Mamici de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut si eu cu toate ca pana acum am mai citit dar nu am si scris la subiectul acesta.
Intreba cineva(scuze dar nu va stiu pe toate) cum sunt produsele Avent.Noua la spital ni s-a dat un Nuk cu tetina de cauciuc si copilul meu cu greu a mancat.Luasem numai biberoane Avent si ma cam luase frica ca nu va accepta nici un fel de tetina.Spre surprinderea mea in timp a refuzat orice alt biberon(Nuk, Chicco cu tetina silicon) cele de la Avent au ramas preferatele.Am avut prima data un sterilizator pentru cuptorul cu microunde, si din greseala l-am lasat mai mult si s-a topit putin capacul.A trebuit altul si am preferat sa il iau pe cel electric(eu am dat 58 euro, nu stiu in Romania cat costa).Incalzitor de bibe am avut, cateva produse cosmetice pt mine si acum le caut pe cele pentru copilasi(se distribuie doar in Elvetia, dar trebuie sa fac rost de ele sa ma coving ca sunt la fel de bune).Eu le recomand din toata inima, chiar daca sunt putin mai scumpe decat Nuk, Chicco sau alte marci.

Si sa nu uit, burtica cu fetita, 20 saptamani, mamica lui Phillip cretulinul

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cristina-ioana la ce iti trebuie sterilizator asa de mare? pentru 8 biberoane?
o sa le sterilizezi pe toate odata si dupa ce le folosesti le vei steriliza din nou?
ca ma gandesc ca si sterilizatul asta are un termen de valabilitate sau cum s-o numi si ma gandesc ca dupa mai multe ore de stat biberoanele sterilizate sa nu prinda microbi??????
lamureste-ma si pe mine

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Sabana iubita, asaaaaa, mai presara-mi putina sare pe rana cu bomboanele alea si cu sora care vine incarcata cu provizii...
Ce e cu lectopu'? Pai io stau cu el toata ziua deschis, dar nu in brate...io stau intinsa pe canapea, iar el sta cuminte pe o masutza
Am dat iama la Carrefour azi...singurica si de capul meu...am achizitionat o serie de produse care mi-au facut ziua mai frumoasa: interfon de bb, o paturica moale care se poate prinde in capse si se face halat, saltea pt masa de infasat, sac de dormit, aparatoare patutz, set de baie si niste body-uri si salopetutze de la Z...Sabana draga, tot tu esti de vina, ca tu mi-ai deschis apetitul aseara
Tot la Carrefour am dat 3 ture prin fata pe la KFC si m-am certat cu constiinta, dupa care a 4a tura mi-a fost fatala si am luat 3 aripioare pe care le-am devorat ca o somaleza in masina in parcare

In alta ordine de idei fetelor, mi-a aparut linea nigra pe burticaaa !!! dar din sani tot nu picura nimica inca...

Vroiam sa le intreb pe mamicile experimentate, aveti idee daca produsele Avent sunt bune? Io asa am auzit..si am gasit un sterilizator de 8 biberoane pe sistem cu abur si primim la el si 2 biberoane...este vreo 3 mil...aveti idee daca o fi bunutz?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TinaBadea spune:

Buna fetelor!
Ce ma bucur ca v-am regasit!
Nu am mai scris demult, dar citesc TOT! Va rog sa actualizati si la mine datele personale - data nasterii 07.12.1973, DPN a ramas acelasi , se pare 70% ca este . Spitalul va fi Elias. iar doc. Filipescu.
Multumesc si va urmaresc cu sufletul la gura in continuare.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Azinoapte a fost furtuna aici,nu am prea dormit de galagie,noroc ca David a dormit dus.
Am ramas cu o stare de extaz dupa ecografia de ieri,am mereu in fata ochilor fata bebelinei si cum ne facea ea cu manutza
Am observat ca bebelinei mele ii place sa ma gadile cu manutzele pur si simplu nu ma pot abtine sa nu rad asa de tare ma gadila. Si sunt manutzele,nu piciorusele asta stiu sigur.Oare de ce copiii mei stau numai in cap cand sunt in burtica?
Acum vreo cateva zile sotul m-a lasat cand mi-a spus ca i-ar place sa avem 4 copii.
4 parca sunt prea multi dar 3 copilasi incepe sa imi surada si mie
Week-end super!

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Motzata si toate celelalte burtici noi,scuze nu am retinut numele bine ati venit printre noi si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

MamaluiDavid ma bucur pentru tine ca esti asa de bucuroasa abia astept si eu sa vad ce bebelin sau bebelina o sa am .Sper ca nu face pe incapatanata(ul)sa ne tina in suspans.Dar oricum mai depana pe 7 aprilie.Fetelor am asa o stare proasta stiu ca cele mai multe dintre voi dorm si eu n-am cu cine sa vorbescnu stiu ce ma apucatparaca mi se scufunda toate corabiile.Crede-ti ca este normal voi ati trecut prin asa ceva?Eu am crezut ca sunt mai diferita nu am varsat niciodata pana acum desi stari am avut in schimb eu nu am putut dormi 3 luni si jumatate decat 4 ore pe noapte a fost cumplit.Voi sunteti asa de norocoase o fi tara nostra cum o fi dar tot acolo este mai bine aici pana la 4 luni n-am vazut dr pt ca nu am avut asigurare si dupa ce in final m-am prezentat si eu la medic imi spune asistenta ca daca este vreo problema daca asista si o studenta si eu fata de treaba zic DAsi cand am plecat de-acolo am realizat ca de fapt ma consulata studenta nu moasa, ce sa mai fetelor imi venea sa imi dau suturi singuradar era prea tarziu sa mai fac ceva.Si mereu cand va citesc ma gandesc cat de noroacoase puteti fi voi va duceti la medic decat ori va doare ceva ,cand am citit cate pastile luati voi m-am speriat putin eu n-am luat decat 3 pastile in 4 luni si alea ca inebuneam de durere de capSi cand ma gandesc la intalnirea voastra ce fain o sa fie as fi putut si eu sa vin eram la o aruncatura de batz Ploiesti ajungeam numai decat dar ce sa faci distanta asta ca imi vine sa iausi sa vin si eu.trezeste-te draga parca ai fi
Sa aveti o zi cat mai buna fetelor si sa va bucurati ca nu sunteti ca mine.
la toata lumea
17+

motzata

Mergi la inceput

Motzata starea ta e din cauza hormonilor de sarcina,toate trecem prin diferite stari uite de la mine o si un poate te simti un pic mai bine.
Despre medicamente,asa e si aici eu nu am luat nici macar o pastila toata sarcina,la fel si sarcina trecuta,aici se merge pe cat mai natural posibil,nici macar vitamine nu se prescriu,totul se ia din mancare,si dupa aia te cearta ca de ce te ingrasi
Hai nu mai fi suparata,capul sus, chiar daca e greu fiind departe,dupa ce o sa nasti o sa te bucuri de conditiile pe care le ai acolo pentru bb,conditii la care fetele din tara poate ca nici nu viseaza. Iti spun din experientza!
Fetelor sa nu va suparati pe mine,please,please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

motzata, babee bine ati venit.
motzata starile pe care le ai sunt normale in sarcina. Eu zic ca esti o norocoasa ca vei naste acolo, priveste jumatatea plina a paharului. Medicamente nu am luat nici eu cine stie ce si multe dintre noi nu ar luca daca nu ar fi nevoie. Uite daca citesti in urma o sa vezi tu ca din neglijenta unor medici sunt acum cateva mamici care trebuie sa fie mai grijulii si de asta au si o medicatie speciala. Asa ca mai adaugi tu putin la paharul plin si o sa fie mai bine.

Mitza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata fetele!
Bun venit noilor mamici !
Am si eu o problema si poate ma ajuta cineva. Voi ce creme de vergituri folositi? EU am folosit sanason cat eram in greturi si apoi m-a pacalit o vaca de la farmacia Donna ca cica asla vital este si pentru gravide, dar dupa ce m-am dat o luna aflu ca nu-s de gravide. Soramea care este la farmacie mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac pb, nu are ce sa mi se intample, dar sa cumpar o crema de gravide. Ei bine m-am dus la sensiblu si de la mustela mi se parea extraordinar sa dau 1 milion pe o crema care o termin imediat, mai era la 900.000 de la galenic si in concluzie mi-am luat tot sanason ca mi se pare convenabil pentru o crema, ca oricum am inteles ca vergituri tot faci daca e mare burta. Voi ce stiti? Cu ce creme va dati?
Va pup pe toate !

Ioana 20+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71366" target="_blank">capitol

18+
POZE

Mergi la inceput