Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 13
diplodocus spune:
Pai daca au trecut30 minute inseamna ca s-a trezit Luca-Mihnea...Mai postez in urmatorul lui somn...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calin_popa2004/my_photos
claudiasabou spune:
Buna fetelor,eu abia acum reusesc sa intru pe forum.
Mihaela eu am terminat profilul franceza intensiv,din poza nu imi dau seama daca te cunosc.
V-ati dus copii la cresa din Zalau ? Ce stiti de cresa?Eu sunt un pic stresata ca mai sunt 2 luni jumate pana incep serviciul si nu stiu inca ce o sa fac cu Rebeca.Sau poate stiti o bona de incredere.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!
adriana da poti da tu apelul la cafea.ca eu ma trezesc mai greu.sa ai servici usor.
ioana tare scup baietel ai .e frumos foc.mai ca ma bate gandu sa-ti fac o nora.
elutza vezi ca nu exista tratament impotriva alergiei la catifea.dar daco poti trata cu indiferenta alergia e ok .uite eu am momente ca nu ma deranjeaza dar cateodata imi vine sa urlu.da acum de 2 luni nada , nici macar "alergie" auditva nu am facut.
claudia, au am lucrat in 1993 la o cresa din zalau.mai eu nu mi-as fi dus copilul acolo.adriana zice ca la singura cresa din oras ar fi ok .acum du-te tu sa vezi ce si cum.nici cu femeile nu e usor .tare greu iti gasesti o persoana de incredere.uite eu la tudor am avut 6 femei , dar nu am fost multumita de ele.rar gasesti pe cineva bun.
elviraaaaaaaaa ce faci? treci la raport.
va tuc .merg sa-mi beau cafeloiu , sa trag o tzigara si sa ma joc putin cu matei.da stati linistite ca mai vin.
PS claudia e frumoasa foc patricia?cu cine seamana ? are niste pchi superbi.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
bianca n-am ce face catifeaua mea e tare aproape si nu exista zi sa nu calce pe bec ... da ma fac ca nu vad ca asa cum am spus e si utila uneori
ioana frumos luca, mi-a placut indeosebi luca mexicanul si luca de birou cu cravata
claudia deci suntem din aceeasi generatie (doar ca eu am facut 5 ani) ... cunosc colege de-ale tale pe iulia simoc si pe monica sabou (cu ultima am fost colega pana in clasa a VI/a la Jibou), poate si altele dar nu-mi aduc aminte acum
hai sa va spun si despre mihaita acum ...
- de mancat tot asa, adica cand cum, azi bine maine apropae deloc ... dar am inceput sa ma obisnuiesc
- la tara ne-a placut tare mult, dar am facut si o boacana ... alin care supraveghea puiutul s-a dus de langa el si mihaita a cazuit din pat in cap ... din fericire doar sperietura a fost mare si nu a facut nici macar cucui ...
- se ridica singur in picioare in patut, acum sta in echilibru si daca se tine intr-o singura mana, dar nu paseste decat in prezenta premergatorului, fie ca e in el sau in afara lui tinandu-se de el (si impingandu-l)...
- face tot felul de boacane trage sertare, fata de masa, ghivece cu flori ... asa ca eu tot dupa el
- dimineata se trezeste si ma striga mama sau bate din palme, sunt asa de mandra
gata ca tre sa fac papa la puiut
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Ioana foarte dragutz Luca al tau ... noi ne inscriem pe lista de nurori . Mi-au placut toate pozicile , dar indeosebi asta si asta. Dar hai sa-ti spun ceva , preotul care l-a botezat pe Luca e fratele meu ... ma gandeam eu ca acolo mergeti la biserica , cand ai spus ca nu deranjati daca plang copilasii... ca doar si el are 2 fetitze mici .
Claudia din cate am inteles eu la cresa e foarte bine acum , sunt 3 asistente medicale , o bona , dr. in permanenta , papitza gustoasa si buna ... eu am vrut sa o duc pe Paula direct la cresa , dar nu primesc copii numai de la 2 ani . Asa ca poti face o vizita sa vezi cum sunt conditiile , eu nu am mai intrat daca oricum nu puteam sa o duc ... poate ne spui si noua ce vezi acolo ...ar fi bine sa fie inopinant , ca sa nu fie totul aranjat .
Bianca dar eu asa am inteles ca sambata ai intrat in contact din nou cu catifeaua ... sau nu ... poate ma insel ...
Elutza nu fi mama necajita , ca poate la un moment dat s-o roade ea catifeau si poate daca e uzata nu mai poate fi "purtata" ...
Paula se chinuie in continuare cu dintzisorii si maselutzele . Azi noapte s-a trezit iar de cateva ori , cu mancarea nici noi nu ne laudam , dar suntem trecute prin multe asa ca nu ma mai stresez ...
In rest totul e OK deocamdata ...
Va pupi ca mai trebuie sa lucrez ceva ...
Intru cand mai am un piculetz de pauza de cafea ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Claudia abia acum am vazut pozele cu printzesa ta ... foarte dulcica , sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa ...
Am si eu o intrebare : unde ai facut pozele cu desenele animate ???
Si noua ne-ar placea ....
Pupici...
albumele noastre
Bimilit spune:
adriana sambata am avut contact cu catifeaua exact 2 min si nu am facut alergie .matei a fost fff obosit si nu am putut sta mai mult.asa ca am scapat nevirusata.mai , deseara musai sa ne intalnim pe mess.sa ai servici usor.
elutza si a mea sta aproape de mine , un km ne desparte da au fost 2 luni de cand nu ne-am intalnit( desi a fost si ziua lui matei si a mea).ea nu se oboseste sa ne viziteze asa ca scap usor.
desi uneori indiferenta ma deranjeaza.
fetelor va urez servici usor ( la cele care sunteti la job)si sa aveti o zi placuta.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Ioana e tare dulce Luca al tau.Cat timp are?
Mihaela ma bucur sa aud ca suntem din aceasi generatie si Ca imi cunosti dragutele mele foste colege.
Adriana pozele cu desene le-am facut eu acasa.Am decupat poze de-ale ei si le-am pus in imaginile respective.
poze Rebeca
diplodocus spune:
Ma bucur ca va place buburuza mea...Iar daca va plac pozele, vreau sa cred ca nu l-am "stresat" degeaba pe bietul copil cu imbracat-dezbracat-stat in pozitia in care vrea mami
ANACEZARA...ce mic e forumul...ca sa zic asa :)
Pai fratele meu a fost coleg de seminar cu Ionut,iar au am terminat Asistenta Sociala la Teologie, ca si Ramona lui...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calin_popa2004/my_photos
claudiasabou spune:
Biancaeu si sotul avem ochi caprui,ochii albastrii ii mosteneste de la frate-meu cred.Poti sa pui niste poze cu copii tai ?
poze Rebeca