Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
mama da ce active suntem.
pai ,la vara suntem o gasca serioasa de mamici si bb-ici.
va tuc si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!
elvira draga fa pauza de o cafea.hai ca eu sunt la cafeaua nr 3.nu ma lasa singura.
astept sa se trezeasca matei ca sa iesim afara.cine vine pe platou azi?
PS am uitat sa va spun ca de azi colegul are program de munca de la 8,30 la 17,30.e nasol rau , dar asta e.
elutaf spune:
bianca asta numesti tu nasol ... al meu iese din casa la 7 dimineata si ajunge aproape zilnic dupa ora 18 ... dar m-am obisnuit
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
elutza eu eram invatata cu program pana la ora 16 , iar in zilele cand e pe evenimente ma consolam ca sunt doar una sau max 3 zile pe sapt .dar asta e.se invata omu si cu mai rau nu doar cu bine.
deci cine mai vine pe platou????????????????????????????
deschid lista:
Adriana
eu
diplodocus spune:
Fetelor, eu nu ma culc o data cu gainile, ca nu avem gaini :)
Dar va spun "noapte buna" voua si mai ales la bebici. Nu cred ca mai ajung la klc seara asta ca mai am o groaza de lucruri de facut iar Luca-Mihnea are toata noaptea program artistic, intitulat sugestiv "In asteptarea incisivilor inferiori!"
BIANCA< mai vb miine
MIHAELA<cred ca nu am apucat sa-ti multumesc pentru indicatile pt poze, o fac acum
CLAUDIA<Luca-Mihnea are 6 luni imediat...Tu ai facut pozele cu Rebeca si personajele din desene animate pe calculator...Ai programul?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calin_popa2004/my_photos
Bimilit spune:
ioana nu am mai ajuns in zona ta pt ca matei era frant.poate iesi maine tu pe platou ,daca nu facem cumva sa fie bine.
mihaela unde esti? nu ai trecut azi pe la noi.hai ca te asteptam cu vesti despre fete.
bianca pai ,e o veste buna ca stanca merge in curand acasa.ata e un motiv de chefuiala.
adriana draga ce faci? ai culcat fetele?
elvira ne-ai parasit? unde esti draga? ai plecat iar dupa marfa?
fetelor ia treceti la raportul de seara.
va tuc apasat pe voi si pe copilasii vostri.
for2nity spune:
seara buna fetelor,
Bianca, precum vezi nu am plecat nicaieri...pregatim insa un week cu familionul in Timisoara, sunt curioasa daca Alexia isi va da seama de evenimente...calatorie, locuri noi, etc.
Fetelor, sunt topita dupa fiica-mea. mai nou avem in fiecare seara momentele noastre intime de mama-fiica, se cuibareste langa mine, ne jucam, radem...si inca ceva...azi dimineata am avut un soc...intr-un limbaj cursiv (a se citi fraza completa-dar nu pe limba noastra)insotit de gesturi foarte sugestive, mi-a aratat masa de schimbat si mi-a spus/aratat ca a facut caca, s-o pun pe masa si s-o schimb. Nu e mare lucru, dar a fost prima data cand mi-a spus ceva coerent. Acuma spre exemplu sta cuibarita sub patura langa tati si se hlizeste la el...ma omoara nu alta. ma duc sa ma joc cu ei. Va pup.
Noapte buna.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
claudiasabou spune:
Buna seara ,
Eu abia acum am ajuns acasa.Am fost cu asta mica pe-afara ,apoi la mama.
Ioana am luat un program de pe net Photo Pro cred ca asa se numea ,era un trial si acum a expirat.Dar sunt o multime de programe pe internet ,valabile 30 zile.
Bianca ati fost pe platou?A fost multa lume? Si eu vroiam sa merg ,dar ne-am oprit la topogan si nu am mai ajuns.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
mihaela_s spune:
Haideti la camera 8!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!