Mamici de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
MADYN spune:
Letitzia si Miti felicitari pt voinicei!
Mikiion si Dmia bine ati venit printre mamici de iul-aug.2006. Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei pe masura!
19+ 
Bebelica
map spune:
fetelor dar sunteti harnicute rauuu...
eu am avut o prietena in vizita si cand a plecat am zis sa mai citesc ce s-a scris ...si s-a scris nu gluma
. Ma intreb cat o sa mai ave timp sa mai scriem dupa ce vin bebii. La mine o sa vina mama asa ca o sa mamai furisez un pic ![]()
Kehleyr sotul meu este jumi-juma
dar nascut si crescut in Ro. Aici este numai de vre-o 15 ani. Cand joaca Romania este musai sa tina numai cu ei, asta clar. Vroiam sa vedem cum le cade nasul infumuratilor astia de nemti cand ii bat cei din est
Asa ca nu a iesit de dataa asta cu
Dar eu oricum am auzit numai ce comenta el de la TV mi-a fost de ajuns
ca el nu-i microbist deloc dar aseara nu stiu ca atata mai comenta, nu puteam sa cred ![]()
Merg sa-mi fac spaghete cu sotulet ca mi-e fomica. Sper ca pot manca, azi iar am dat afara...offff
pupiceiii
Monica
pumpkin spune:
Intalnire : Am facut rezervarea la Trattoria Verdi's pentru 18 martie ora 13:00 

V-am trimis pe PM numarul meu de telefon.
Miky
24+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
MADYN spune:
Pumpkin e foarte bine la ora 13. Se poate un PM cu nr. tau de tel? Asta asa ca sa nu ne ratacim ca io sint mai 

dezorientata si mai panicoasa din fire!
19+ 
Bebelica
Sabana spune:
acum m-am strans si eu de pe drumuri. am plimbat catelul si ma duc sa ma asez la masa.
Cristina pai nu era asa de mare cutia. Ce sa fac, acum o bomboana, mai inca una si inca una si uite asa s-a dus cutia. mi-am cam terminat toate rezervele, noroc ca vien sora-mea acum cu altele noi. eu nu pot rezista fara dulciuri, mie dupa fiecare masa imi trebuie ceva dulce. e lege. Drum bun la Sinaia si ai grija de tine pe acolo. Ai zis ca vei avea un laptop, sa nu stai cu el prea mult in brate. Mie dr cand am stat acasa nu mi-a dat voie sa stau nici juma de ora cu el in brate. Mi-a zis sa am mare grija la el.
Pupici
Cristina_Ioana spune:
Sabana iubita, asaaaaa, mai presara-mi putina sare pe rana cu bomboanele alea si cu sora care vine incarcata cu provizii...
Ce e cu lectopu'? Pai io stau cu el toata ziua deschis, dar nu in brate...io stau intinsa pe canapea, iar el sta cuminte pe o masutza
Am dat iama la Carrefour azi...singurica si de capul meu...am achizitionat o serie de produse care mi-au facut ziua mai frumoasa:
interfon de bb, o paturica moale care se poate prinde in capse si se face halat, saltea pt masa de infasat, sac de dormit, aparatoare patutz, set de baie si niste body-uri si salopetutze de la Z...Sabana draga, tot tu esti de vina, ca tu mi-ai deschis apetitul aseara ![]()
Tot la Carrefour am dat 3 ture prin fata pe la KFC si m-am certat cu constiinta, dupa care a 4a tura mi-a fost fatala si am luat 3 aripioare pe care le-am devorat ca o somaleza in masina in parcare 
In alta ordine de idei fetelor, mi-a aparut linea nigra pe burticaaa !!!
dar din sani tot nu picura nimica inca... 
Vroiam sa le intreb pe mamicile experimentate, aveti idee daca produsele Avent sunt bune? Io asa am auzit..si am gasit un sterilizator de 8 biberoane pe sistem cu abur si primim la el si 2 biberoane...este vreo 3 mil...aveti idee daca o fi bunutz?
Cristina 23+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sabana si eu sunt la fel, tot timpul trebuie si dulce fara nu se poate. Si legat de cutiile de bomboane eu daca incep o cutie nu ma opresc pana nu o termin. Deci efectiv nu pot. Pe cantar nu m-am mai suit ca nici nu vreau sa ma gandesc cat arata. Asa daca ma iau dupa hainele mele nu m-am ingrasat mult ci numai la burta ma strang oleaca blugii ca normal este mai evidenta burtica acum.
Legat de haine am fost azi si m-am uitat la niste pantaloni din astia negri simpli un pic evazati ca sunt mai comozi decat blugii dar tot ce am gasit sunt cu elastic din ala care vine peste burta.
Si mie aia nu imi plac deloc. De ce nu au si cu talie joasa care stau sub burta? Disper.
Si am fost azi sa vad caruciorul ala de care ziceam mesajul trecut.
Am luat si experta cu mine pe vecina mea care are fetitza de 2 ani ca ea le verifica daca se inchid bine si cat de usor se strange si etc si e super fain numai ca fiind nou inca nu au setul ala de accesorii pt el cu paturica, copertina de ploaie si acoperis, ca nu stiu cum sa ii zic altfel in romana. Oricum mi-a placut tare mult si au zis ca o sa le aiba complet abia la inceputul lui aprilie ca e model nou si inca nu au toate la el.
La noi ieri a fost frumos si soare si acu e un frig de zici ca ii miezul iernii.
Urata vreme domnule, primavara asta isi bate joc de noi serios!![]()
M-am uitat azi pe net sa vad daca este vreun magazin online ca sa cumpar niste andrele si niste lanitza pt copilasi ca sunt din alea speciale super moi. Si am gasit un site dragutz de aici din uk si am sa vad mai studiez si ma pun si eu pe impletit si pe facut goblenuri ca au niste modele la goblen, superbe.
Cam scumpe dar superbe!
Cam atata de la noi. Va pupicesc pe toate si distractie placuta la intalneala si veniti cu poze multe multe!

------------------------
18+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
motzata spune:
Buna fetelor va tot urmaresc de o perioada buna de vreme ba chiar v-am trimis un mesaj pe pagina cealalta si daca am vazut ca nu ma remarcat nimeni
si pe aceasta pagina.Sunat
in 17 + si ma confrut si eu o groza de probleme,si am vazut ca va ajutati foarte mult una pe alta ba chiar va si pasa parca a-ti intr-o familie.N-ati vrea sa ma primiti si pe mine printre voi?
motzata
MissJJ spune:
Cristina_Ioana vecina mea a folosit avent si mi-a zis ca a fost super multumita de ele. Ea a testat mai multe tipuri de tetine si biberoane la fata dar cu astea s-a impacat cel mai bine. De la unele tetine i se facea greata ca erau cam grasune dar cu astea i-a fost bine si au si rezistat la folosit mai mult decat alte modele. Nu s-au ingalbenit de la folosit si nici nu s-a crapat de la atata sterlizat. Si eu tot de la ei mi-am luat sterlizator dar de microunde si mi-au dat doua biberoane unul mic si unul mare si o perie de sticle si doua suzete. Si aici in uk e considerata o firma f buna mai ales la biberoane si sterlizatoare.
------------------------
18+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Sabana spune:
Cristina ce plimbareata esti draga. Si eu vreau sa ma duc sambata prin carrefour sa studiez problema cum trebuie. Sorry nu mai pun sare pe rana. Nu mai scot un cuvintel. Oricum tocmai m-am dat jos de pe cantar si am mai pus vreo 2 kg. E groaznic
. Am ajuns la 63.
Burta mea a crescut enorm. Mie buricul mi-a iesit in afara de pe la 4 luni, iar acum arata groaznic, nu stiu cum o sa arate la 9 luni. Si mie mi-a aparut dunga neagra. Nici mie nu imi curge nimic, dar nimic.
Fug la telenovela, nu va spun care, ca aruncati cu pietre.