Mamici de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna dimineata,
fetelor nu ma las pana nu va citesct si va scriu doua randuri chit ca de ieri o tin in contractii intr-o veselie .
Am sunat aseara la medic si, dupa ce am luat medicamentul recomandat, nu am simtit nici o imbunatatire (toata noaptea am avut burtic de piatra)...acum parca mi-e un pic mai bine (de la voi ) si o sa fug in pat, ca cica odihna imi lipseste.

dmai si mikiion bine ati venit printre noi, sarcina usoara si bebici mancaciosi!

miti2004 felicitari pentru baietel !

Mi-am clatit putin ochii pe site-ul www.poshtots.com" target="_blank">http://www.poshtots.com...pentru idei noi deco.
Va las si va doresc la toate o zi buna!
A... era sa uit

Motto-ul zilei!

Daca cineva ride – rizi cu el impreuna!
Daca cineva cinta – cinta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Buna dimineatza fetelor. Aseara am fost singura akasa ca sotul sa dus sa vada meciul cu niste prieteni. Eu m-am bucurat ca pe mine fotbalul nu ma incanta. Da sa vedetzi minune, pe la inceputul celei de-a doua reprize am dat intamplator la meci si pana la sfarsit m-am uitat ca nebuna, cu emotii cu tot si chiar mi-a placut. AAA si ma plangeam ieri ca nu o simt pe fiimea, aseara la meci pt prima data am simtito fara nici un dubiu. Ea saraca se misca mai demult cred da eu deh mai nesimtita. Tasu a zis clar cand i-am spus ca e semn ca e microbista ca el. Si azi-noapte pe la 3 cand am facut pipi i-am vazut pe jucatori la aeroport la Baneasa, mama ce nebunie era. De-abia astept si Steaua in seara asta, omu meu e stelist si iar il trimit de akasa.

Mai fetelor pe mine m-a luat o durere de capo pe la 4 dimineatza rau de tot. Sunt ingrijorata ca ma doare capul frecvent. Am tensiunea un pic mai mica da nu exagerat. Dimineatza am fost si acum vreo 15 min am vomat un pic, am baut un pahar de apa si mi-a trecut instantaneu. Nu-s ce naiba se intampla da e ciudat .... l-am intrebat pe Dr. T pe forum da pana raspunde ajung eu la cabinet.

Pumpkin am retinut ora, ne vedem akolo. Iti dau un PM cu nr meu si astept si nr tau. Te-am adaugat si in lista mea pe YM.

va pupik si ne auzim later

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Hello! Sunt intr-o forma minunata azi . Exuberanta! Adica imi vine sa sar in sus . Nici un motiv special, doar bebele din burtica.

Pumpkin nu ma certa am ajuns aseara mai tarziu acasa si mi-a fost prea somn sa mai deschid calc si sa trimit pozele. Oricum meriti multi . Dar promit ca azi nu mai sunt asa lenesa. Am si la birou doua dar nu sunt cele mai grozave, iar una e cam dezbracata si am masca pe fata . Aseara am fost la un control la dentist si am fost foarte happy ca mi-a zis ca nu e nici o urgenta si nu crede ca o sa apara nimic pana dupa ce nasc. E o masea cu o plomba mai mare care daca va pica trebuie pusa coroana in loc, dar a zis ca va rezista.

Va pup pe toate si va trimit niste [flo.

Imi pare rau ca nu pot ajunge sambata, dar data viitoare nu lipsesc! Cred ca o sa dau si eu o fuga prin carrefour sa ma uit la hainute de gravide, ca imi cam trebuie. Pt bebe o sa iau ceva mai incolo, sper sa mai apara oferte. Legat de carucior imi spunea cineva ca sunt ma comode si mai usor de manevrat cele cu 3 roti - doua in spate si una in fata, decat cele cu 4 roti.

Ancutex 18+ (adica 5 luni )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

dmia bine ai venit
sa nu te sperii ca noi suntem multe si nici nu prea apucam sa ne raspundem la toate intrebarile...dar tu insisti si o sa vezi ca ai sa primesti raspuns.
sarcina usoara in continuare si bebe frumos si sanatos
21+

quote:
Originally posted by dmia

Nu vreti sa ma primiti si pe mine in discutia voastra? Ca vad ca nimeni nu mi-a raspuns.....
Vreau sa ma trec si in lista mamicilor de iulie-august dar nu stiu cum. DPN-ul meu este 15 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna!
Acum m-am intors de la doctor,am vesti bune,bebelina mea e bine a crescut mare de tot si nu avem nici un fel de probleme
Daca va spun ca mi-a tinut morala doctorul pentru cele 2 kilograme luate in ultima saptamana o sa ziceti ca sunt nebuna.
Nu conteaza ca cele 2 kg sunt de fapt tot surplusul meu din sarcina asta,e prea mult intr-o luna!
Cand i-am spus ca vreau niste medicamente de arsuri mi-a spus ca arsurile le am din cauza faptului ca mananc prea mult,sa nu mai mananc asa mult si o sa scap de arsuri
Dar nu il bag in seama,sunt in extaz,bebelina e atat de frumoasa,ne-a aratat fata in prim plan si ne-a facut cu manutza!
Am primit macar medicamente,de fapt unguent pentru hemoroizi,o plasa;sper sa ameliorez situatia.
Singura ingrijorare a doctorului a fost lungimea colului,asa ca am facut si o eco transvaginala pentru a masura,35 mm a fost rezultatul. A spus ca e OK. Asa e?
Cu David nu mi-au masurat colul vreodata asa ca nu stiu daca valoarea e ok sau nu,poate va dati si voi cu parerea.
Din cate am citit la voi in Romania doctorii masoara la fiecare control marimea colului sau gresesc?
Am vazut ca voua va spun chiar si cate grame are bb.
La noi cel mai mult insista pe inima,asa a fost si la David,la fiecare control stateau cate 10 min. in care studiau doar inima de intram la banuieli ca ceva nu e in regula.
Si astazi primul lucru la care s-a uitat la eco a fost inima,ne-a aratat ca sunt formate cele 4 camere si ca circulatia este asa cum trebuie.
Am pus si poza de la eco la semnatura,nu se prea intelege dar daca va uitati atent se vede forma craniului,nasucul ochisorii si un pic mai jos manuta.

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

as vrea sa vin si eu sambata...dar nu sunt sigura.
am fff multe de rezolvat dar daca reusesc vin si eu
daca nu distractie placuta si sa va bucurati la maxim de intalnire

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mama ce-ati mai scris! Se trezeste si omu'linistit si uite ii ia juma'de ora sa citeasca din urma..
Letitzia si Miti, felicitari pentru carutzu'bleu...hihiih, ce de baietei avem
Letitzia, ziceai ceva de o fata care a nascut la 29 de sapt? auliuuuuu si e ok bb? mi-e si frica sa intru sa mai citesc cine stie ce...poate imi pove tu...
Si mie a inceput sa imi fie cam teama sa mai plec la Sinaia pe perioada santierului tocmai ca sa nu nasc pe-acolo cine stie cu cine si cum...ufffff
Stefania, felicitari pentru examen . Foarte bine ca esti in extaz si exuberanta, bebelina ta simte asta cu siguranta, nu il lua in seama pe dr obsedat de kg..chiar e pacat sa ne umbrim bucuria
Sabana tu ai scris mult iubita, dar eu m-am fixat pe cutia de bomboane cu martipan pe care le-ai devorat am apa in gura...uffff, cum oi putea sa halesti atata dulce fara sa il pui pe tine? ...si la tine e ziua judecatii duminica?

Cristina 23+

Mergi la inceput

fetelor este fantastic ce spuneti voi referitor la crosetat....eu deja m-am apucat
cumnatul meu chiar radea de mine si ma intreba daca "asta e o noua pofta de gravida " ha ha ha
si azi am citit ca nu sunt singura cu cheful asta...si nu stiam ca exista si carti in care te invaat modele si alte cele.
eu stiu si cu andrelele si cu croseta. am inceput la croseta o bluzita neagra care se va lega sub sani ca sa se vada burta bine si una alba care va fi crapata pe laterale si se va prinde doar in fata intr-un snurulet....sper sa le termin pana vine primavara ca doar bate la usa.
dar sincer chiar am avut chef de asa ceva si nu am mai pus mana pe nadrele dde cel putin 10 -11 ani
tot ce pot sa va spun este ca daca ati lucrat vreodata nu ati uitat nimic...exemplu EU

hai spor la treaba21+

Mergi la inceput

Letitzia, mama ce baban de bebel ai si tu, hihihi... sa fie sanatos!
Miti, la tine doar se intareste burtica sau e contractie in toata regula? Sa mor daca mai stiu sa fac diferenta? Mi se face guguloiul ala acolo si se strange burta asa...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Adelutzo, Sabana si cine mai avea veleitati, m-ati omorat cu crosetatul, hihihiihih ....eu nu mai am rabdare, desi in tineretile mele ma ocupam si eu cu asa ceva...

Cristina 23+

Mergi la inceput