Mamici de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
irinuca spune:
Mai ce-mi place de voi..........harnicutze....albinutzele lu' mama
Eu,mai putoare.Va citesc dar cand e vorba de scris...brusc ma apuca durerile de burta sau ma iau cu altele...
Noi facem bine, burtoiul e mare si miscator iar eu am inceput sa merg clatinata ca o ratza si sa ma asez pe scaun cam intr-o rana si sa stau toata ziua cu mana pe burtica..ce mai..obiceiuri de gravidutza in toata regula.
Din pacate nu voi putea veni la intalnire (tocmai eu care-s nelipsita la evenimente d'astea!)caci sotul meu imi propune o iesire din Bucuresti si cum nu se intampla prea des lucruri d'astea...nu pot refuza.
Despre nas infundat si picaturi...cred ca-s campioana.De la inceputul sarcinii ma lupt cu infundaturile si picaturile sunt prietenele mele cele mai bune.Imi pun in nas la greu Olynth de copii (uneori de cate 5-6 ori/zi)si asta e singura mea sansa de a respira.Am intrebat ginecologul si a zis ca e ok (e drept l-am intrebat daca pot folosi intr-o raceala nu asa timp indelungat...).Si pe prospect scrie ca nu are contraindicatii.
Despre lungimea colului,eu stiam ca ce este peste 3cm e ok.Cu cat e mai lung e mai bine dar daca nu este sub 30 n-ar fi probleme.
Cristina- Ioana - eu sunt de parare ca poti pleca linistita la Sinaia.Chiar daca Doamne fereste se intampla ceva, cele 2 ore pe care le faci pana la Bucuresti nu iti pot face prea rau.
Eu (e drept ca nu-s prea sanatoasa)am fost cu prietenii la mare in luna a 8-a si-am petrecut un We de vis.Daca ma apuca nascutul pe acolo...
Si eu planuiesc ca in prenatal sa merg la Sinaia, la tzara...ehe..cate planuri am...
Urez si eu "Bun venit" burticilor nou aparute!
Eu am luat-o razna.Voi cautati carucioare, patuturi, hainute,lucruri practice..iar pe mine m-a apucat cautarea de cercei pt. fiimea.Si mai mult decat atat ma si panichez ca nu o sa am timp sa gasesc ceva super frumos!Vreau sa-i fac gauri in urechi in maternitate asa ca-mi trebuie din timp....
Fetele cu intalneata...- nu uitati aparatele foto sa ne faceti poze!!!
Irinuca 23+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Cristina_Ioana spune:
Irinuca, saru'mana de sfat..cred ca asa o sa fac...o sa ma duc, deci ne vedem si ne plimbam burtile pe la Sinaia...o sa intreb si dr daca e riscant...oricum banuiesc ca o posibila nastere la 7 luni survine in urma unei pb sau ceva,nu?..nu asa din senin...adica daca stau acolo cuminte si linistita...ufffff....o sa ma mai gandesc...
Cristina 23+
dmia spune:
As vrea sa ajung si eu la intalnire dar nu stiu la ce ora termin treaba. Sunt la master si trenbuie sa recuperam un laborator. dar mi-ar face placere sa va intalnesc si sa vorbesc cu voi.
Poate cineva sa-mi dea un nr de telefon sa luam legatura sambata? Eu nu am net acasa, pot intra decat de la serviciu.
letitzia spune:
Cristina_Ioana te cred si eu ca al meu BB e
la cat mananc eu si la cate kg am luat
! Cat despre bebelul nascut la 29 saptam si 6 zile nu am citit amanunte, am citit doar lista cu "bebelusii nostri" unde era trecuta si varsta nasterii; de fapt am vazut un BB nascut la 29 si 4 zile; cert e ca au fost destule mamici de martie-aprilie care au nascut in ianuarie-februarie sau inainte de termen. Dar tu fii linistita, ca asta nu inseamna ca ti se va intampla tocmai tie!
In ceea ce priveste crosetatul si impletitul cred ca v-am luat-o inainte
: de cand am intrat in concediu mi-am impletit deja 3 bluzite mie si una lui bebe. Nici eu nu am mai pus de muuuult mana pe andrele, dar fiind o fire mai activa, si trezindu-ma deodata acasa , nu am avut de ales, a trebuit sa fac ceva care sa nu implice efort (eu nici la televizor nu pot sa stau daca nu fac ceva, am zgandarici
).

24+ 
Kehleyr spune:
Despre col: eu am avut la ecografia de 15-16 saptamani colul de 41 de mm, acum la 22 de saptamani avea 38-39 de mm. Cred ca depinde si de cum se face masuratoarea, cu vezica plina sau goala.
Mamaluidavid si la mine la ultima ecografie s-a uitat taaaare mult la inimioara de ma speriasem
, dar in final a fost bine. Cred ca se intalnesc destul de des cazuri in care unii dintre peretii aia dintre camere apar mai tarziu si sunt foarte atenti la asta. Bafta la proba practica la sofat
.
Eu aseara in timpul meciului m-am refugiat la bucatarie ca barbatul meu e de nerecunoscut in timpul fotbalului. El care e un tip calm in general, la meciuri urla, striga, sare de pe canapea... ![]()
Map si cu cine tinea sotzul tau?
Cu nemtii sau cu romanii? (scuze, nu stiu daca sotzul tau e neamt sau nu, ma gandeam ca poate tineati unul cu o echipa si unul cu alta, sa iasa cu
).
Kehleyr
23+
emiliapop spune:
Fetelor ma inscriu si eu in clasa cu tricotatul.
Am la activ 6 caciulite pentru mine, diverse culori, una pentru sot si una pentru tata
....a si una pentru soramea ![]()
Acum lucrez la o bluzita mov, mai am o maneca. Mi-ar placea si sa cos la masina ca am tipare multe dalea din revista Burda da masina a ramas la mama, e din aia clasica cu picioare de fier forjat dar m-am impacat tare bine cu ea inainte. Cam greu sa o aduc acum ca e tare grea si trebuie urcata pe scari la casa, si am niste scari ....dalea in spirala
off...
Vai si am un chef de cumparaturi de speriat!!! Cred ca dam faliment, mai ales ca noi stam intr-un singur salariu. Toata ziua as sta prin magazine!!!
Desi sunt ametita rau dimineata, azi chiar mi-am facut o cafeluta ca nu se mai putea!!!
La mine bebe a inceput sa miste mai des acum il simt toata ziua si parca e mai bine ca sunt mai linistita din privinta asta.
Fetelor daca mai scrieti asa mult, nu mai am timp de tricotat ca trebuie sa stau in fata calculatorului toata ziua....eiiii 
Pup fetele,
Emilia si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by adelapop
as vrea sa vin si eu sambata...dar nu sunt sigura.
am fff multe de rezolvat dar daca reusesc vin si eu
daca nu distractie placuta si sa va bucurati la maxim de intalnire
Adelapop, noi te asteptam...nu cred ca rezisti tu sa nu vii sa ne vezi
Miky
24+NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
emiliapop spune:
ia uite ce am gasit eu !!!
http://www.babynamecenter.com/popular_baby_names.htm
Emilia 20+
cornelia_laura spune:
Hai ca am reusit si eu sa ma asez la calculator. Am reusit sa-l culc pe Eduard intr-un sfarsit. Azi am fost cu el sa-l tund la frizerie si a facut acolo un circ de toata frumusetea. Am stat pana la urma vreo 2 ore pt un tuns....
Si eu sufar fetelor de rinita alergica de vreo 4 ani
iar in sarcina se acutizeaza. Folosesc tot timpul Nazomer Forte, macar nu e asa scump ca alte produse pe baza de apa de mare. Dar noaptea oricum am nasul infundat si sforai.
Cum ramane cu intalnirea???
La ce ora??? Eu una vin sigur, ramane sotul cu teroristul
, si recunosc ca nu mai am rabdare. Mai ales ca de cand am nascut stau cam prost la capitolul iesiri.
Eu una vreau sa ajung si la BabyExpo, macar duminica.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
chiara.2005 spune:
Bun venit noilor burtici si felicitari celor care au aflat deja sexul ....vad ca baieteii conduc detasat.
Am si eu o veste buna, am primit rezultatul de la TT si este bun. Cand am aflat ca este in regula mi-au dat lacrimile...nici nu imi dadusem seama cat stres acumulasem pana la aflarea rezultatului.
In rest cu toate ca am implinit azi fix 19 saptamani, continui sa vars (dar nu dimineata ci seara), am un acid groaznic, nu reusesc sa dorm si cu toate astea m-am ingrasat 8 kg....cam mult.
Cam astea sunt vestile mele.
Mi-ar placea tare mult sa particip la intalnirea voastra ...dar sunt cam departe, asa ca la fel ca si toate celelalte care nu vor participa astept si eu poze de la intalnire.
Chiara
19 fix