Mamici de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabana spune:
Motzata bine ai venit printre noi si sarcina usoara. La fel bun venit si celorlalte fete. Nu am apucat sa spun. Va primim pe toate cu drag printre noi.
Si eu ma gandeam sa iau biberoane de la Avent. Cristina oferta e tot la carrefour nu?
Cristina eu ma refeream la laptop sa nu stai mult cu el in brate. Daca e pe masuta atunci e bine. Era un sfat. Nu da cu pietre 
Muuh spune:
Bine ati venit fetele noi.
Fetelor merge cineva dintre voi vineri la Baby expo?
Fetele care veniti la intalnire eu aduca aparatul foto dar o sa va rog pe voi sa faceti poze ca ale mele ies horror deobicei nu am pic de talent la asta.
Mitza
20
miti2004 spune:
Motzata bine ai venit in grupul nostru, sa fii sanatoasa si burticoasa 
Fetelor, va multumesc pt urari, azi dau o raita prin magazine sa ma uit dupa lucrusoare albastre ![]()
si poate imi gasesc si eu o pereche de pantaloni ca nu mai incap in ce am eu...
mii de pupice tuturor,
miti 19+
motzata spune:
Fetelor ce sa va spun despre firma Avent este una dintre cele mai bune firme pt ca biberoanele nu stiu exact din ce este fabricat dar stiu un singur lucru ca il ajuta pe baby sa nu faca colici(ce-or mai fi si aia)eu personal am trimes la sora mea si a schimbat biberonul numai cand fetita ei nu mai se satura adika la cateva luni se schimba pt ca se adauga mai multe gauri.Si culmea ca a incercat pana eu i-am trimis cu mai multe gauri sa de-a la fetita cu un alt biberon si copilul na mancat.Si aici rar pe care vezi ca nu da la copil cu Avent sa manance si in general romancele sunt tare pretentioase .
la ce luna apare linia negra?ca eu ma uit ca mata in calendat si nu vad nimic ori sunt prea
ori ceva e in neregula.Voi ce stiti.
17+
motzata
map spune:
Motzata bun venit printre noi si sarcina cat mai usoara...aici alaturi de noi ![]()
Fetelor mie deja mi s-a facut somnic desi nu-i decat 20:15, somul asta cred ca intre in burtica mea, de asta ma tot umfla asa.
Azi l-am simtit pe bebe mai mult ca nicioata. La un moment dat dadea suturi asa tare ca l-am chemat si pe sotul meu sa vada dar pana a venit el nu a mai dat
. Sper ca de acum sa incep sa-l simt cat mai des. Ubesc asa de tare manutele si piciorusele acelea cici care bat acolo de zor. Parca am inceput deja sa-mi imaginez cumo sa-l tin in brate pe bebitu mic.
Merg sa fac nanic. Va pupicesc si somnic usor.
18 fix
Monica
Tzuni spune:

Incerc sa-mi imaginez ce fetze vor face cei de la restaurant cand vor vedea o ceata vesela de burticutze!
Oare ce-si vor imagina?
Va doresc distractie placuta! 

(ma scuzati ca mi-am bagat coditza pe-aici pe la voi, dar nu m-am putut abtine...
)
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
motzata spune:
A fetelor am citit la ei pe site biberonul este din silicon mai multe infohttp://www.avent.com/uk/en/bottlefeeding_silicone_teats.php

la toata lumea
17+
motzata
Sabana spune:
Map un pupic de noapte buna
. Somn usor. Eu zici ca sunt titirez. Nu am stare de nici un fel. Desi ma dor toate alea nu am rabdare sa stau intinsa in pat.
Ma bucur ca maine este vineri si duminica vine sora mea. Desi e plecata doar de o saptamana imi este tare dor de ea.
Apropo de restaurant. Acum vreo 2 ani cred, am fost la un local undeva pe Lipscani si am vazut multe gravidute la o masa. Era in preajma craciunului. Si m-am gandit eu ca ce multe gravidute sunt la o firma si seful le-a oferit drept prima o iesire in oras, asa ca de craciun. Dar apoi mai tarziu am realizat ca era o reuniune de gravide.
Abia astept sa vad poze de la intalnirea voastra.
Ma doare spatele groaznic. Si mai nou simt ca nu prea mai am echilibru, ca ma trage burta in toate partile. Iulenca si eu merg ca o rata.
Cred ca o tai si eu la culcare. Noapte fetele.
Ancutex spune:
Salutare. Va scriu ceva scurt ca ma grabesc la somnic
.
Pumpkin ti-am trimis cateva poze cu mine si burtica mea pentru album. Multumesc 

si 

.
Somnic bun la toate burticutzele.
Ancutex
anasia spune:
buna, burtici!sunteti fantastice! daca nu venea sotul azi cu laptop-ul, nu mai reuseam sa va prind din urma;
din pacate am avut o mica problema miercuri, mi s-a intarit burtica f tare si a inceput sa doara cumplit; prin urmare, m-am invoit de la munca si am plecat acasa si nici azi n-am fost la serviciu; am luat no-spa si am ajuns si la scopantil; de-abia azi mi-a mai trecut;
bun venit noilor burtici!(scuze ca n-am retinut numele, am citit in viteza maxima);
iulenca, multam de pontul cu banca;
sunt bucuroasa ca azi m-a bombardat bebelina mea,i-am simtit piciorusele din plin;
madyn, esti tot pe 20 la eco? la ce ora?
ha!ha!ha! eu care credeam ca bb mea are 25 cm,chiar ma miram ce mare e!nu m-am uitat bine;
pupici!
anasia 19+