena care a avut colul semideschis toata sarcina si a nascut o mandrete de baiat. Te rog eu nu te mai stresa inutil. Eu mi-am luat no-spa forte, ca la cel obisnuit eram deja imuna si din cand in cand imi mai pun si eu supozitoare.
Am fost la Carreforu Colentina. Nu stiu pana cand au promotia, dar am luat penultimul carucior. E trio transformer cu landou, scaun de masina, iti da uns aculet cadou si se face sport. Hai ca te-am lamurit total. Multumim. Sunt super fericita si incantata de el. Aveam o gramada de patuturi din astea de voiaj si patuturi din lemn si hainute. Si pentru gravidute erau unele lucrusoare dragute. Poate ma mai duc in weekend, desi in ultima vreme am cam cheltuit o groaza de bani.
. Intra si tu la ei pe site. Carutul meu e chiar modelul de pe site. 
Si bebelina mea e zvapaiata. Cand o apuca dansul se vede burtica cum se misca. Nu mai pot de dragul ei.
Sabana spune:
Cristina intra si la babycomfort. Si acolo au chestii dragute pentru bebe, mai ales asternuturi. Au si carucioare accesibile. Le comanzi online si ti le aduc acasa.
In ceea ce priveste carutul eu asa mi l-am dorit. A fost tacaneala mea si culmea chiar manerele mi-au placut foarte mult la el.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, ai dreptate, ma uit acum pe ecografii si la fiecare am alta marime...mda, cred ca tine si de interpretare/masuratori
Pai ai si tu grija cu umblatul, daca zici ca e buba la col acolo..nu risca aiurea...
Super idee cu Nospa forte, cred ca nici la mine nu isi mai face efectul la cata am mancat...da' oare om avea voie? n-o fi prea tare?
Acush ma uit si la Babycomfort 
Misto daca ti-au dat si carutz/landou/scaun masina/rucsac...parca asa am vaz't io acolo...
Noi am zis sa nu luam inca, pt ca anul trecut am luat 2 saci cu hainute si am ramas cu ele...plus ca mi-a fost tare greu sa le vad acolo mereu...cred ca la 7 luni vom cumpara de toate, ca atunci nu mai e asa pericol...
Ma gandeam acum ca in perioada santierului si a plecarii mele la sinaia voi fi in 7 luni...o fi pericol sa plec la 2 ore de buc?...ca se zice ca de la 7 luni poti sa nasti oricand...
Cristina 23+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dmia
Nu vreti sa ma primiti si pe mine in discutia voastra? Ca vad ca nimeni nu mi-a raspuns.....
Vreau sa ma trec si in lista mamicilor de iulie-august dar nu stiu cum. DPN-ul meu este 15 iulie.
Bine ai venit la mamici de iulie-august. Imi pare rau ca iti raspund asa de tarziu, dar tu fiind membru nou, iti sunt moderate mesajele si apar mult mai tarziu decat le trimiti tu. Dar stai linistita, te-am trecut pe listuta si cum sa nu te primim?
Sarcina usoara si asteptam mai multe date despre tine.
18+POZE
Sabana spune:
Cristina eu iau no-spa forte de vreo luna numai la nevoie si nu am avut nimic. In sensul ca nu mi-a daunat. Chiar azi am luat unul.
Pai ce sa zic eu draga mea. Fereasca Dumnezeu se poate intampla oricand si oricum. Nimeni nu iti poate garanta nimic. Trebuie doar sa ne rugam la bunul Dumenezeu sa ne fereasca de rele. Sa ne tina in paza si sa ducem sarcina la bun sfarsit.
Eu una nu m-am miscat din Bucuresti din noiembrie, de cand am aflat ca sunt gravida tocmai din principiul ca daca e sa patesc ceva mie cine imi ofera primul ajutor. Dar eu sunt mai tacanita. Si tatal meu are o casa la Breaza si nu m-am dus nici macar in vizita. Mi-e teama. Ma simt mai in siguranta acasa unde stiu ce am de facut.
Fetelor cred ca incep sa ma apuce si pe mine durerile de spate. Ma primiti in clubul vostru?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cinta
Andreea, nu vreau sa te descurajez, insa s-ar putea sa ai mare nevoie de bucatarie in primele luni de viata ale bebeului. aici cel putin, toti prietenii nostri fac baitza in bucatarie. Spun ei ca le e mai usor sa se miste in bucatarie in doi decat in baie. de asemenea, am o prietena pe care au lasat-o muncitorii balta cu bucataria neterminata si are bebe de 4 luni si e un pachet de nervi din cauza asta. Nu rveaus a te speriiinsa la mine bucataria va fi la fel de prioritara ca baia si dormitorul.
Ma refeream la faptul ca nu am nevoie de bucatarie vreo 2 saptamani cat lucreaza mesterii. Ca noi vrem sa terminam totul pana se naste bb. Nicidecum sa stau cu santier in casa si cu copil nou-nascut. Cred ca m-ai inteles gresit.
In perioada aia com manca la mama, la restaurant...ne descurcam noi.
18+POZE

insa la mine bucataria va fi la fel de prioritara ca baia si dormitorul.