Mamici de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata burtici!
In primul rand urez si eu bun venit noilor gravidute, sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Despre biberoane eu pot sa va spun ca Eduard nu a fost deloc pretentios, am folosit din acelea de la Primii Pasi care sunt ieftine si nu am avut probleme. Dar eu una va sfatuiesc sincer sa nu cumva sa luati biberoane de sticla.
Ioana81, eu la sarcina trecuta nu m-am dat cu o crema speciala pt vergeturi. Am folosit Nivea (cutia mare alba). Dar din cate am observat depinde de organism mai mult decat de crema folosita. Asa cum am mai spus o prietena de-a mea s-a dat cu creme scumpe toata sarcina si tot s-a umplut de vergeturi. Crema de sanosan cat costa? Daca e pana in 50 Ron parca mi-as lua si eu.
motzata, cumnata mea e stabilita in USA si acum e in 8 luni. In afara de sot nu are pe nimeni din familie alaturi de ea, trag si ei cu banii si asigurarile dar recunoaste ca nu exista termeni de comparatie cu situatia din spitalele de aici. Asa ca tu gandeste-te ca asa e mai bine pt bebe. Si lasa starea proasta la o parte, iti joaca hormonii feste dar e pacat sa nu te bucuri de perioada asta.
adelapop, incer sa-ti raspund eu la intrebarea despre sterilizator. Daca nu alaptezi(Doamne ajuta sa ai lapte suficient) sau ii dau alimentatie mixta folosesti minim 8 biberoane in 24 de ore. Adica bebe manaca cam la 3 ore lapte+ ceai sau apa. Asa ca le sterilizezi odata pe zi. Parerea mea e ca economisesti timp.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa spune:

Draga Chiara,
te rog frumos sa-mi spui si mie ce rezultat ( factor de risc ) ti-au dat la TT .Eu l-am facut la Spitalul Giulesti si medicul meu mi-a spus ca l-am facut degeaba ca nu mi-au dat factorul de risc. Am avut ca rezultat niste parametri normali, in care ce e drept ma incadram, dar nu mi-au dat factorul de risc.Eu am o mare problema in legatura cu saptamana in care sunt...Va vine sa credeti??? Doctorul ma abureste de la o vizita la alta...ba ca e prea mare copilul dupa calculele mele, ba ca e prea mic dupa calculele lui si masuratorile de la ecografie... Stie cineva daca exista vre-o analiza de sange care spune exact varsta fatului?
Multumesc anticipat, pupici la burticute.
P.S. Chiara, in ce saptamana ai fost cand ai facut TT ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

TinaBadea, Motzata, Babee bine ati venit printre noi! Va asteptam cu detalii despre voi, despre starile voastre, despre puiutii vostri, despre temerile voaste si sigur se vor gasi fete care sa va raspunda.

Anasia, la Iosup ajung luni seara, dupa ora 20. Tu? si la dr. T ajung miercuri, pe 22 la ora 19.45.

Ioana81, eu am luat o crema antivergeturi de la MotherCare, a costat 230.000 si e special pt . Dar ma mai dau si cu gel de bebe Jonhson.

19+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmia spune:

Salutare la toate fetele!
Si eu tot crema de la sanosan pentru vergeturi folosesc, si mi se pare convenabila. Cat de buna o fii, asta ramane sa aflu.
Eu mai am o problema insa cu picioarele. Mi se ufla mai tot timpul si ma dor. as putea folosi vreo crema care sa aiba efect?
Eu am fost marti la ecografie. Am un baietel de 21 de saptamani, care aseara a fost un suporter adevarat la meciul Stelei. Degeaba incercam eu sa dorm ca.....

Pe mine nu ma lasa sotul sa cumpar nimik pentru bebel. Zice ca nu e bine... Si asa as da o tura prin carrefour sa iau macar o caciulita

E cineva dintre voi care si-a luat program redus? Eu mi-am luat de luni si e tare bine. In loc sa ma trezesc la 5.30 acum ma trezesc la 7.00. Mult mai bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

acum m-am lamurit dar mai am o intrebare: inainte de sterilizare biberoanele se vor spala cu detergent lichid????
sa nu radeti ca habar nu am

21+

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna dimineata burtici!
In primul rand urez si eu bun venit noilor gravidute, sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Despre biberoane eu pot sa va spun ca Eduard nu a fost deloc pretentios, am folosit din acelea de la Primii Pasi care sunt ieftine si nu am avut probleme. Dar eu una va sfatuiesc sincer sa nu cumva sa luati biberoane de sticla.
Ioana81, eu la sarcina trecuta nu m-am dat cu o crema speciala pt vergeturi. Am folosit Nivea (cutia mare alba). Dar din cate am observat depinde de organism mai mult decat de crema folosita. Asa cum am mai spus o prietena de-a mea s-a dat cu creme scumpe toata sarcina si tot s-a umplut de vergeturi. Crema de sanosan cat costa? Daca e pana in 50 Ron parca mi-as lua si eu.
motzata, cumnata mea e stabilita in USA si acum e in 8 luni. In afara de sot nu are pe nimeni din familie alaturi de ea, trag si ei cu banii si asigurarile dar recunoaste ca nu exista termeni de comparatie cu situatia din spitalele de aici. Asa ca tu gandeste-te ca asa e mai bine pt bebe. Si lasa starea proasta la o parte, iti joaca hormonii feste dar e pacat sa nu te bucuri de perioada asta.
adelapop, incer sa-ti raspund eu la intrebarea despre sterilizator. Daca nu alaptezi(Doamne ajuta sa ai lapte suficient) sau ii dau alimentatie mixta folosesti minim 8 biberoane in 24 de ore. Adica bebe manaca cam la 3 ore lapte+ ceai sau apa. Asa ca le sterilizezi odata pe zi. Parerea mea e ca economisesti timp.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Adelapop da. Eu am vazut la vecina mea le spala toate biberoanele le aseza in sterlizator si abia apoi le sterliza.
Vezi ca s-a deschis deja un nou capitol!

------------------------
18+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput