Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
claudia sotul minodorei e coleg cu al meu sot.eu am lucrat in spital ani grei si nu putini.
fug sa-i fac baitza la matei si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Am vazut pozele .Mihaela si Adriana aveti niste fetite tare frumoase,si Mihaita este tare dragalas.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
Seara buna fetelor!
*Am fost de la 18 la 19,30 pe Platou si am fost socata!!!Niciodata n-am vazut asa puzderie de copii+mamici+ bunici+ biciclete+ rotile+etc...Cele care aveti copii cred ca sunteti obisnite dar euce sa zic , a fost o experienta interesanta...Luca-Mihnea al meu nu mai prididea sa se uite in toate partile, asa mult i-a placut
**Ca ai calificative diferite in functie de cite mesaje trimiti,am cam priceput, dar la ce te ajuta sa ai cit mai multe?
***Sa aveti o noapte linistita, voi si puiutii vostri, eu va las ca azi n-am dormit la amiazasi se simte...
Nimic nu e intimplator!
elutaf spune:
am revenit sa mai scriu putin azi, desi mi-e tare somn si nu cred ca voi termina nici acum tot ce am de zis
bianca lonean sunt si eu alaturi de tine, sper sa vii cu vesti bune
claudia bine ai venit!
elvira nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, asa sunt fetele mai slabute ... o sa aiba un corp de manechin ca si mama ei
gata pentru azi, e si maine o zi
pe toate
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama da ce active suntem!!!!!!!!!!!!
ioana daca stiam ca esti pe platou ma opream acolo ca sa ne cunoastem.cand am vazut cata lume e pe platou nu mi-a venit sa cred.initial am crezut ca e ceva expozitie(cand ai timp hai pe mess sa facem schimb de nr de telefon).
claudia sa inteleg ca ai inceput munca?eu am lucat in pediatrie si de aceea am cunostinte prin spital.
mihaela pupici la fete.te rog rupe-ti din wee si hai mai repede la Zalau sa punem de-o intalneala.
adriana unde esti??????????????
elutza cum stati cu dintisorii?trebuie musai sa ne intalnim.am ceva pt mihaita.
elvira unde umbli?sper ca nu esti in pauza de tzigara?ati fost afara azi?
paula nimic nimic????????
sandana ne-ai uitat?
bianca ne rugam ca Stanca sa se refaca si sa fie totul ok.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Bianca,nu am inceput inca serviciul,dar merg destul de des pe la mama si pe la fete .Mai am 3 luni pana incep si deja imi e tare groaza.Mai ales ca nu stiu inca ce o sa fac cu asta mica.Va pup.Noapte buna!
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Eu am baut deja prima cafeluta si apelul ... nicaieri ....
Oricum astept apelul pentru cea de-a 2 -a cescuta de cafea ...
Pupici la mamici si BB-ici ...
albumele noastre
elutaf spune:
'neata
Mihaela pupici tie si la fete, sanatate multa dianei ... chiar asa programeaza un weekend la zalau, ca sa ne mobilizezi la intalnire ...
adriana ma bag si eu ... ce ti-i si cu catifeaua asta si iritanta si utila ... cum sunt fetele?
bianca lonean ma bucur tare mult ca stanca e mai bine si e alaturi de fetita ei, sanatate multa
claudia zici ca ai terminat la sincai in 95, eu am terminat in 96 (profil invatatori) ... e posibil sa ne stim?
elvira mai gandeste-te putin la fumat, al avantaje si dezavantaje (cred ca ultimele sunt mai mari si mai multe) ...
biancaincep in sfarsit sa se vada dintisorii care au iesit ... si eu astept sa ne intalnim ...
mai vin eu p-aici
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Sa aveti o dimineata buna cu soare in suflete...ca pe cer, va fi mai greu azi...Dupa cum se anunta conditile meteorologice,cred ca vom activa mult pe forum azi
Luca-Mihnea doarme si eu mai ramin sa pun niste poze cu el , sa vedeti si voi ce mindrete de fecior am...Cu atitea fete pe forum ,poate, poate imi gasesc si eu o nora
Nimic nu e intimplator!