Mamici de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Adelutzo, asa e, din pacate ne tb cate un soc din asta ca sa ne bagam mintile in cap si sa apreciem ceea ce e cu adevarat important...

Nu inteleg de ce mi se intareste burta daca eu sunt in pat? Ce ma fac cu contractiile astea? La dr ma duc peste o saptamana...

Voi aveti idee daca e normal ca in sapt.17 sa am colul de 41 si in sapt.22 de 37? El se poate scurta pe masura ce creste bb sau numai de la contractii? Daca sunt paranoica, va rog aruncati cu multe rosii...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetele

ma bucur ca aventurile voastre s-au finalizat cu bine, Sabana si Cristina

Andreea, nu vreau sa te descurajez, insa s-ar putea sa ai mare nevoie de bucatarie in primele luni de viata ale bebeului. aici cel putin, toti prietenii nostri fac baitza in bucatarie. Spun ei ca le e mai usor sa se miste in bucatarie in doi decat in baie. de asemenea, am o prietena pe care au lasat-o muncitorii balta cu bucataria neterminata si are bebe de 4 luni si e un pachet de nervi din cauza asta. Nu rveaus a te sperii insa la mine bucataria va fi la fel de prioritara ca baia si dormitorul.

La noi trebile sunt mai complicate, pt ca vrem sa mutam bucataria de unde e in una din cele 3 camere, impreuna cu spatiu de socializare & dining room. - 17 m2 in total. Deci, alti bani, alta distractie. iar in locul bucatariei, mult mai micutze, sa punem copilul pe la 0.5 ani sau cand ne vom indura sa il mutam din dormitorul nostru.

Din fericire, macar avem unde locui intre timp, asha nici eu nici lucrurile noastre nu vor fi asha de expuse. Deja ma vad, abia intrand pe usa, venind in inspectie si leganandu-ma ca o rata printre saci si alte materiale. Sper sa obtinem toate aprobarile de la banca cat mai repede - aici intai gasesti apt, faci contract de cumparare cu proprietarul, dai avansul, inregistrezi apt pe numele tau pt ca proprietarul sa nu mai miste nik - gen ipoteca- fara acordul tau. apoi depui pt imprumut la banca si achiti diferenta catre proprietar. deocamdata am gasit apt. deci, mai avem de alergat. dar cum suntem tineri si cu perspective si veniturile ne-au crescut periodic la amandoi, bancilor le-ar cam place sa ne aibe pe vreo 20 de ani inscrisi pe lista de platitori

legat de nas infundat: intrebati prin farmacii si pe la doctorii homeopati. si eu am avut probleme, mai ales combinat cu raceala, dar acum nu mai am nimic. am folosit plasture cu piper. e ca si plasturele cu mustar, care se folosea pe spate -parca- pt raceli puternice. tai o bucatica de dimensiunea la URGO si il aplici pe nasuc mai spre radacina. atentie sa nu il aplici prea aproape de ochi. arde ca naiba dupa vreo juma de ora, dar face minuni. io il puneam seara si il dadeam jos dimineata. cat am stat acasa bolnava, am mai schimbat plasturi de 2-3 ori pe zi. cum imi aminteam. dupa ce te obisnuiesti cu el nici nu mai arde asa de tare ca la inceput.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hello again. Off ce de treaba am facut azi si ce bine m-am simtit pt ca in ultimul timp mai mult am stat.

Anasianoi am facut creditul la BANCPOST pentru ca ni sa parut cel mai rentabil. mai au o oferta buna si la VOLKSBANK daca te intereseaza. Astia la BP ofera asigurarea de viatza si a locuintei gratis, nu cer comision de analiza a dosarului, dobanda 6.9% in primul an apoi variabila ...Eu pentru 37500 E cat imi dau ei tre sa am un avans de 12.500 si platesc rata cam 10 mil pe luna pe 25 ani. Chiria tot atat ma costa asa ca e mai bine sa am casa mea.

Adelabanuiesc eu ca nu il simt cum trebuie pe bebe din cauza burticii da mi-e rusine sa zic. Si eu am un pic de sunculitza pe burtica, nu foarte multa - ca la mine e distribuita egal pe tot corpul- dar suficienta.

Legat de concediu eu vreau sa muncesc pana in ultima zi pentru ca la mine cred ca e mai bine la munca decat akasa. Am un job betoon. daca ii zic lu sefu ca imi trebuie un pat sau o canapea se duce si imi cumpara. Programul mi-l fac singura in functie de ce treaba am asa ca vin la munca pt ca am nevoie de bani sa imi platesc ratele . Acum eu zic asa dar bineinteles ca daca nu o sa pot nu ma fortzez mai ales ca toata lumea e super protectoare cu mine la job si sefu ma trimite akasa daca vede ca nu mi-e bine. Eu am vb cu el si i-am spus ca vreau o perioada de vreo 3 - 4 luni concediu ca sa ne obisnuim eu cu bebelina si ea cu mine dupa care as vrea sa incep treaba. Faza e ca eu pot lucra lejer de akasa fara nici o problema si fara sa-mi fie teama ca o ignor pe bebica. Iarasi sefu a zis ca e foarte bine si ca o sa imi ia laptop si eventual un fax.

Fetele eu cate luni am la aproape 19 sapt ?

Va pupik dulcic

Iulia 18+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor , si eu care credeam ca sunt singura cu nasul,am citit carti ,si am intrebat doctorul ,nu luati nimic ,mi s-a spus ca e parte din sarcina ,si in luna a 6 a o sa avem probleme si cu ochii in sensul ca o sa ne deranjeze lumina soarelui -chiar aseara am citit. Tineti minte ca ma tot plangeam de burtica? ca as fii vrut sa fie mai mare? am fost ieri la o clasa pentru noi mamici ,si am vazut o doamna -6 luni jumate ,nu se vedea absolut nimic -dar nimic,s-a uitat la mine si s-a mirat- mi-a crescut inima ,m-am comparat cu alte mamici (stiu ca nu e bine ,nu ma certati) dar e bine ,sunt ca celelalte iuhuuuu.In fine ,clasa cu pricina a fost plictisitoare ,numai chestii finaciare-cat o sa ne coste;asigurare pe viata a lui bebe ;fonduri pt colegiu.Dar la sfarsit surpriza:ne-au dat o groaza de hainute pt noi nascuti ,si tot felul de paturici ,am fost impresionata.In rest ,bebe si-a facut un obicei sa ma trezeasca la 4 dimineata sa mananc-daca il ignor da suturi,si nu pot sa inchid un ochi-ahh ,era sa uit se mai spune ca din luna a 6 ,o sa ne amorteasca degetele si mainile ,mai si asa a fost ,azi noapte mi-am schimbat pozitia de 100 de ori ,nu mai simteam nimic -am zis ca daca incep sa ma umflu(in pene ha ha )o sa pun verigheta la lantic.Fetele cu intalnirea ,sa va ganditi si la noi!!!!Va citesc conversatiile despre Prenatal, iar eu caut un job ca m-am plictisit de moarte ,facem schimb ,voi o sa stati acasa ,eu devin muncitoare. Va pup.+24

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Iulenca, esti in luna a 5 a incepand cu 17 saptamani si 5 zile.

Miky 24+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Saru-mana Pumpkin,

Ca de obicei tu ai raspuns la toate intrebarile. banuiam eu ca sunt in 5 luni, de fapt asa am spus la toata lumea ca sa ma dau si eu mare da aveam o mica indoiala.
De-abia astept sa ne vedem sambata, apropos la ce ora a ramas?

Pupik

Iulia 18 +

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

cinta poti da mai multe detalii de plasturele acela cu piper? se pune piper pisat sau cum? Eu nu am folosit nici plasture cu marar ci numai un fel de plasture cu hrean...care ustura si ala de mama, mama...dar in 10 minute ma invatam cu usturimea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Salutare burtici!Eu nu am noutati deosebite de aceea scriu rar, dar incerc sa va citesc mereu, zic "incerc" pt ca aveti o viteza de speriat la scris! Rezultatul la TT a iesit bun , dar mi-a spus ca abia in sapt 24 imi poate spune aici, la ecografie, sexul, ceea ce m-a socat.Ca nu ma asteptam...In fine, am decis sa astept cu aflarea sexului important este sa fie sanatos.
Eu am luat 5 kg in 4 1/2 luni si sper sa nu iau f mult in continuare, mai ales ca vine vara si vom manca fructe si legume la greu.Si eu mananc des dar nu pot f mult.Am ceva burtica, dar nu f mare, se face mai mare seara.
Va doresc sanatate la toate si sa fiti fericite in sarcina, ca sa iasa si copilul cuminte si bun!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mia, ma bucur ca a iesit bine rezultatul la TT. Ce stres am avut si eu.... Hai ca mai ai putin pana la 24 saptamani, poate vii cu o fetitza ca ne-au intrecut baietzeii...

Iulenca , cred ca ramane pentru ora 13 sau 14. Sper sa decidem maine ora. Eu o sa trimit ora stabilita, locul si numarul meu de telefon mobil pe private sau pe mail fetelor care si-au anuntzat prezentza pentru sambata, ca in cazul in care nu stiu sa ajunga, se ratacesc sau nu au apucat sa citeasca ora stabilita sa ma poata suna.

Miky 24+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabella cred ca rar un copil infiat nu este asa de iubit. Exista aici pe forum o rubrica de adoptii. Obisnuiam sa merg acolo, nu postam niciodata, citeam numai ce scriau fetele de acolo si ma umflam de plans. Pana sa intru acolo nu staim cate femei nu pot avea un bebe si cate familii vor sa infiaze. Trebuie sa fim cele mai fericite din lume ca putem avea bebei nostri si nu trebuie sa trecem prin acel chin care se cheama adoptie, ca este un adevarat calvar prin ce trec majoritatea cealor care adopta.

pupmkin uraaaa, inseamna ca si eu sunt in luna a-5-a ca am 17 saptamai si 6 zile ...ce mandra sunt

Monica

Mergi la inceput